Back to Question Center
0

Care sunt cele mai comune strategii de optimizare pentru motoarele de căutare?

1 answers:

Având în vedere SEO ca un set cuprinzător de tehnici, cu scopul final de a obține site-ul dvs. de rang înalt în lista de SERPs, există trei strategii de bază de optimizare motor de căutare. Acestea sunt folosite de partea leului din întreprinderi de diferite capacități, fie de companiile de mici dimensiuni dornice de a începe să funcționeze online de la bun început, fie cele care au obținut deja unele rezultate convingătoare în afaceri tradiționale de cărămidă și mortar și simțind necesitatea pentru a merge mai departe și a vă deplasa online.

search engine optimization strategies

Fie că încercați să vă încercați în DIY SEO, sau ați ajuns deja la o decizie bine formată pentru a obține asistență de către echipa veche de experți din industrie, oricum, trebuie să fii conștient de următoarele trei strategii de bază pentru motoarele de căutare. Doar păstrați-le în minte înainte de a începe cu optimizarea site-ului dvs.

Să începem cu White Hat SEO, ca tehnica cea mai recunoscută și folosită pe scară largă, departe de restul strategiilor de optimizare a motoarelor de căutare. Aplicarea pentru un SEO White Hat înseamnă că aveți lucrări de optimizare pentru a ridica clasamentele de căutare ale site-ului web, respectând cu strictețe îndrumările și recomandările făcute de Google în sine. White Hat SEO pariază pe planuri de acțiune corecte și fără încălcări, cum ar fi dezvoltarea conținutului de calitate, realizarea unei conexiuni adecvate (care nu este plătită), lucrul la optimizarea HTML. Da, va fi greu de făcut. Cu toate acestea, alegerea modului corect de SEO White Hat înseamnă să vă simțiți sigur și să vă bazați pe un progres modest și gradual, dar în același timp constant și de lungă durată.

Trecerea la partea întunecată

Ca și antipozițiile rău intenționate ale tacticii SEO White Hat, strategiile de optimizare a căutării Black Hat sunt mai degrabă orientate spre rezultate,. Black Hat SEO utilizează diferite scheme tehnice pentru a exploata orice puncte slabe reale în algoritmii de căutare Google. Obiectivul principal, totuși, rămâne același - obținerea unor clasamente mai ridicate pentru paginile web. Trecerea pe partea întunecată vă poate oferi un câștiguri imprevizibile, uneori chiar periculoase, dar pe termen scurt, dar pe termen scurt. Astfel, Black Hat SEO merge, de obicei, pentru abuzul cu spam link-ul, conținutul de text ascuns sau cloaked, umplutura de cuvinte cheie și multe alte încălcări.

seo strategies

Luând totul împreună

Există așa-numitul Grey Hat SEO, care combină cele mai bune rezultate ale celor mai importante două strategii de optimizare a motoarelor de căutare tocmai am privit. De fapt, un înțelept Hat SEO înseamnă folosirea celor mai eficiente tactici legale atunci când este posibil, alimentând-le cu unele încălcări promițătoare, dar care nu sunt încă exploatate de către mase. În acest fel, se poate obține un progres destul de rezonabil, fără a se plăti prea mult riscul de a fi prins pentru o încălcare și penalizat de Google.

Desigur, alegerea între aceste strategii de optimizare a motoarelor de căutare contrastante ar trebui să fie alegerea personală a individului. Depinde de dvs. să decideți în ce fel veți acționa. Amintiți-vă doar un lucru mic - exploatarea punctelor slabe ale algoritmilor de căutare poate părea destul de atractivă pentru cei care caută doar un progres prompt. Dar Google se ocupă încă de Internet. Deci, atunci când joci un joc de fault, ține minte că poate fi pedepsit oricând, începând cu o penalizare ușoară și până la retragerea întregii autorități de domeniu Source .

December 22, 2017