Back to Question Center
0

Optimizarea motorului de căutare și-a schimbat definiția?

1 answers:

Nu este un secret pentru nimeni că o sferă de marketing digital este foarte schimbabilă și nu rămâne în continuare. În ultimii ani, Google a făcut schimbări drastice în algoritmii de clasificare. Scopul fundamental al acestor modificări este de a îmbunătăți experiența utilizatorului cu site-urile web care se află pe TOP. În zilele noastre, Google devine mai inteligent și poate evalua calitatea site-urilor prin numărul de factori. De aceea, o temă a definirii optimizării motorului de căutare este deja în cerere. Pentru a obține o poziție de rang înalt, trebuie să implementați toate tehnicile de optimizare a motoarelor de căutare necesare care se referă atât la optimizarea off-site-ului, cât și la cele la fața locului. În acest articol, vom discuta modul în care actualizările algoritmului Google influențează comercianții care folosesc în mod legitim tehnici SEO și modul de salvare a pozițiilor site-ului dacă regulile jocului SEO vor fi modificate.

search engine optimization definition

Stâlpi curenti de optimizare a motoarelor de căutare

Toți experții SEO sunt de acord că există un factor nemodificabil în sfera de optimizare -. Dacă generați în permanență conținut de înaltă calitate, care câștigă linkuri relevante din alte domenii autoritare, site-ul dvs. va fi în TOP în orice circumstanțe. Cu toate acestea, o metodă de îmbunătățire a numărului și a calității legăturilor de intrare a devenit depășită. În prezent, trebuie să construiți campania dvs. promoțională axată pe trei aspecte principale - conținut de calitate, marketing social media și construirea de link-uri. Pentru a obține cel mai mare efect de amplificare în clasamente, trebuie să combinați toate aceste aspecte de optimizare.

  • Conținutul de calitate

În zilele noastre, conținutul a devenit o abordare serioasă în rândul comercianților online, deoarece Google începe să penalizeze conținuturi de calitate scăzută și copiate. Pentru a îmbunătăți clasamentul site-urilor dvs. web, trebuie să generați în mod continuu conținut de înaltă calitate și implicit pe subiecte relevante pentru piața de nișă. Asigurați-vă că introduceți corect termenii de căutare în conținutul dvs., deoarece este o linie de jos a definiției SEO. Mai mult, trebuie să faceți ca conținutul dvs. să fie bine structurat utilizând gloanțe, paragrafe și liste numerotate. Google dispune de un conținut de lungă durată și de calitate mai bun decât cel scurt și ușor. Sucul de legătură organic

Link-building este o strategie crucială de optimizare a site-ului, care poate fi realizată atât din punct de vedere organic, cât și neorganic. Organic sau alb-pălărie SEO link clădire se referă la obținerea de link-uri suc la un site prin metode de postare de blog, partajarea link-ul, și articole de publicare. Non-organic sau negru-SEO pălărie este vorba despre link-ul de cumpărare și legătura agricultura. Este o modalitate ușoară de a atrage utilizatori. Cu toate acestea, trebuie să înțelegeți faptul că utilizatorii care se referă la site-ul dvs. prin linkul de achiziție nu se pot transforma niciodată în clienții dvs.În plus, acest tip de optimizare a pălăriilor negre este penalizată de motoarele de căutare și poate afecta clasamentul dvs.Ar trebui să câștigați legături prin intermediul avizelor, în loc să le plătiți.

Trebuie să țineți cont de faptul că o metodă de încorporare a textului de ancoră bogat în cuvinte cheie în comunicatele de presă on-line are valoare în realitățile actualizate de optimizare. În zilele noastre, Google tratează legăturile de text ancoră în comunicatele de presă și alte publicații tipice ca link-uri nenaturale sau plătite. Google ar dori să oprească construirea de legături nefiresc din distribuția comunicatului de presă. Cu toate acestea, în cazul în care alte persoane au crezut în special că liderii scriu despre produsele sau serviciile dvs. și au pus legături relevante pe acesta, atunci acesta este considerat un link legat legitim cu Google.

seo definition

  • Prezența socială puternică

Și ultimul punct al fiecărei campanii de optimizare câștigătoare este marketingul social media. În prezent, din ce în ce mai mulți utilizatori vin pe site-uri prin intermediul canalelor media sociale, deoarece preferă să primească informații într-o formă atractivă și vizuală. Pentru a vă îmbunătăți recunoașterea mărcii, este evident că aveți o prezență socială puternică. Vă va ajuta să vă apropiați de potențialii clienți și să le înțelegeți nevoile Source .

December 22, 2017