Back to Question Center
0

Cum să salvați progresul meu în SEO dacă domeniul de schimbare?

1 answers:

O decizie bine formată de schimbare a unui nume de domeniu este una de mare valoare, cu siguranță. Dar, luând în considerare termeni frecvent presați, alimentați de problemele bugetare apărute pe calea redresării complete, mulți dintre noi se pot simți frustrați.

seo change domain

Printre cele mai realiste rezultate pentru SEO după domeniul de schimbare, este o pierdere temporară a traficului ecologic. Astfel de pagube sunt de obicei scalate la 5-20% și sunt de așteptat pentru traficul site-ului web, cel puțin până în perioada inițială de până la 3-4 săptămâni, de obicei, necesarul de crawling de către Google pentru a studia noile adrese URL, redirecționări sau orice altă pagină în afara paginii actualizări. În primul rând, vă simțiți calm, deoarece acest interval de timp trebuie să fie suficient de sigur pentru a vă compensa pierderile. În acest fel, vă recomand să aplicați pentru o campanie PPC care vizează numele dvs. de marcă al afacerii dvs., precum și elementele principale fără marcă aplicabile pentru căutare.

Cel mai frecvent, cota leului de webmasteri si dezvoltatori de web ar incepe sa ia dupa-terapie lucrarile de terapie, inceperea de recuperare odata SEO lor si lucrarile domeniul schimbare au fost deja lansat. Dar ar trebui să faceți un pas mai departe. Vreau să spun că puteți merge la niște lucrări preliminare care fac tot posibilul pentru a ajuta Google în sine, precum și restul motoarelor de căutare, să înțeleagă mai bine ce se va întâmpla și să reacționeze în mod adecvat. Deci, puteți să vă păstrați progresul în SEO schimbând domeniul de schimbare și toate mizeria din jurul acestuia într-o procedură fără sudură. Vă sugerez să vă simțiți ca un șef, doar urmând acești pași proactivi:

  • Reconstruirea legăturilor dvs. bazate pe celelalte site-uri web ale autorităților de domeniu este o idee strălucită. În timp ce sunteți ocupat cu actualizarea și reconstruirea backlink-urile curente de pe Internet, nu ezitați să interpretați necesitatea de a schimba domeniul, deoarece unele mari oportunități noi. Vreau să spun că poți cu ușurință să încarci mai multe backlink-uri proaspete în săptămânile care urmează schimbării domeniului. Procedând astfel, veți trimite mesaje mai corecte și mai utile companiei Google. Și, la urma urmei, asta va fi acordat cu un rang superior în SERP.

change domain

  • Nu uitați să vă întoarceți pentru vechile dvs. backlink-uri redesenate cu noile adrese URL. Ideea de bază aici este de a obține din nou setul complet de backlink de calitate, reducând în același timp numărul de redirecționare din domeniu. Mergând, accesați cu crawlere pe Internet folosind un instrument special (am folosit pentru a se baza pe ahrefs), găsiți backlink-urile cu cea mai puternică autoritate. Odată localizate, asigurați-vă că efectuați un efort de mobilizare prin e-mail pentru a solicita o actualizare pentru toți.
  • În cele din urmă, nu uitați să faceți promovarea noului dvs. nume de domeniu prin intermediul canalelor media sociale. În acest fel, începeți să actualizați adresa URL a site-ului dvs. web și numele de marcă foarte comercială (dacă este cazul) pe cele mai populare și cele mai potrivite cadre. De asemenea, ar fi o idee foarte bună să anunțați o schimbare de domeniu pentru un eveniment pe unele canale media sociale. Acest lucru vă va ajuta să țineți publicul informat că numai domeniul dvs. se va schimba, dar valorile ridicate ale produselor sau serviciilor dvs. vor fi la fel oricum Source .
December 22, 2017