Back to Question Center
0

Ce este special pentru a face SEO pentru companiile IT?

1 answers:

Pentru unii oameni, poate fi o întrebare destul de discutabilă - folosirea traficului cu motoare de căutare cu plată sau direcționarea directă spre site-ul web? În ceea ce mă privește, uneori se ocupă de dezvoltarea de software, manipularea SEO pentru companiile IT organic nu este chestiune de orice alegere. Traficul ecologic aduce de obicei cea mai mare rată de conversie, oferind astfel cele mai bune rezultate și fără costuri substanțiale. Doar câteva rapoarte reci pentru a sta organic odată pentru totdeauna. Conform sondajului recent, o estimare copleșitoare de peste 90% din totalul clicurilor din Google a fost capturată mai ales cu rezultatele căutării organice, în timp ce căutarea plătită a avut doar o bucată mizerabilă de ceva de aproximativ 7%. La urma urmei, SEO pentru companiile IT are mult mai multe în comun cu conceptul obișnuit, mai degrabă decât ceva unic. Să încercăm să o verificăm pas cu pas.

seo for it companies

În zilele noastre, există un număr nenumărat de opțiuni diferite pentru a conduce un trafic mai mare la paginile web pe aproape orice subiect. Cel mai frecvent, vorbind despre SEO, înseamnă o afacere medie online, de exemplu, un magazin web. De fapt, nu prea contează ce industrie avem de-a face. În afară de SEO pentru companiile IT, am putea avea și alt exemplu, alegem nicio nișă de piață pe care o putem imagina. Chiar și așa, sugestia mea generală va rămâne totuși la fel. Lucrul este că, din punctul de vedere al motorului de căutare SEO și Google în sine, există doar doi factori de clasificare a paginilor principale:

  • Continut de înaltă calitate bogat cu cuvinte cheie relevante și fraze cheie, care oferă multă valoare fiecare cititor;
  • backlink organice care conectează pagina cu celelalte site-uri web. O corelație între backlink-urile de calitate și numărul lor, pentru a fi precise.

Cu mult timp în urmă, a existat o rațiune care abuzează puțin de o densitate de cuvinte cheie (în cadrul unui subiect relevant de conținut) ar putea fi destul de simplă doar pentru a te simți bine cu site-ul tău. În acest fel, plasarea unor backlinkuri aparent bune, umplute cu cuvintele cheie și adresarea lor unor autorități puternice, dar eventual irelevante, cu doar câteva cuvinte potrivite cum ar fi cuvinte cheie, ar putea conduce cu ușurință, probabil, orice site norocos din partea superioară a căutării Google. Facând astfel, am putea literalmente nu face nici o diferență - a face SEO pentru companiile IT, sau de exemplu, un comerciant cu amănuntul al produselor alimentare. Singura dispoziție și, prin urmare, diferența de bază, era aceeași - făcând niște chestii de manevră pentru a manipula acea "logică" a mașinii.

seo for company

Dar acele vremuri au trecut, iar astăzi algoritmii Google de căutare devin din ce în ce mai sofisticați. Cuvintele simple, motorul de căutare este pe deplin capabil acum să pună fiecare conținut de pagină sub cea mai grea evaluare, folosind peste 200 de parametri pentru a face în cele din urmă o decizie raking. Orice scheme de înșelăciune, abuz sau chiar cele mai bune practici de manipulare nu mai sunt aplicabile. Așadar, fair-play-ul de astăzi înseamnă că ai doar conținut de calitate pentru oameni, precum și prea multe lucruri tehnice pentru a face site-ul recomandat pentru motoarele de căutare. Pentru a obține restul înțelegerii de bază, pe lângă conținutul și legăturile, vă recomand să citiți despre top 10 factori de clasificare actuali ai SEO. Mergeți la navigare, este un subiect fierbinte Source .

December 22, 2017