Back to Question Center
0

Studiul de caz SEO este un instrument de marketing bun?

1 answers:

Potrivit statisticilor, mai mult de 90% dintre clienți preferă faptul că mesajul media sună ca o poveste. Sa dovedit că o poveste convingătoare îi ajută pe oameni să înțeleagă mai bine o anumită problemă. Nu există nici o îndoială că și adulții simt o grabă de ușurare atunci când toată lumea trăiește fericită după aceea.

Studiu de caz SEO este un instrument de marketing excelent. Astăzi, experții Semalt vă vor spune mai multe despre următoarea soluție. După ce ați citit articolul, veți ști cum puteți aplica studii de caz pentru comercializarea afacerii dvs.

Un studiu de caz este un instrument puternic care vă poate ajuta să vă extindeți problema clientului prin explicarea modului în care afacerea dvs. poate răspunde nevoilor clienților dvs.

seo case study .

Un studiu de caz este o opțiune perfectă pentru acei proprietari de site-uri, al căror scop principal este de a face pe oameni să își cumpere produsele și serviciile. Ceea ce face studiile de caz atât de speciale este modul în care se amestecă povestirea cu conținut informativ despre afacerea dvs.

Care este motivul principal de a utiliza studiul de caz în SEO?

Studiul de caz SEO este un instrument eficient pentru publicitate

Majoritatea comercianților online sugerează publicarea de studii de caz pe site-urile web. Cu toate acestea, puteți merge mai departe și vă puteți adresa unui ziar local sau unei reviste pentru a atrage și mai mulți clienți. O altă opțiune excelentă pentru a-ți construi reputația este să prezinți studiul de caz pentru anumite resurse dedicate industriei dvs.

De asemenea, luați în considerare grupurile LinkedIn specifice industriei. Sunt perfecte pentru a vă împărtăși experiența cu ceilalți oameni. După cum se spune, împărtășirea este grijuliu. Faceți-i pe oameni să se simtă special prin oferirea de informații gratuite și utile ale dvs.

Puteți publica gratuit studiile de caz pe LinkedIn Pulse. Platforma acestui site permite utilizatorilor să publice articole care pot fi apoi publicate. O idee extraordinară pentru SEO este să remodelați studiul de caz existent într-o prezentare de diapozitive sau într-un articol infografic pe care să îl împărțiți. După ce ați terminat, puteți să o distribuiți în conturile dvs. de social media.

De asemenea, merită menționat faptul că puteți utiliza studiul de caz ca material informativ pentru a trimite clienților potențiali și actuali.

Structura unui studiu de caz SEO

În mod ideal, studiul de caz ar trebui să aibă un început, mijloc și sfârșit. Rețineți că studiile de caz sunt de obicei mai lungi și mai profunde decât poveștile de divertisment medii. Prin urmare, planificarea corectă este cheia. Data viitoare când elaborați un studiu de caz, asigurați-vă că include următoarele componente:

  1. Titlu scurt și captivant;
  2. O privire aprofundată asupra problemei cu care se confruntă viitorul client;
  3. O explicație a modului în care afacerea dumneavoastră abordează problemele clientului;
  4. Dovezi care arată modul în care serviciul sau produsul dvs. au ajutat clientul;
  5. Apel la acțiune care se referă la produsul sau serviciul dvs.

Depinde de tine ce stil să alegeți atunci când creați un studiu de caz. Ce este important de reținut este faptul că studiul de caz ar trebui să creeze o poveste în jurul problemei care va fi rezolvată până la sfârșit.

seo case

Înfășurarea

Pentru a rezuma, studiul de caz este un instrument puternic care vă poate îmbunătăți SEO într-. Studiile de caz vă ajută să atrageți mai mulți clienți potențiali, oferindu-vă o privire aprofundată asupra a ceea ce este să lucrați cu serviciul sau produsul dvs.

Felicitări! Acum știți elementele de bază ale creării unui studiu de caz convingător. Poate că e timpul să-ți povestești o poveste Source .

December 22, 2017