Back to Question Center
0

Cât de importante sunt relațiile comune între numele de domeniu și SEO?

1 answers:

Potrivit celor trei factori de clasificare ai Google, utilitatea site-ului web, calitatea conținutului și portofoliul de backlink sunt cele mai influente lucruri pentru a determina dacă acesta va fi clasat în topul SERP-urilor sau nu. Și acest lucru este adevărat, având în vedere în special faptul că procentul de leu al potențialilor dvs. clienți este cel mai probabil să aibă prima lor vizită pe paginile dvs. web provenind din lista rezultatelor de căutare de top.

domain name and seo

Prin urmare, un bun nume de domeniu și de întreținere SEO poate fi numit nava-pilot de probabil,. Considerând fiecare nume de domeniu obișnuit separat, acesta se construiește, de obicei, din numele de marcă al companiei, susținut cu cele mai relevante cuvinte cheie și fraze cheie. Dar întrebarea despre interacțiunea dintre un nume de domeniu și impactul SEO asupra clasamentelor Google a fost întotdeauna un subiect foarte discutabil. La urma urmei, există vreun fel de dovezi pentru o interrelație directă între numele de domeniu și SEO? De aceea m-am hotărât să rezumăm raționamentul principal și să-i susținem câteva fapte reci.

Nu există reguli stricte

De fapt, factorii de clasificare Google nu au avut niciodată reguli stricte sau cerințe oficiale pe care ne-ar realiza pas cu pas. Evident, industria gigantului se străduiește cel mai bine să prevină orice abuz sau manipulare înșelătoare, dar un lucru poate fi sigur - conform majorității testelor de practică, există aproximativ două sute de factori diferiți implicați în algoritmul final pentru a determina clasarea site-ului în lista rezultatelor paginii motorului de căutare. Având în vedere unele informații valoroase ale foștilor angajați, precum și restul teoriilor și ideilor rezonabile, există câteva rezultate destul de probabile de la preluarea unui nume de domeniu și de întreținere SEO care vine cu ea.

Luați în considerare utilizatorii în direct, nu căutați roboți

Desigur, selectarea corectă a domeniului este un pas critic care deschide calea spre succesul online. Și vă recomand să obțineți un nume de domeniu ușor de utilizat în primul rând. Nu este nevoie să încercați să adaptați strict la preferințele motorului de căutare. Este mai rezonabil să te gândești la utilizatorii reali, așa că îți sugerez să ai un nume rezumat, uimitor și memorabil, care ar fi complet relevant și recunoscut aici. Simțiți-vă liber să-l încorporați cu numele dvs. de marcă de afaceri, precum și cuvintele cheie corecte și combinațiile acestora.

domain name

Cercetare proactivă a cuvintelor cheie

Privind înapoi, acele nume de domenii, inclusiv cuvântul cheie potrivit, au avut un avantaj distinct față de restul concurenți în rezultatele căutării Google. Aceste vremuri au trecut mult timp în urmă, iar dominația generală a domeniilor de cuvinte cheie este acum înrăutățită. Acum, motoarele de căutare tind să aprecieze site-urile care oferă mai multă valoare utilizatorului, i. e. , având conținut de calitate mai relevant. Dar logica anterioară a domeniilor de cuvinte cheie este încă în vigoare, deoarece potrivirea expresiilor cheie din numele de domeniu este mai ușor de utilizat, permițând vizitatorilor să facă o legătură între o interogare de căutare individuală și conținutul paginii web. Să nu spun că astfel de adrese URL ar fi mai utile pentru partajare, ceea ce va avea, la rândul său, un impact pozitiv asupra ratei de clic. Dacă faceți acest lucru, puteți încuraja Google să vă aloce site-ul dvs. cu un clasament superior. Deci, niciodată nu schimp pe a face o cercetare proactivă cuvinte cheie atunci când modelarea noul dvs. nume de domeniu. Nu vei regreta, sunt sigur Source .

December 22, 2017