Back to Question Center
0

Ce trebuie să vă așteptați de la compania de optimizare profesională?

1 answers:

Te-ai întrebat vreodată ce face o companie de optimizare a motoarelor de căutare? În zilele noastre, o profesie de expert SEO ridică multe întrebări, deoarece acești profesioniști fac o mulțime de sarcini complexe care ajută la clasarea site-ului dvs. mai înalt pe SERP. Pentru a înțelege ceea ce trebuie să așteptăm de la compania de optimizare, trebuie să ajungem în spatele scenei. În acest articol, vă voi oferi o perspectivă în sfera optimizării motorului de căutare și arătați ce fac experții SEO pentru a îmbunătăți site-urile clientului.

optimization company

Aș dori să încep acest articol subliniind că există patru surse principale de trafic: organice (căutare), referire, plătite și sociale. Cu toate acestea, traficul organic este traficul cel mai vizat. Aceasta înseamnă că traficul mai bine direcționat pe care îl obțineți de la căutările dominante pentru cuvintele dvs. de nișă relevante, șansele mai mari de a transforma aceste vizite în vânzări și venituri.

De exemplu, aveți un produs individual și doriți să îl promovați online. Ați ales un nume de domeniu și ați angajat dezvoltatori profesioniști de web care vor construi un site web sau o pagină de destinație pentru dvs.Site-ul dvs. a fost lansat. Cu toate acestea, desigur, nu primiți simultan un flux de trafic către domeniul dvs.Și vă începeți să vă puneți următoarele întrebări: "Cine știe, cu excepția mea și a comenzii mele, că am lansat un site web?", "Utilizatorii știu ceva despre marca mea" și "Cum îmi pot îmbunătăți recunoașterea mărcii și pot atrage mai mulți vizitatori sursa mea web? ".

Toate aceste întrebări pot fi răspuns de un bun consultant SEO sau companie de optimizare. Deci, următoarea etapă după lansarea site-ului web este o optimizare a site-ului conform tuturor standardelor pentru motoarele de căutare. Dacă vă decideți să vă lărgi acoperirea de piață și să creșteți rata de conversie, atunci trebuie să angajați o companie de optimizare fiabilă. O echipă de experți vă va îndruma pe drumul spre succes.

Ce face o companie de optimizare?

Companiile SEO au o abordare diferită față de fiecare proiect pe care lucrează. Înainte de a începe o campanie de optimizare, acestea conduc, de obicei, o analiză sofisticată a nișelor de piață și cercetarea competitorilor. O abordare a unui anumit proiect on-line va depinde, de asemenea, de sfera campaniei, nișa de piață, bugetare și alte aspecte fundamentale.

În primul rând, o companie de optimizare efectuează o analiză a structurii site-ului. Google și alte motoare de căutare populare, cum ar fi Yahoo și Bing, subliniază faptul că acestea dispun de site-uri mai bune, care sunt concepute mai degrabă pentru utilizatori decât pentru motoarele de căutare. Site-ul dvs. ar trebui, evident, să fie bine structurat și ușor de navigat. Cu toate acestea, ar trebui să fie structurat corespunzător pentru motoarele de căutare pentru a vă analiza conținutul.

 • Experții SEO oferă următoarele strategii pentru a îmbunătăți structura site-ului:
  • remediază erorile site-ului;
  • pun în aplicare roboți. fișier txt;
  • îmbunătățiți statusul indexului;
  • să implementeze sitemap XML;
  • îmbunătăți viteza paginii;
  • optimizează metaelementele.

  Următoarea etapă a optimizării site-urilor web este o analiză a conținutului. În acest moment, experții SEO lucrează împreună cu distribuitori de conținut pentru a crea un conținut unic și relevant. În plus, aceștia verifică conținutul pe care îl aveți deja pe site-ul dvs. și îl îmbunătățiți dacă este nevoie. Mai mult decât atât, experții SEO rezolvă probleme, cum ar fi probleme ca conținut duplicat, pagini lipsă și pagini de rang inferior Source .

December 22, 2017