Back to Question Center
0

Semnalele sociale îmbunătățesc SEO?

1 answers:

Creatorii de conținut și comercianții online sunt în permanență în căutarea unor modalități noi de a-și conduce poziția SEO la primele pagini ale motoarelor de căutare. Lucrul interesant este că, chiar și atunci când ajung la Google Top 10, ei trebuie să genereze în mod constant conținut proaspăt și valoros în mod regulat pentru a-și menține poziția.

Cu toate acestea, este esențial ca proprietarii de site-uri web să înțeleagă că producerea unui conținut extraordinar nu este suficient. Conținutul bun necesită promovare proactivă. Este important să vă promovați conținutul altor persoane pentru a maximiza acoperirea socială.

social signals seo

Să ne confruntăm cu: atunci când scriem și publicăm articolele, postările de pe blog, cărțile electronice, hărțile alb utile sau infografice, cel mai bun mod de a le face în fața publicului țintă este prin intermediul mass-media sociale.

După cum se spune, împărtășirea este grijuliu. Este greu de negat că semnalele sociale, precum și mass-media sociale, influențează în mod semnificativ SEO. Experții Semalt sunt pe deplin de acord cu declarația făcută de guru-ul de marketing în străinătate Jay Baer, ​​care a spus odată că acel conținut este un incendiu și că mass-media socială este benzină.

Cum pot ajuta semnalele sociale să crească clasarea SEO SEO?

1. Simplificați procesul de partajare a conținutului

Primul lucru pe care trebuie să faceți pentru a genera mai mult trafic pe site-ul dvs. este să faceți convenabil pentru utilizatori să vă partajați conținutul prin intermediul rețelelor sociale. Dacă este posibil, nu lăsați vizitatorii să copieze și să lipsească adresa URL în mesajele pe Facebook. Majoritatea cititorilor nu au nici timpul, nici răbdarea să facă acest lucru. În consecință, veți pierde ocazia de a vă promova conținutul datorită experienței nefavorabile a utilizatorului.

Rețineți că atunci când vă pasă de vizitatorii dvs. și le faceți mai ușor să vă împărtășească conținutul, este mai probabil ca aceștia să partajeze postările dvs. cu comunitățile lor sociale, generând mai mult trafic referitor la site-ul dvs.

2. Diversificarea backlink-urilor

Backlink-urile sunt link-uri de la alte resurse catre pagina ta. Aproape toate motoarele de căutare, inclusiv Google, Yahoo și Bing, iau în considerare cantitatea și calitatea acestor backlink atunci când clasifică o pagină. Pur și simplu, o pagină care include multe backlink de înaltă calitate tinde să obțină un rang de căutare mai mare. În plus, dacă cititorii fac clic pe site-ul dvs. de pe site-uri de încredere, motoarele de căutare vor urma linkul, vor indexa conținutul și vor clasifica în consecință conținutul.

3. Optimizați-vă site-ul pentru partajarea pe mobil

În 2017, mixul de marketing mobil, social și local influențează SEO ca niciodată. Aceste zile, majoritatea oamenilor caută pe telefoanele mobile decât laptopurile. Ei preferă să cerceteze și să cumpere în mișcare. Motoarele de căutare apreciază resursele optimizate pentru dispozitive mobile cu un rang superior. Asigurați-vă că versiunea mobilă a site-ului dvs. oferă vizitatorilor o modalitate ușoară de a vă distribui conținutul.

seo

Acei proprietari de site-uri care au mai multe locații și pagini de destinație locale pentru conținutul lor trebuie să se gândească cum să optimizeze semnalele de clicuri și semnalele sociale de pe site-ul lor. Este important pentru că cele de mai sus sunt aspectele cheie care influențează clasamentul de căutare locală.

Ultimul, dar nu cel mai mic lucru pe care trebuie să-l luați în considerare este dovada socială care adaugă autoritate articolelor dvs., postărilor pe blog și videoclipurilor YouTube, arătând că acestea sunt valoroase și demne de încredere. Termenul de probă socială se referă la conținutul dvs., cum ar fi recenzii, comentarii și citate de la specialiștii în materie. Dovada socială funcționează după cum urmează: dacă o persoană vede că sute de oameni împărtășesc conținutul dvs., ei vor fi dispuși să o verifice și să o împărtășească și ei Source .

December 22, 2017