Back to Question Center
0

Google AdWords vs. SEO: Ce este mai bine?

1 answers:

Răspunsul depinde în mare măsură de natura afacerii dvs.Înainte de a analiza ce canal de marketing este mai bun pentru a determina valoarea și traficul pentru afacerea dvs. - SEO sau Google AdWords, să definim mai întâi următorii termeni. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți mai bine ce abordare ar funcționa cel mai bine pentru marketingul dvs.

google adwords vs seo

Care este diferența dintre Google AdWords și SEO?

  • Optimizarea motorului de căutare este o metodologie a strategiilor și a tacticii utilizate pentru a crește numărul vizitatorilor unui site. SEO utilizează tehnici care sunt menite să optimizeze algoritmul Google astfel încât resursa unei persoane să aibă un rang înalt pe motorul de căutare. Aceste metode includ utilizarea unor cuvinte cheie valoroase, legarea conținutului de site-uri web de încredere sau alte site-uri conexe, precum și utilizarea meta-descrierilor relevante.
  • Google AdWords, la rândul său, utilizează publicitatea plătită. În acest fel, proprietarii de site-uri web trebuie să plătească un motor de căutare (indiferent dacă este vorba de Google, Yahoo sau Bing) să-și plaseze resursele în fruntea rezultatelor căutării Google. De asemenea, trebuie remarcat faptul că proprietarul site-ului trebuie să plătească de fiecare dată când un utilizator face clic pe anunțul său.

Să comparăm Google AdWords și SEO

Preț

Vom începe cu compararea prețurilor. Marele lucru despre SEO este că acesta poate fi inițial gratuit, deoarece nu este nevoie să plătiți pentru majoritatea programelor care vă ajută cu tehnicile SEO. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să știți care metodologii SEO funcționează cel mai bine pentru resursele dvs. și să le aplicați.

Cu toate acestea, de îndată ce se dezvoltă afacerea dvs., va trebui să optați pentru servicii profesionale de SEO, cum ar fi Semalt, pentru a vă lărgi în continuare paginile web, astfel încât să puteți rămâne într-un joc și să bateți competiția. Companiile care se specializează în zona SEO și au cunoștințe despre faptul că au lucrat în aceeași sferă de ani de zile pot oferi afacerii dvs. atenția și eforturile de care are nevoie.

Google AdWords are un tip de schemă plătită pe clic. Cu această schemă, va avea un anumit buget pe care îl va plăti de fiecare dată când un utilizator face clic pe anunț. Astfel, cu cât mai mulți utilizatori puteți obține, cu atât mai mult va trebui să plătiți. Deși poate părea puțin cam costisitor la început, nu este cazul dacă îl comparați cu anunțurile tipărite și de reviste.

Numărul de spectatori și conducători

Atunci când analizați rentabilitatea investiției, trebuie să vă uitați la numărul posibil de potențiali clienți Google AdWords și SEO. Ambele metode pot oferi un număr remarcabil de spectatori. Avantajul AdWords, în acest caz, este că poate obține mai mulți clienți într-o perioadă scurtă. Cu toate acestea, dacă rămânem pe termen lung, veți vedea că oamenii vor fi mai mulți la rezultatele căutării organice. Simpla explicație a faptului este că căutarea organică este ceea ce caută utilizatorii. Pentru a rezuma acest lucru, AdWords vă va oferi direct sau telespectatori imediat, dar nu este la fel de durabil ca SEO, care vă poate aduce mai mulți spectatori într-o perioadă acumulată.

adwords vs seo

Viteza

Pentru viteză, AdWords ar fi o alegere mai bună. Pentru SEO, va dura ceva timp ca utilizatorii să vadă site-ul dvs. prin rezultatele căutării organice. Cu toate acestea, pentru AdWords, puteți obține direct aproape imediat, deoarece Google AdWords poate viza demografia dvs. selectată. SEO nu vizează demografia. Ce SEO poate face este să vă asigurați că site-ul dvs. este relevant și că publicul țintă dorit îl va găsi.

Ce trebuie să aleg: Google AdWords sau SEO?

Acum că știți beneficiile fiecărui canal de marketing, ar fi mai ușor pentru dvs. să determinați care este mai bine pentru afacerea dvs.Dacă vă străduiți să generați rapid clienți potențiali, atunci AdWords ar fi alegerea perfectă pentru dvs.Cu toate acestea, dacă doriți ca afacerea dvs. să aibă o creștere constantă, atunci trebuie să investiți în utilizarea tehnicilor SEO. Rețineți, având în vedere că ambele canale de marketing se pot dovedi benefice atâta timp cât vă stabiliți indicatorii cheie de performanță și continuați să măsurați succesul fiecărui canal de marketing Source .

December 22, 2017