Back to Question Center
0

Cum de a scrie conținut prietenos SEO singur?

1 answers:

Când îmbunătățiți prezența online a site-ului dvs., trebuie să vă asigurați că ați primit toate tehnicile importante acoperite pentru a vă asigura un conținut optimizat și optimizat pentru SEO. Scrierea conținutului bun este ușor. Cu toate acestea, trebuie să faceți o mulțime de muncă grea pentru a vă asigura că conținutul dvs. este clasat de către motoarele de căutare. Pentru a face conținutul dvs. bine clasificat și vizibil pentru motoarele de căutare, trebuie să respectați anumite principii de optimizare a conținutului. Fără îndoială, este nevoie de timp pentru a crea un conținut optimizat și SEO-friendly pentru un site web. Cu toate acestea, cu abordarea inteligentă a acestei sarcini, veți putea să generați singur conținut SEO prietenos. În acest articol, voi încerca să înlăturăți îndoielile pe care le aveți și să vă furnizați tehnici inteligente de scriere a conținutului.

how to write seo friendly content

Sfaturi pentru a scrie conținut SEO-friendly

Înainte de a începe să vorbim despre conținut esențial SEO, aș dori să spun câteva cuvinte despre obiectivele SEO pentru a permite înțelegi scopul optimizării conținutului. Scopul principal al optimizării motorului de căutare este de a vă asigura că conținutul dvs. se plasează pe partea superioară a Google SERP. Motoarele de căutare ar trebui să înțeleagă conținutul dvs. și să îl arate interogării utilizatorului relevant.

Pentru a vă îmbunătăți clasamentele pentru motoarele de căutare, trebuie să urmați câțiva pași esențiali:

  • furnizați clienților dvs. servicii de cea mai înaltă calitate;
  • îmbunătățiți autoritatea domeniului;
  • fac ca afacerea dvs. să fie reputațională.

Există două tipuri de strategii de optimizare pentru motoarele de căutare pe care le puteți implementa pentru a vă optimiza site-ul în conformitate cu standardele motoarelor de căutare.

Puteți face SEO dvs. in-house sau externaliza-l. In-house SEO este accesibilă și implică oameni care cunosc bine site-ul. Cu toate acestea, pentru a vă îmbunătăți clasamentul site-ului pe cont propriu, trebuie să fiți conștient de toate tehnicile esențiale de optimizare și de noutățile pieței digitale. Procesul de optimizare internă poate fi consumator de timp și, din păcate, fără valoare. În timp ce un SEO externalizat este condus de experții dovediți în acest domeniu. Ei cunosc toate aspectele semnificative de optimizare și vă pot oferi conținutul de cea mai bună calitate, deoarece știu ce așteaptă motoarele de căutare de pe site-ul dvs.Colaborând cu specialiști de SEO de la terți, veți putea obține rezultate bune în 3-6 luni.

Astăzi, voi încerca să vă învăț cum să creați un conținut de calitate și SEO prietenos și apoi să vă salvați banii pe serviciile de copywriting SEO. Conținutul bine optimizat nu trebuie să fie dificil sau consumator de timp, cu condiția să înțelegeți că optimizarea pe pagină poate funcționa alături de conținutul dvs.Iată cum puteți scrie conținut optim pentru SEO, pe care atât boturile de căutare, cât și clienții dvs. potențiali se vor bucura.

seo friendly content

  • Propunerea de cuvinte cheie

Cercetarea cuvintelor cheie este cea mai importantă parte din orice campanie SEO câștigătoare și partea de jos line pentru conținut prietenos SEO. Cuvintele cheie relevante și direcționate determină clasamentul site-urilor dvs. web. Pentru a realiza o cercetare corectă a cuvintelor cheie, trebuie să vă gândiți la ce interogări de căutare pot utiliza potențialii clienți pentru a găsi pagina dvs. web. Ar trebui să dezvoltați capacitatea de a realiza ce așteaptă utilizatorii de pe site-ul dvs.Pentru a fi pe partea de sus a rezultatelor căutării, trebuie să selectați termeni lungi de căutare și termeni de căutare mai puțin competitivi. Pentru a simplifica procesul de cercetare a cuvintelor cheie, puteți implementa astfel de instrumente automate, cum ar fi Semalt Auto SEO, Instrumentul pentru cuvinte cheie sau Planificatorul de cuvinte cheie Google. Aceste instrumente vă vor ajuta nu numai să alcătuiți o listă cu cele mai relevante fraze cheie, ci și să vă dați o înțelegere prin ce cuvinte cheie se clasifică concurenții dvs.

