Back to Question Center
0

Se conectează SEO și mediile sociale?

1 answers:

Influența Social Media și modul în care se varsă în domeniul optimizării motorului de căutare este probabil una dintre cele mai discutabile întrebări. Vreau sa spun misterele de genul asta: cum influenteaza mass-media sociala SEO? Sunt aceste două concepte care acționează în sinergie, deloc sau chiar deloc?

Aici vine un spoiler - cel mai scurt răspuns este da, da. Dar ar fi mai corect să analizăm a doua interpretare mai amplă și mai cuprinzătoare. Să ne confruntăm cu aceasta - social media are cu siguranță o relație cu SEO, dar poate fi reciproc la urma urmei? Din păcate, mă simt sigur de doar un lucru mic - social media nu are nici un impact, cel puțin pozitiv, asupra SEO. Pur și simplu nu ajută optimizarea căutării așa cum majoritatea oamenilor cred că o face.

how social media affects seo

Mai jos o să combin propriile mele sugestii cu câteva informații valoroase oferite de membrii echipei de Google în sine. Mai întâi de toate, să presupunem că - gigantul industriei de căutare din lume nu a avut niciodată o confirmare pentru social media pentru un factor de rang direct. Vreau să spun, da, media socială este încă printre modalitățile pe deplin rezonabile pentru a obține o vizibilitate online mai bună pentru conținut. Și, da, în sfârșit, este vorba despre SEO. Ce putem ști sigur despre modul în care social media afectează SEO? Indiferent de ce răspuns corect poate fi, este evident că mass-media sociale pot ajuta de fapt Optimizarea motorului dvs. de căutare să funcționeze în ansamblu. Dar mă mai întreb, că gigantul de căutare va aduce vreodată mai multe semnale sociale la algoritmul de clasificare actual?

Deocamdată, algoritmii de căutare Google nu au fost dezvăluiți niciodată. De aceea, singura modalitate de a înțelege modelele comportamentale ale motoarelor de căutare Google este verificarea fiecărui rezultat potențial într-un test real. Vă puteți imagina cum ar putea fi consumatoare de timp și de muncă intensivă aceste lucrări de cercetare? Ok, să ne întoarcem la subiect. Cum influențează mediile sociale SEO? Am putea lua social media doar pentru orice, dar nu un factor direct în clasament, potrivit oficialilor Google. Ei bine, chiar și așa, nu înseamnă că mass-media socială nu are nicio influență asupra clasamentului, pentru că a fost reconfirmată de Google că social media în sine nu reprezintă un factor de clasificare.

social media seo

Cred că răspunsul mai mult sau mai puțin corect poate fi văzut undeva despre cuvântul "corelație. "Așa cum acest termen a fost menționat în contextul Cartea albă a Rebooting Ranking Factor, realizată de Searchmetrics în 2016. Sunt sigur că băieții se mișcă într-adevăr pe calea cea bună. Astfel, singurul răspuns corect despre felul în care mediile sociale afectează SEO devine clar - da, da. Dar nu există încă relații directe sau secvențiale. Așadar, păstrarea atenției asupra promovării prin folosirea diferitelor mijloace de social media este încă o decizie bine formată. În același timp, optimizarea motorului de căutare necesită eforturi și timp exact în felul său Source .

December 22, 2017