Back to Question Center
0

Ce sfaturi SEO pot recomanda experții dvs. pentru meniul site-ului web?

1 answers:

Meniul site-ului este cel mai comun ajutor pentru navigarea pe site-ul dvs. și are o influență directă asupra utilizabilității site-ului și a prieteniei cu utilizatorul. Pe măsură ce experiența utilizatorilor cu o sursă web este luată de Google ca un factor important de clasificare, trebuie să contribuiți la acest aspect al optimizării site-ului web. Deci, dacă vă întrebați de ce site-ul dvs. nu funcționează eficient, este timpul să vă uitați la diferitele tipuri de navigație pe care le aveți. Dacă site-ul dvs. arată atractiv, nu înseamnă că este ușor de navigat. Dacă vizitatorii dvs. și potențialii clienți nu se pot găsi în jurul unui site web sau al anumitor produse pe care le caută, trebuie să oferiți un nou design sau să simplificați navigarea pe site. Acesta vă va ajuta să vă îmbunătățiți rata de respingere și să creșteți conversia. Fără un meniu de navigare eficient, site-ul dvs. SEO poate fi inutil. Riscați să confundați potențialii clienți și să îi determinați să treacă la sursa web a concurentului dvs.În acest scurt ghid, veți găsi câteva sfaturi utile despre cum să creați un meniu optim pentru navigarea pe site și să vă îmbunătățiți site-ul SEO.


  • Nu vă supraîncărcați meniul

) Este datată presupunerea că un site web ar trebui să aibă doar un singur meniu. Toate site-urile moderne ar trebui să aibă link-uri mici de ajutor în bara superioară de pe un site web. Aceste link-uri ar trebui să dezvăluie structura site-ului și permit utilizatorilor să găsească imediat ce au nevoie. În cele mai multe cazuri, sursele web de comerț electronic au două bare de meniu. Primul se referă în principal la navigarea prin pagini și secțiuni ale site-ului, în timp ce o altă bară conține linkuri către pagini externe, cum ar fi profiluri media sociale sau abonamente la buletine informative. Vă sfătuiesc să evitați să puneți totul într-un singur meniu. În caz contrar, meniul principal va avea o reflectare slabă a structurii dvs.În timp ce creați meniul de navigare al site-ului dvs. web, trebuie să vă concentrați asupra celor mai relevante și mai importante informații, precum și asupra obiectivelor dvs. de afaceri. De exemplu, dacă doriți ca clienții dvs. să vă contacteze prin e-mail sau telefon, puneți un link "Contact" într-un antet al site-ului.

Pentru a îmbunătăți site-ul dvs. SEO, trebuie să alegeți butoanele care vor fi cele mai utile pentru dvs.

potentiali clienti. Pentru a selecta cele mai potrivite butoane, trebuie să efectuați cercetări, să explorați site-ul dvs. de analiză și să aflați ce pagini au cea mai mare cerere a utilizatorului. Asigurați-vă că astfel de butoane sunt "Asistență pentru clienți", "Comandați cu un singur clic", "Abonați-vă", "Portofoliu" etc.sunt plasate pe bara de meniu a site-ului principal. Plasarea greșită a acestor butoane vă poate distruge afacerea și poate crește rata de respingere. Pentru a vă asigura că atrageți utilizatorii prin butoane corecte, trebuie să revizuiți popularitatea tuturor elementelor dvs. nav folosind fișele de căldură Source .

December 22, 2017