Back to Question Center
0

Cum să îmi îmbunătățesc site-ul pentru SEO internațional?

1 answers:

În zilele noastre, lumea digitală modernă a web-ului devine din ce în ce mai globalizată. Pornind de la Uniunea Europeană acoperită cu acces la Internet cu peste 80%, la unele state și mai avansate, având în jur de 90% din teritoriu. Numerele reale pot fi și mai convingătoare în China, cu aproximativ 731 milioane de utilizatori permanenți, însă, reprezentând doar jumătate din estimarea totală a populației. Ei bine, internetul oferă miriade de oportunități diferite acelor proprietari de site care doresc să fie abordați peste granițe, fără bariere culturale. Pentru a reuși în acest sens, totuși, orice antreprenor online ar trebui să aibă o înțelegere largă a nevoilor diferite ale clienților de a le oferi doar cele mai solicitate produse sau servicii.

international seo

În același timp, crearea unui conținut adecvat devine, de asemenea, o chestiune care ar trebui luată în considerare. Cel mai frecvent, ați putea crede că SEO internațional înseamnă doar un conținut unificat care vine în limba engleză de zi cu zi. Dar situația nu este la fel de simplă cum ar părea la început. Lucrul este că utilizarea principiilor de bază ale SEO internațional înseamnă păstrarea în minte și folosirea corectă a diferitelor tehnici de relevanță și localizare, susținute cu multe aspecte tehnice ale optimizării căutării. Mai mult decât atât, din punctul de vedere al strategiei globale de marketing, gestionarea unei SEO internațional adecvate a scalei deplină ar putea deveni o sarcină cu adevărat cuprinzătoare și consumatoare de timp. Mai jos am să mă uit în scurt la schemele centrale pentru ca dvs. să fiți împuternicit cu o SEO mai eficientă la nivel internațional și să maximizați potențialul comercial al aproape fiecărui proiect online.

Gândiți-vă la nivel global, veți descoperi că chiar și Google are diferite tipuri de conținut și diferite machete afișate în paginile cu rezultatele motorului de căutare (SERP) pentru fiecare stat. Vreau să spun că o interogare individuală a cuvintelor cheie poate aduce un răspuns diferit de la o țară la alta. De fapt, Google are SERP-urile sale proiectate de interesele regionale și se străduiește cel mai bine să urmeze cele mai puternice tendințe locale pentru o mai bună experiență a utilizatorilor din fiecare țară. În ceea ce privește cuvintele cheie și ratele de trafic, sub anumite limitări apărute în diferite limbi și vocabulare locale. O parte semnificativă a cuvintelor cheie generale poate că nu reușește să obțină o traducere pur adecvată. Acest lucru ar trebui luat în considerare în primul rând, având în vedere, desigur, populația locală, interesele culturale și multe alte particularități care încă nu sunt pe deplin clare chiar și pentru cei mai experimentați webmasteri. Asta înseamnă că diferite țări pot avea adesea o mulțime de așteptări incomparabile, chiar și în cadrul aceleiași industrii. Să nu mai vorbim de brandurile internaționale, în special în ceea ce privește exact ceea ce oamenii doresc să vadă înainte de a ajunge la o decizie de cumpărare.

Dezvoltați-vă strategia pentru SEO internațional

Mai întâi de toate, elaborarea unei strategii internaționale de SEO, să o luăm de la sine - clasarea bine pentru un anumit cuvânt cheie, de exemplu în China același rezultat frumos în restul lumii. În consecință, va trebui să începeți cu optimizarea SEO locală, inițiind o creație de conținut exact pentru publicul pe care l-ați selectat într-o singură țară. Astfel, veți înțelege principalele tendințe regionale pentru trafic, precum și particularitățile celor mai solicitate cuvinte cheie. De asemenea, va trebui să aplicați pentru unele aspecte tehnice ale SEO la nivel și mai global. Vreau să spun că va trebui să încorporați paginile dvs. web cu etichete hreflang.

