Back to Question Center
0

Este posibil să devii un expert în marketingul motorului de căutare cu blogging-ul?

1 answers:

În prezent, este o părere răspândită că fiecare blogger de succes poate dezvolta o abilitate mai mare de a deveni un expert de marketing motor de căutare. Și cât de realizabilă este acea idee? La urma urmei, are sens? Dar sunt sigur că da, da. Lucrul este că, ca un blogger destul de activ, nu m-am gândit niciodată la mine ca un expert în marketingul motorului de căutare. Cu toate acestea, blogging-ul și listarea se pare că se apropie de mână, având în vedere că un blogger calificat are o decizie proactivă de a pune accentul pe sarcină. Deci, să vedem întreaga poveste.

search engine marketing expert

Aproximativ șapte ani în urmă, am lansat primul meu blog. Proiectul meu de bloguri a fost dedicat motocicletelor, iar acum mă pot simți sigur despre cel puțin un lucru - făcând acest lucru, am avut norocul să fac cea mai bună decizie de carieră. Acele vremuri au trecut mult timp și nu-mi amintesc nimic deosebit, cu excepția faptului că m-am simțit plictisit de moarte, pentru că am fost doar în așteptare cu fostul meu șef, din motive ciudate care puneau în așteptare data plasării mele oficiale. Dar acum mă bucur să mă confrunt cu acea experiență ciudată. La urma urmei, astăzi lucrez la câteva start-up-uri minunate și aproape că nu am timp să mă odihnesc. Amintiți-vă acele zile, înțeleg că, în principal, blogging-ul a devenit o parte indispensabilă a progresului meu actual ca specialist în marketing digital. Uneori nu pot să cred că sa întâmplat, deoarece în ultimii doi ani am fost implicat în prea multe module de marketing digital, cum ar fi conținut, social media și marketing prin e-mail, optimizarea motorului de căutare, publicitatea digitală integrată și alte funcții cross-funcționale lucruri pe care nici măcar nu le-am putut pune în engleză.

Doar am acționat pentru a conduce campanii de marketing online de înaltă calitate pentru clienții individuali care doreau să își actualizeze noile branduri și să se dezvolte abia începând cu perioada de primire. Nu aveam nici un interes personal de a deveni un specialist în oricare dintre acestea, dar dintr-o dată mi-am dat seama că, fiind doar aruncată pentru o adâncă scufundare în chestiuni, am stăpânit partea leului din ele, fără să plătească aproape nici un efort suplimentar în acest scop.

seo expert

Și aici ajungem până la urmă. Cum de a deveni un expert în marketingul motorului de căutare fără a lua o viață? Și urăsc metodele tradiționale, deoarece ei consumă de obicei prea multe eforturi cu returnarea numerarului zero pentru perioada de învățare. Cred că puteți stăpâni subiectul numai când aplicați noile cunoștințe și continuați să vă deplasați succesiv pas cu pas. Și având în vedere caracterul lor mereu în schimbare, să vedem fiecare abilitate care vă poate ajuta să deveniți un expert în marketingul motorului de căutare, abia începând cu blogul dvs.Ar putea părea surprinzătoare, dar nu mai puteți paria pe traficul ecologic.

Deci, nu trebuie să așteptați până când noile dvs. postări pe blog le primesc. Acum, puteți obține o tracțiune aproape instantaneu, folosind doar Google Adwords (sau Bing Ads, de exemplu) pentru un cost moderat, dat fiind faptul că plătiți în principal pentru conștientizarea sau cercetarea persistentă a cuvintelor cheie. Acesta este tot ce aveți nevoie pentru a începe să vă deplasați pe calea cea bună pentru a deveni un expert în marketingul motorului de căutare. Desigur, pe lângă utilizarea acestei tactici, veți avea în continuare multe lucruri de făcut, cum ar fi crearea de campanii publicitare și anunțuri, precum și evaluarea și optimizarea pentru tot ceea ce puteți face. În acest fel, veți trece treptat subiectul pentru a deveni în cele din urmă un expert greu de marketing motor de căutare Source .

December 22, 2017