Back to Question Center
0

Este adevărat că nu există impact HTTPS și SEO asupra clasamentelor dvs.?

1 answers:

Să presupunem că, în zilele noastre, HTTPS puternic și SEO influențează fiecare clasament pe site-urile din lista de pagini cu rezultatele motorului de căutare, cu aproape nicio excludere. Există suficiente motive pentru a comuta site-ul web de la HTTP la HTTPS, luând în considerare tendința globală actuală pentru cea mai bună și cea mai sigură experiență de utilizare. Din punctul de vedere al gestionării unei reclame comerciale, de exemplu, un magazin web online, impactul HTTPS și SEO devine foarte clar. Ar trebui să ne confruntăm cu ea - este întotdeauna mult mai bine să acționăm proactiv. Și realitatea modernă a webului are nevoie de noi să facem tot posibilul pentru păstrarea fiecărui proiect online de succes în fața unor astfel de schimbări.

https seo impact

În plus, Google în sine a anunțat recent propria prioritate, în special pe un nivel de securitate mai bun. Și probabil ați observat că toate serviciile acceptate de gigantul de căutare oferă acum o conexiune securizată în mod automat (cum ar fi Google Search itself, Gmail, Google Drive etc.). Ei bine, vedem că echipa Google lucrează acum la crearea site-ului Internet mai sigur pentru navigare și la securitatea tranzacțiilor financiare, chiar mai greu decât oricând!

Să nu mai vorbim că cei mai mari jucători de pe piața online fac mereu tot ce le stă în putință să ofere doar produse sau servicii de tip A-1. De fapt, un nivel de securitate incredibil anterior prin proceduri de criptare sigure HTTPS a devenit deja o stare standard de funcționare a afacerilor. Vreau să spun că cei mai experimentați clienți online așteaptă să se ocupe doar de paginile web care oferă un nivel bun de securitate cu HTTPS. Se așteaptă pur și simplu o astfel de experiență sigură a utilizatorilor în mod implicit, doar sărind peste acele platforme depășite, obținând încă fără certificate SSL.

Încă ezitând de impactul HTTPS și de SEO asupra promovării site-ului dvs. de afaceri pe lista de SERP-uri Google? S-ar putea să găsiți toate răspunsurile de la Google pe paginile oficiale ale Google, alcătuite în principal pentru cei încă nesiguri în ceea ce privește obținerea deciziei finale de transfer de la HTTP la HTTPS. Mai degrabă decât să vă convingăți despre câteva avantaje prompte în promovarea online, care provin din impactul comun HTTPS SEO, voi avea o scurtă trecere în revistă a procesului de trecere de la HTTP la HTTPS pentru site-ul dvs.

 • Faceți o achiziție a certificatului dvs. SSL
   • Treceți prin procedura de instalare a certificatului utilizând un cont de găzduire a site-ului dvs. Web
   • Este important să aveți un control dublu asupra tuturor legăturilor dvs., odată ce migrarea dvs. este finalizată, fiecare adresă URL fără actualizare completă către HTTPS se va pierde pentru totdeauna

   https or http

   La urma urmei, nu uita sa informezi motoarele de cautare ale transferului site-ului tau. Trebuie doar să aveți 301 redirecționări configurate în HTTPS, pentru ca fiecare utilizator care are marcajul să aibă o pagină Web a dvs. să fie ghidată automat la cele recent actualizate. În cele din urmă, dacă aveți probleme cu Consola de căutare Google, vă recomand să creați două proprietăți individuale pentru a separa paginile bazate pe HTTP și HTTPS pentru a preveni o astfel de dezordine o dată pentru totdeauna Source .

December 22, 2017