Back to Question Center
0

Pot lucra pe site-ul meu ca un furnizor modern de optimizare a motorului de căutare?

1 answers:

La fel ca orice altă industrie, lumea modernă a SEO are tendințele și sentimentele sale. Desigur, fiecare furnizor experimentat de optimizare a motoarelor de căutare le cunoaște pe toți, deoarece experții din industrie cheltuiește fiecare zi lucrătoare pe o singură problemă - cum să obțineți un clasament mai bun, având în vedere zecile (dacă nu sute) de diverși factori. Cele mai multe dintre ele sunt legate de impactul obținut prin avansarea continuă a evoluției algoritmului principal de căutare Google.

search engine optimisation provider

Și cred că există întotdeauna unele tendințe sau scheme tradiționale de SEO pentru a face o bună utilizare a. Și indiferent cine sunteți - un proprietar de site-uri care simte lipsa unui set de competențe mai profesionist sau un webmaster novice dispus și gata să obțină o practică exploatată de fiecare furnizor de servicii de optimizare a motorului de căutare cu reputație. Mai jos vă voi arăta câteva scheme de lucru găsite în prezent printre cele mai populare în rândul comunității moderne de SEO, atât entuziaștilor, cât și guru-i ai industriei care poartă un portofoliu de viață. Asadar, hai sa incepem.

Fragmente

Fragmentele recomandate sunt deja cunoscute de aproape fiecare furnizor profesionist de optimizare a motoarelor de căutare ca răspunsuri sumare care răspund la o interogare, care se găsește de obicei în partea superioară a SERP. Cel mai frecvent, puteți vedea un fragment afișat chiar pe pagina de rezultate, pentru a oferi fiecărui utilizator o perspectivă detaliată de acțiune (de obicei, ca un plan de acțiune pas cu pas). Având în vedere că aceste elemente sunt utile și la modă, să încercăm să le înțelegem și să le folosim. De fapt, fragmente sunt extrase de Google pur și simplu dintr-un conținut de site care oferă un răspuns complet, dar încă scurt, la una dintre cele mai frecvente solicitări, populare în prezent printre utilizatori.

Având în vedere că fragmentele apar în aproximativ 30% din interogările de căutare și se comportă mult ca backlink-urile, ar fi o idee excelentă ca conținutul site-ului dvs. să fie încorporat cu o anumită listă de subpagini cu o rubrică de întrebări, răspunde numai la întrebări relevante și la modă. Tot ce ai nevoie este să investești timp pentru a studia ce întrebări este mai probabil să dai publicului țintă și apoi să încerci doar să scrii cel mai bun răspuns. Astfel, veți avea șanse egale să vă adresați ocazional direct clienților dvs. țintă.

Pagini prietenoase pentru mobil

Acum doi ani, Google a introdus prima prioritate mobilă în algoritmul principal de clasificare. Cu timpul, prioritatea față de dispozitivele portabile a evoluat în ceva autentic și ar trebui să aveți grijă, deoarece acum clasamentul de căutare este în prezent determinat în parte de experiența utilizatorilor de calitate, în special atunci când navigați prin smartphone-uri și tablete. Pentru ca paginile mobile să se încarce mai repede, Google a livrat recent o nouă tehnologie AMP. Asta inseamna ca cursa pentru un clasament superior va avea nevoie de site-ul tau pentru a fi deja in miscare pentru a avea o versiune dubla pentru mobil-responsive. În prezent, vă recomand să vă familiarizați mai mult cu această nouă tendință. Puteți încerca cu ușurință unul dintre cele mai noi instrumente de editare a site-urilor disponibile pe acces deschis.

seo provider

Căutare vocală

Viitorul se apropie deja de noi și trebuie să ne adaptăm. Vreau să spun că acum căutarea vocală continuă să ofere o cantitate mică de volum total de căutare. Dar sunt sigur că trebuie să ne comportăm ca orice furnizor proactiv de optimizare a motorului de căutare, deoarece căutarea vocală devine din ce în ce mai populară, alimentată de giganții IT care investesc o investiție cu adevărat nenumărate pentru a finaliza în cele din urmă o căutare vocală și a împinge complet realizarea tehnologiei pentru mase.

Deci, ce putem face despre asta? Deocamdată, nu există răspunsuri rapide, așadar vă recomand să mergeți la studiu aprofundat și să vă gândiți la provocările de nișă de bază pe care ne-am putea aștepta în mod rezonabil destul de curând, poate Source .

December 22, 2017