Back to Question Center
0

Îmi puteți explica necesitatea înregistrării motorului de căutare?

1 answers:

Există trei motoare de căutare cele mai utilizate în cazul în care aveți nevoie pentru a trimite site-ul dvs. - Google, Bing, și Yahoo. Dacă site-ul dvs. apare pe prima pagină SERP a tuturor acestor motoare de căutare, este un semn bun pentru dvs., care arată că site-ul dvs. este bine optimizat și trimis. Cu toate acestea, dacă nu se apropie de TOP, înseamnă că potențialii clienți nu vă pot găsi sursa dvs. de web și vă pierdeți ocaziile de a vă mări veniturile și de a vă îmbunătăți recunoașterea mărcii. Pentru a îmbunătăți această situație, trebuie să faceți o reproiectare a site-ului web, să efectuați o campanie promoțională câștigătoare și să trimiteți din nou sursa web la motoarele de căutare.

search engine registration

De ce să trimit site-ul meu la motoarele de căutare?

Imaginați-vă scenariul pe care l-ați optimizat deja și chiar ați redesenționat un site, dar clasamentele dvs. sunt încă scăzute. Care ar putea fi motivul? Îți voi spune un secret de ce ai rezultate atât de slabe. Motoarele de căutare nu pot doar să evalueze eforturile dvs. de SEO, deoarece nu trimiteți site-ul dvs. în sistemele lor. Prin trimiterea site-ului dvs. la motoarele de căutare, veți fi listate pe ele și puteți atrage trafic de căutare de calitate. Mai mult, veți primi posibilitatea de a afișa motoarelor de căutare toate actualizările și modificările site-ului dvs. de îndată ce le implementați. Proprietarii de site-uri beneficiază de trimiterea surselor de web la motoarele de căutare, deoarece pot îmbunătăți clasamentul și pot crește rata de conversie.

Cum se efectuează o înregistrare în motoarele de căutare?

  • Google

Este destul de ușor să trimiteți site-ul dvs. la Google. Trebuie să plătiți taxele sau să completați formularele de înregistrare de lungă durată. Pentru a trimite site-ul dvs. la Google, trebuie să vă configurați site-ul cu Consola de căutare Google. După aceasta, ar trebui să accesați pagina web a Google pentru trimiterea de adrese URL. Pentru a finaliza această sarcină, trebuie să introduceți adresa URL a site-ului dvs. web într-o casetă de căutare, să confirmați că sunteți o persoană introducând un cec "Nu sunt robot" și faceți clic pe "Adăugați adresa URL. "În plus, este recomandabil să trimiteți harta site-ului dvs. prin intermediul Consolei de căutare Google.

search engines

  • Bing

Puteți trimite site-ul dvs. la Bing în același mod în care îl prezint. Pentru a vă înregistra site-ul cu acest sistem, trebuie să mergeți la Instrumentul pentru webmasteri al lui Bing și să vă înregistrați acolo ca utilizator. De îndată ce ați obținut un login, trebuie să introduceți adresa URL a paginii dvs. de pornire și să faceți clic pe butonul "Trimiteți". După procedura de trimitere, trebuie să verificați proprietatea asupra domeniului. Pentru a finaliza un proces de verificare, trebuie să adăugați o parte a codului HTML în antetul site-ului dvs.

  • Yahoo

Recent, Microsoft deține atât motoare de căutare Bing, cât și Yahoo. Aceasta înseamnă că atunci când trimiteți site-ul dvs. la Bing, veți apărea, de asemenea, în rezultatele de căutare Yahoo. În trecut, procedura de depunere a Yahoo a fost plătită. Cu toate acestea, în prezent, acest director nu mai este disponibil Source .

December 22, 2017