Back to Question Center
0

Cum de a pregăti un site pentru optimizarea motorului de căutare?

1 answers:

Imaginați-vă situația în care ați tradus visul în realitate și ați lansat propriul site web. Acum, este timpul să vă îmbunătățiți prezența online și să atrageți potențialii clienți în noul dvs. domeniu. Desigur, promovarea site-ului dvs. nu se poate face într-o zi, deoarece este nevoie de ceva timp ca crawlerele de căutare să indexeze domeniul dvs.Cu toate acestea, puteți influența acest proces folosind optimizarea motorului de căutare. Întrucât SEO este un proces consumator de timp, nu veți primi rezultate imediate. Cu toate acestea, primele îmbunătățiri de optimizare pe care le faceți după lansarea sursei dvs. de web pot avea un impact semnificativ asupra potențialului dvs. de afaceri online. De exemplu, selectarea corectă a cuvintelor cheie are un impact deosebit asupra viitoarei dvs. prezențe online, deoarece potențialii dvs. clienți vor găsi site-ul dvs. prin acești termeni de căutare. Trebuie să creați o bună campanie de optimizare dintr-o dată pentru a economisi timp în viitor și pentru a reduce nevoia de a remedia erorile de pe site.

how to search engine optimization

În acest ghid, veți avea câteva sfaturi pentru acei proprietari de site-uri care au lansat doar sursele web. Următoarele sfaturi vă vor ajuta să creați o strategie optimă de optimizare a motoarelor de căutare ori de câte ori lansați un nou site web pentru a vă asigura că este proiectat încă de la început pentru a atrage trafic de calitate din motoarele de căutare.

Cum pot SEO site-ul meu lansat recent?

  • Cuvinte cheie

Trebuie să structurați site-ul dvs. pentru cuvinte cheie relevante pentru a îmbunătăți clasamentul. Fiecare pagină a site-ului dvs. ar trebui să vizeze un set propriu de cuvinte cheie relevante, cu volum mare, pentru a ajuta boturile de căutare să vă analizeze conținutul. Trebuie să defalcați structura site-ului dvs. în mai multe categorii diferite. Fiecare tip ar trebui să vizeze un termen de căutare diferit pentru a vă crește sansa de a ajunge la Google TOP prin diverse interogări conexe. Structurarea site-ului are multe beneficii. Mai întâi de toate, acesta creează o temă clară și un termen de căutare țintă pentru fiecare pagină de site, în loc să aibă ca țintă principală mai multe cuvinte cheie. Acest tip de direcționare oferă relevanța maximă a site-ului.

  • Conținut optimizat pentru utilizatori

În prezent, conținutul relevant și de calitate servește drept factor important Google. Generarea optimizată a conținutului face parte din optimizarea la fața locului. Aceasta înseamnă că proprietarii de site-uri pot controla pe deplin această parte a SEO. Deci, înainte de a începe orice efort eficient SEO, asigurați-vă că conținutul dvs. este bine structurat și relevant pentru industria dvs. și angajarea. Mai mult decât atât, trebuie să includeți cuvinte cheie relevante în conținutul dvs. pentru a fi vizibile pentru a căuta roboții. Vă sfătuiesc să plasați cele mai mari cuvinte-cheie și cuvinte-cheie în titluri și la începutul paragrafului. Mai mult, le puteți folosi în descrieri și ALT-uri.

how to seo

Potrivit unor cercetări recente, Google se situează mai înalt pe acele pagini care conțin mai mult de 2.000 de cuvinte și apoi pe pagini cu conținut scurt și ușor, deoarece de obicei nu sunt utile pentru utilizatorii obișnuiți ' informație. De aceea, sfătuiesc să scrieți articole cu 2-3 pagini lungi, cu o structurare strictă, de exemplu, ghiduri pas cu pas, tutoriale sau sfaturi. De asemenea, cercetările arată că conținutul lung și mijlociu are mai multe șanse de a obține link-uri decât texte scurte. În cele din urmă, vă va ajuta să construiți un număr mai mare de linkuri inbound către fiecare pagină Source .

December 22, 2017