Back to Question Center
0

Cum pot verifica scorul meu actual de SEO?

1 answers:

Mă aud de multe ori întrebările despre testarea progresului curent sau despre estimarea unui scor de site SEO în sine. Dar ei au vreun sens oricum? Vorbind sincer, nu sunt sigur dacă există un scor bun, sau rău SEO, la urma urmei. De fapt, conceptul de Search Engine Optimization este prea substanțial, cu atât de multe aspecte ale strategiei practice care au nevoie de o înțelegere pur clară pentru a vă conduce site-ul pe calea spre succes real în clasamentul on-line. Ei bine, se pare că răspunsul la întrebarea despre măsurarea scorului SEO devine aproape irelevant. De fapt, nu există un tablou de bord partajat realizat de motoarele de căutare pentru a ne permite să comparăm scorul fiecărui site individual cu celelalte relevante pentru sectorul industrial sau cel puțin o nișă de piață similară. Și nu există instrumente de lucru sau platforme unificate pentru a face o analiză comparabilă pentru toate acestea: link-urile, celelalte semnale sociale, principalele aspecte tehnice ale SEO, numărul de erori la pagina, viteza de încărcare a paginilor, calitatea conținutului în sine. Deci, ce fel de răspuns putem obține? Să încercăm să vedem ce putem face cu scorul SEO cu siguranță.

seo score

Putem compara elementele esențiale ale site-ului dvs. SEO cu cei mai apropiați concurenți.

Vorbind despre elementele de bază, vă recomand să comparați performanța actuală a site-ului dvs. cu unele date în vrac ale adversarilor dvs.Putem studia traficul lor organic provenind de la cuvintele-cheie țintă din cadrul aceleiași industrii, precum și publicul de pe piață folosind aceste fraze cheie atunci când caută produsele sau serviciile. Acționând în acest fel, veți putea cel puțin să vedeți dacă vă deplasați pe pista corectă sau probabil că trebuie să angajați experții pentru o reparație rapidă. Vreau să zic aici că achiziționarea de lucrări SEO externalizate poate uneori să fie bine formată, ca să nu spunem singura hotărâre de supraviețuire.

Putem studia cea mai bună experiență a adversarilor dvs. și nu ezitați să o folosiți.

Cred că detectarea unor fragmente clare de dovezi privind progresul clasamentului concurentului dvs. și aplicarea pentru practicile sale cele mai de succes este, de obicei, o soluție solidă și clară pentru a vă îmbunătăți scorul SEO. Cu toate acestea, nu mă refer aici, acționând ca un copiator. Concentrându-se doar pe cele mai eficiente lucruri și începeți să le aduceți la viață pe paginile dvs. web. Imaginați-vă că cel mai puternic adversar câștigă beneficii bune din partea unor medii sociale populare. Deci, de ce să nu urmați exemplul și să conduceți scorul dvs. SEO cu aceleași elemente de utilizare dovedite, cum ar fi aprecierile, mențiunile și acțiunile de pe Facebook, de exemplu?

seo

Putem detecta ceea ce fac adversarii tăi într-un mod greșit sigur.

Ca și cum ar fi implicat în orice altă luptă competitivă, poate fi o idee cu adevărat bună să câștigi meciul prin înțelegerea slăbiciunilor inamicului tău. Și această schemă are sens pentru mai mult atunci când este folosit pentru a rafina scorul dvs. actual SEO. Deci, nu ezitați să utilizați corect orice element pierdut de adversarii dvs. - ar trebui să fie strategia lor de conținut sau orice alt aspect al optimizării motorului de căutare pe care îl utilizează încă în întregime Source .

December 22, 2017