Back to Question Center
0

Care sunt cele mai comune întrebări și răspunsuri SEO pe care le obțineți?

1 answers:

Dacă sunteți doar începând să înrobiți în lumea de SEO, totul poate părea confuz pentru tine. Chiar dacă există sute de articole pe web care oferă recomandări despre cum să conduci mai mult trafic pe site-ul dvs., unele dintre ele sunt absolut inutile, în timp ce altele nu dau o înțelegere clară a optimizării căutării exact.

Experții Semalt înțeleg cât de dificil poate fi pentru începători să exploreze lumea SEO de la zero. De aceea am decis să nu mergem prea adânc în elementele tehnice ale optimizării motorului de căutare, ci să clarificăm scopul principal al SEO și calitățile de bază ale strategiei sale.

seo questions and answers

Mai jos am adunat cele mai frecvente întrebări despre SEO. Fiecare problemă este însoțită de un răspuns clar și concis. Citiți-le pe toți pentru a înțelege semnificația optimizării motorului de căutare.

6 Top Întrebări și Răspunsuri SEO


1. Cât costă SEO?

Aceasta depinde foarte mult de abordarea ta și de scopul final. Pentru acei oameni care încep doar cu elementele de bază, ar fi nevoie de aproximativ 10-20 de ore pe săptămână pentru a face cea mai mare parte a muncii în sine. Dacă se desfășoară corect, o campanie la orice nivel de buget ar trebui să se întoarcă mai mult decât ceea ce a fost inițial investiționat. Din nou, totul depinde de nișă și de rezultatul pe care îl așteptați.

2. Cât durează timpul?

De asemenea, aceasta variază foarte mult pe baza abordării proprietarului site-ului. În cazul în care generați numai conținut proaspăt o dată pe săptămână și nu investiți prea mulți bani sau suficient timp, ar putea dura până la un an înainte de a începe să vedeți rezultate notabile. Dimpotrivă, articolele săptămânale multiple, construirea link-urilor naturale și promovarea conținutului activ sunt acei factori care vă vor ajuta să vedeți rezultate semnificative într-o chestiune de câteva luni. Pentru a rezuma, cu cât desfășurați mai mult o campanie, cu atât veți obține rezultate mai bune. Simplu ca asta.

3. Trebuie să știu codarea pentru SEO?

Aceasta este dificilă. Răspunsul este da și nu. Primul lucru de reținut: nu aveți nevoie de codificare pentru a începe cu SEO. Cu toate acestea, unele elemente tehnice necesită un pic de cunoștințe site-ul backend. Acum vorbim în special despre meta descrieri și roboți. txt. Din fericire, astăzi este mult mai ușor decât acum câțiva ani să obțineți cu elementele de bază ale programării pe cont propriu, urmând ghiduri și instrucțiuni pas cu pas pe internet.


4. Dacă Google nu publică algoritmul său, cum știu cum să clasific?

Este vorba despre încercări și erori sau, cu alte cuvinte, experimente. Comunitatea de astăzi este foarte activă la partajarea rezultatelor testelor și fluctuațiilor de rang. Oamenii înțeleg că în mod colectiv ei pot trage concluzii mai exacte despre ce factori afectează clasamentele de acolo, ceea ce este minunat.


5. Cum să selectați cuvinte cheie bune pentru a viza?

Este important să ne amintim că în 2017 algoritmii de căutare se bazează mai mult pe căutarea semantică decât pe maparea expresiilor de cuvinte cheie la aceleași fraze pe web. Cu toate acestea, este posibil să alegeți cuvintele cheie potrivite pentru subiectele de conținut. Puteți realiza cu ușurință acest lucru, căutând întrebări comune ale utilizatorilor din sfera dvs. de afaceri, subiecte trending și orice domenii de activitate relevante pe care le observați că concurenții dvs. nu le acoperă.

seo questions

6. Ce este "Completarea cuvintelor cheie"?

Umplerea cuvintelor cheie este procesul de includere a prea multor cuvinte cheie sau expresii cheie pe o pagină sau pe un site web. Dacă introduceți un cuvânt cheie în fiecare propoziție a textului, vă îmbraciți. Dacă citești articolul cu voce tare și câteva expresii apar în text prea des, tu te îmbraci. Soluția este evidentă - nu faceți nimic. Este rău pentru experiența dvs. de SEO și a utilizatorului.

Sperăm că veți găsi această listă de întrebări și răspunsuri SEO utilă Source . Bucurați-vă de explorarea bazei SEO!

December 22, 2017