Back to Question Center
0

Ce este SEO cu intenția de marketing?

1 answers:

Marketingul cu intenție se referă la combinarea SEO și a conținutului. Când se amestecă inteligent, SEO și marketingul de conținut devin o armă de neinvins care vă ajută afacerea să iasă în evidență de mulțimea de concurenți.

În 2017, întâlnirea și convertirea cererii clienților este vorba despre a face marca dvs. vizibilă, persuasivă și atrăgătoare pentru clienți. Chiar dacă majoritatea oamenilor preferă să creadă că alegerile lor se bazează pe fapte și logică, emoțiile continuă să joace rolul integral în luarea deciziilor de zi cu zi. Oamenii tind să-și amintească experiențele, nu textul. De aceea, generarea de texte care rezonează cu publicul dvs. este cheia implicării în conținut.

Conținutul este o componentă primară a strategiei de marketing SEO

În ultimii ani, cumpărăturile online au devenit una dintre cele mai preferate metode de cumpărare. Acesta este principalul motiv pentru care conținutul site-ului dvs. web ar trebui optimizat cât mai mult posibil pentru a se angaja și a atrage clienți potențiali oriunde s-ar afla. Din fericire, puteți ajunge cu ușurință la acest obiectiv prin combinarea eforturilor SEO și a conținutului de marketing într-o singură funcție.

Amintiți-vă, optimizarea motorului de căutare este vitală pentru descoperirea de conținut. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să identificați cuvintele cheie care stabilesc intenția comercială. Aceste date vă vor ajuta să înțelegeți mai bine intenția clienților, care, la rândul său, vă va ajuta să generați conținut original care este mai probabil să convertească.

Cum se combină SEO cu marketingul de conținut?

Țineți minte: dezvoltarea unui program eficient de optimizare a conținutului necesită mult timp și eforturi. Experții Semalt vă recomandă să luați în considerare aceste tactici atunci când vă construiți un plan de optimizare a conținutului perfect:

Cunoașterea publicului dvs. este o necesitate

Următorul este cel mai important lucru de reținut: inclusiv produsul, serviciul, experiența și strategia de marketing, ar trebui să se rotească în jurul clientului. Definirea unui public țintă vă ajută să creați conținut interesant pe teme relevante care să răspundă în mod corespunzător cerințelor dvs. clienților.

Este o regulă de aur: dacă înțelegeți motivațiile publicului dvs., există mai multe șanse să furnizați conținut cu impact semnificativ, care să contribuie la creșterea veniturilor, la stimularea creșterii și la creșterea sustenabilității pe termen lung.

Importanța optimizării conținutului

Notă: fiecare piesă de conținut pe care o generați ar trebui să aibă un motiv pentru existența. În mod obișnuit, scopul conținutului este de a informa, educa și distra. Țineți minte ca scop atunci când creați o strategie de conținut.

Următorul pas este optimizarea conținutului pentru o vizibilitate maximă. Specialiștii la seminar vă recomandă să folosiți următoarele sugestii atunci când optimizați conținutul site-ului:

  • Alegeți subiecte interesante și relevante care fac apel la interese, comportamente și demografice;
  • Includeți cuvintele cheie potrivite;
  • Optimizați conținutul pentru dispozitivele mobile.

O altă sugestie este să ne concentrăm pe calitate, nu pe cantitate. Rețineți că mai mult conținut nu înseamnă un conținut mai bun. Este evident că oamenii vor să consume un conținut valoros, personalizat, relevant și util pentru aceștia.

seo marketing

Măsurați rezultatele pentru o performanță mai bună

După cum se spune, ceea ce nu este măsurat nu poate fi îmbunătățit. Din fericire, aceste zile vă puteți determina cu ușurință rentabilitatea investiției, urmărind valori și câștigând informații despre performanța conținutului într-o chestiune de doar câteva clicuri.

Puteți învăța din fiecare campanie de conținut, indiferent dacă a reușit sau nu a reușit să își atingă obiectivele. Măsurarea și monitorizarea vă ajută să determinați ce a făcut cel mai bun conținut să iasă în evidență. Procedând astfel, puteți replica metodologiile de succes, îmbunătățind astfel strategia dvs. de marketing SEO spre bine.

Concluzie

După cum puteți vedea, combinarea SEO și marketingul de conținut este una dintre cele mai bune metode de a crește traficul site-ului dvs. și de a atrage clienți de înaltă calitate. Urmați tactica menționată mai sus și vedeți ce se întâmplă cu clasamentul site-ului dvs Source .!

December 22, 2017