Cel mai frecvent, eticheta hreflang reprezintă o parte a codului utilizat de Google pentru a identifica țara țintă și, prin urmare, limba pentru conținutul site-ului dvs.Vă va ajuta să vă asigurați că conținutul corect este afișat corect în regiunea corectă. De exemplu, chiar și în limba spaniolă, ar fi mai degrabă particularități vocabulare destul de importante atunci când personalizarea conținutului dvs. pentru Spania în sine și, de exemplu, afișarea acesteia pentru utilizatorii argentinieni. Folosirea etichetelor hreflang vă va permite să vă îmbogățiți conținutul cu o experiență mai bună a utilizatorilor, adăugând o mai mare relevanță scrierilor dvs.

În același timp, utilizarea etichetelor hreflang ajută la minimizarea pericolului potențial de conținut dublu, spunând că conținutul specific a fost scris pentru diverse segmente de public locale. Începând cu marcarea conținutului dvs., vă recomandăm să utilizați formatul ISO 639-1 pentru fiecare limbă, în concordanță cu faptul că toate fișierele dvs. de site nu au mai mult de 10 000 de adrese URL, sau de a le împărți în mai multe părți. Mai jos sunt 3 scheme principale pentru a vă asigura că conținutul dvs. este încorporat corect cu etichetele hreflang:

  • Obțineți antetul dvs. HTTP susținut cu eticheta hreflang pentru a vă asigura că vine cu fiecare pagină web
  • site-urile dvs. integrate cu etichetele hreflang
  • Obțineți pagina web marcată cu eticheta

seo difficulties

Obțineți strategiile localizate și unificate )

Să presupunem că localizarea pentru SEO internațional nu înseamnă o traducere simplă de conținut pentru paginile web specifice regiunii. Ar trebui să ne confruntăm cu aceasta - crearea unei localizări fiabile înseamnă crearea de scrieri de conținut care să fie mai relevante pentru acele interese locale și tendințe de căutare. Vreau să spun că va trebui să se ocupe de o anumită cercetare de cuvinte cheie pentru fiecare țară în care vă adresați. E. g. , dacă intenționați să acoperiți mai multe locații cu afacerea dvs., vă sugerăm să aveți diferite pagini de destinație și, desigur, conținut diferit pentru a le obține o vizibilitate mai bună în paginile cu rezultatele locale ale motorului de căutare,.

Nu pierdeți niciodată cu plăcere timpul și eforturile pentru reunirea planurilor de optimizare globală, locală și mobilă pentru o strategie SEO cu adevărat eficientă. Vă sugerăm să faceți o listă de priorități, începând cu acele țări care au mai multe șanse să ofere clienților potențiali pe care îi căutați în cadrul unei piețe de nișă. De exemplu, dacă v-ați adresat utilizatorilor chinezi, ar trebui să aveți în vedere că peste 95% dintre utilizatorii de Internet local navighează online prin dispozitive portabile. De aceea, brandurile care doresc sa castige competitia ar trebui sa aiba continutul lor bine adaptat in ceea ce priveste reactia mobila.

În sfârșit, nu uitați niciodată să măsurați rezultatele strategiei dvs. internaționale de SEO, luând măsurători atente ale performanței curente. Efectuați o verificare dublă pentru toate valorile dvs. din fiecare regiune vizată cât mai curând posibil. Întotdeauna amintiți-vă pentru a urmări clasamentele dvs., precum și pentru a vă asigura că paginile dvs. web sunt clasate corect pentru fiecare țară sau regiune. La urma urmei, nu vă simțiți timizi să utilizați un potențial ridicat al PPC pentru a vă extinde pe noile piețe. Utilizarea corectă a PPC în cadrul strategiei dvs. internaționale de SEO vă va ajuta să înțelegeți mai bine comportamentul local, tendințele de conversie, precum și o tracțiune mai bună în noua țară Source .

December 22, 2017