Desigur, nu există niciun motiv pentru a construi noul conținut dacă acesta nu este suficient de autentic pentru a ieși în evidență. Chiar dacă luați o idee dintr-o altă sursă, trebuie să oferiți o perspectivă unică, care va adăuga valoare subiectului respectiv. Prin copierea conținutului, vă riscați să primiți penalități de la Google și vă puteți pierde pozițiile de clasament. În plus, utilizatorii care au văzut acest conținut non-original din alte surse, nu vor lua domeniul dvs. ca relevant și de încredere. Asigurați-vă că conținutul dvs. este unic, relevant și actualizat pentru a implica utilizatorii și a le transforma în clienți. Puteți verifica originalitatea conținutului prin multe instrumente automate disponibile, cum ar fi Copyscape sau Plagiarism Checker.

  • Optimizarea și structurarea titlurilor

Titlul site-ului dvs. este primul lucru pe care utilizatorii îl pot observa la căutare. Acesta servește ca previzualizare a conținutului site-ului. Titlul dvs. ar trebui să fie precis, captivant și SEO-friendly. Asigurați-vă că includeți cuvinte cheie direcționate și cu volum mare în titlurile dvs.Utilizați cuvinte de putere și evitați redundanța pentru a crea un titlu clar și angajat. Trebuie să includeți cele mai importante informații despre compania dvs. în 60 de caractere. De aceea vă sfătuiesc să vă gândiți la cât mai multe variante posibil.

Mai mult decât atât, fiți conștienți de etichetele SEO și asigurați-vă că implementați eticheta H1 la toate titlurile din cadrul conținutului. Este, de asemenea, o decizie inteligentă de a separa unele paragrafe de subtitrări pentru a vă facilita citirea și parcurgerea conținutului. Trebuie să utilizați etichete H2 pentru toate subtitrările. Asigurați-vă că includeți cuvinte cheie relevante în titluri și subtitrări pentru a permite boturilor de căutare să parseze rapid conținutul dvs. rapid.

  • Adrese SEO

Pentru a da un impuls conținutului dvs. SEO, trebuie să aveți adrese URL adecvate. Înlocuiți toate adresele URL greșite și greu de citit de către cele precise și optimizate. Adresele URL care nu au nici un sens nu au nici o valoare pentru utilizatori sau pentru roboții Google. Un URL prietenos SEO este unul care are un cuvânt cheie în el. Optimizând adresele URL, vă creșteți șansa de a fi analizat de crawlerele de căutare.

seo content

  • SEO meta-descrieri

O meta descriere este un text care descrie site- adresa URL a site-ului dvs. în căutare. Este primul lucru pe care utilizatorii îl pot citi înainte de a intra pe orice site web. Descrierea meta-ului dvs. ar trebui să fie interesantă și relevantă pentru conținutul site-ului dvs. pentru ca utilizatorii să vă urmeze site-ul pentru mai multe informații. O meta-descriere optimizată vă poate ajuta să creșteți rata de clic și chiar să îmbunătățiți clasamentul site-urilor web.

  • Legături interne și externe

Legăturile interne arată că site-ul dvs. este reputat într-un anumit domeniu. Prin implementarea legăturilor interne, creați o secvență logică de la un post la altul. Interconectarea va îmbunătăți relevanța site-ului dvs. prin acordarea unei valori suplimentare anumitor articole. Mai mult, va ajuta boturile de căutare să înțeleagă subiectele cheie.

Link-urile externe din termen indică autoritatea dvs. de domeniu și îmbunătățesc gradul de cunoaștere a mărcii. Link-urile externe afișează pentru motoarele de căutare faptul că conținutul dvs. este de calitate, pe măsură ce este partajat de utilizatori și de alte surse de web legate de nișă. Este rezonabil să vă puneți legăturile pe domenii de renume și de lungă durată, deoarece aceste legături au o credibilitate Source .

December 22, 2017