Back to Question Center
0

Ce știi despre SEO pentru site-urile noi?

1 answers:

Iată câteva sfaturi despre SEO potrivite pentru site-urile de știri, deoarece astfel de pagini web necesită un trafic mai mare pentru mai mult. Totul poate fi destul de simplu, deoarece cu ajutorul optimizării pentru motoarele de căutare, fiecare site de știri poate aplica acest mod eficient de a atrage mai mulți cititori noi și de ai transforma în publicul în expansiune al cititorilor permanenți. În acest fel, vi se recomandă să postați numai conținut proaspăt și recent actualizat. Scrierile dvs. text trebuie să fie informative și întotdeauna unice, care este aproape de toate SEO pentru site-urile de știri are nevoie cel mai frecvent. Încercați însă să nu aplicați tehnici de pălărie neagră, precum și să împiedicați textele dvs. să fie exagerate cu ajutorul cuvintelor cheie, al trimiterii de mesaje spam, al conținutului duplicat și așa mai departe.

seo for news sites

Mai jos sunt câteva sfaturi utile, din punctul de vedere al SEO pentru site-urile de știri. Cele mai multe dintre ele au fost încercate și utilizate când am avut o experiență angajată pe un site de ziar:

  • Solicitați o optimizare a conținutului, deoarece algoritmii motoarelor de căutare apreciază conținutul de calitate cu poziții superioare în SERP. Deci, aveți conținutul dvs. bogat, plin, relevant și întotdeauna proaspăt, susținut cu mari titluri care descriu fiecare conținut de pagină web în cele mai bune. Simțiți-vă liber să includeți cuvinte cheie sau expresii cheie în textul corpului și textul titlului imaginii. În acest fel, rețineți, totuși, să mențineți densitatea corectă a cuvintelor cheie în aproximativ 2% din întreaga scriere a textului. Pentru informații suplimentare, puteți avea întotdeauna o privire prin orientările oficiale de la Google
  • Făcând SEO pentru site-urile de știri, ar trebui să acordați o atenție deosebită optimizării URL-ului atunci când creați fiecare pagină sau post. Aveți întotdeauna o verificare dublă pentru a plasa cuvintele cheie sau frazele cheie pentru fiecare adresă URL pe care o creați, în timp ce actualizarea celor existente ar putea fi o idee minunată - utilă pentru cititorii dvs. și convenabilă pentru accesarea cu crawlere a roboților de căutare în același timp. De asemenea, având în vedere SEO pentru site-urile de știri, vi se recomandă să încorporați fiecare adresă URL cu un număr unic de peste trei cifre în lungimea sa.

website promotion

Și aici vine doar cele mai importante meta-tag-uri pentru SEO pentru site-urile de știri, așadar ar trebui să luați în considerare următoarele aspecte atunci când le încorporați: 7)

  • În primul rând, o meta-tag precum news_keywords va ajuta atât editorul (permițând să precizeze și clasificați datele masive), cât și cititorii reali (făcând mai ușor să răsfoiți înapoi sau să împărtășiți informațiile, de exemplu , prin intermediul profilurilor de linkuri sociale)
  • Amintiți-vă că singurele punctuație permise în adresele dvs. URL și etichete meta sunt virgule. Utilizați-le numai pentru a separa cuvintele cheie și frazele cheie.
  • Cele mai multe dintre cuvintele cheie aici sunt susceptibile de a avea aceeași valoare, vreau să spun atunci când se referă la SEO pentru site-urile de știri
  • Printre caracteristicile cele mai utile aici este opțiunea de a utiliza până la 10 cuvinte cheie ca termeni, e. g. , pentru a crea o nouă etichetă pentru articolul dvs. recent publicat. În acest fel, veți avea întotdeauna un control pasiv dublu: dacă se întâmplă ca un articol individual să se dovedească a fi irelevant pentru subiect, utilizatorii îl pot îndrepta rapid pentru o remediere aproape imediată Source .

    December 22, 2017