Back to Question Center
0

Ce tipuri de SEO negative sunt acolo?

1 answers:

Înainte de a începe să aruncăm o privire asupra modului în care funcționează SEO negativ, să definim exact ceea ce este SEO negativ.

negative seo

Natura SEO-ului negativ

Pur și simplu pune, SEO negativ este un set de activități mascate care vizează scăderea clasamentului dvs. în rezultatele căutării. Această încercare rău intenționată luată împotriva site-ului dvs. web este, de obicei, în afara paginii, ceea ce înseamnă crearea de legături nefiresc la site-ul dvs. sau repostarea conținutului site-ului dvs.

Chiar dacă SEO negativ nu este cauza obișnuită a picăturilor bruște, este mai bine pentru tine să știți cum să definiți dacă cineva vă face rău clasamentele în mod deliberat.

Negative off-page SEO

SEO off-page negativ se referă la SEO care vizează site-ul dvs. web, fără a interfera intern cu acesta. Iată o listă cu cele mai frecvente forme pe care SEO-ul negativ le are în afara paginii:

Link Farms

Există o mică șansă ca câteva link-uri spam să te rănească site-uri. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de legarea fermelor, atunci probabilitatea de atac este foarte mare.

De regulă, majoritatea acestor linkuri hacker utilizează același text de ancorare. Aceste ancore care se potrivesc pot să nu aibă nicio legătură cu site-ul atacat sau să includă un cuvânt cheie pentru direcționare pentru a face profilul de legătură al resurselor să pară cum îl manipulează proprietarul.

Pentru a preveni un astfel de atac, verificați în mod regulat creșterea profilului de legătură.

Instrumentul SEO SpyGlass vă poate ajuta cu acest lucru deoarece vă oferă grafice de progres pentru ambele:

  • Numărul de domenii de referință;
  • Numărul de link-uri din profilul dvs.

Un vârf neobișnuit în oricare dintre aceste două cazuri este un motiv suficient pentru a examina legăturile pe care le-ați dobândit recent.

Content Scraping

Un alt mod în care concurenții vă pot distruge clasamentele este scanarea și copierea conținutului pe alte site-uri web. Acest lucru funcționează după cum urmează: atunci când motorul de căutare găsește conținut identic pe mai multe site-uri web, acesta alege numai o singură versiune de rang. Chiar dacă motoarele de căutare identifică rapid versiunea originală, există întotdeauna loc pentru excepții.

Dacă doriți să fiți sigur că conținutul dvs. nu este duplicat de alte site-uri, atunci ar trebui să îl verificați în mod regulat cu ajutorul instrumentului Copyscape care determină perfect instanțele de duplicare a conținutului. În cazul în care găsiți copii răzuite ale conținutului dvs., contactați-i pe webmasterul și rugați-l să elimine piesa.

SEO negativ pe pagină

Atacurile negative pe pagina SEO implică hacking în site-ul dvs. și schimbarea lucrurilor. Există mult mai greu de implementat decât atacurile off-page SEO. Principalele amenințări SEO pe care un atac hacker le pot pune sunt: ​​

Modificarea conținutului

Următoarea tactică este greu de observat. De obicei, hackerul adaugă conținut spam la un site. Întrucât aceste link-uri sunt adesea ascunse, nu le veți vedea dacă nu examinați codul.

Un alt posibil scenariu negativ SEO este atunci când atacatorul modifică paginile dvs., redirecționându-le către paginile sale web. Unii proprietari de site-uri utilizează această metodă pentru a crește propriul PageRank al site-ului sau pentru a redirecționa utilizatorii către site-ul lor atunci când încearcă să acceseze a ta. Dacă motoarele de căutare afișează despre redirecționarea înainte de a vă face, este posibil să vă penalizați resursa pentru redirecționarea către un site rău intenționat. Auditarea regulată a site-urilor cu o soluție precum WebSite Auditor este cea mai bună opțiune pentru a detecta aceste atacuri.

black hat seo

Obtinerea site-ului dezinhibat

S-ar putea sa fi surprins,. txt poate strica strategia dvs. de marketing SEO. O regulă Disallow este tot ce este necesar pentru a spune motorului de căutare să ignore resursele dvs. complet. Trist dar adevărat.

Din fericire, există ceva ce puteți face pentru a preveni o astfel de practică. Verificările regulate de clasificare vă vor ajuta să fiți primii care știți dacă resursele dvs. vor fi de-indexate. Rank Tracker este un instrument excelent pe care îl puteți aplica pentru a programa verificări automate. În momentul în care site-ul dvs. scade brusc din rezultatele Google, veți vedea o notă abandonată în coloana Diferență. Simplu ca asta Source .

December 22, 2017