Back to Question Center
0

Care sunt cele mai recente standarde SEO?

1 answers:

În zilele noastre, Google afișează rezultatele căutării, care sunt departe de cele tradiționale (adică meciurile de site-uri organice) pe care le observasem cu câțiva ani înainte. Algoritmii de căutare Google, precum și standardele primare SEO, continuă să evolueze. Acum, motoarele de căutare afișează mai mult decât ceea ce cereți - cum SERP-urile din Google, precum și cele din Yahoo și Bing acoperă acum imaginile, videoclipurile, social media și, bineînțeles, hărțile locale. Deci, dacă pariați pe mai mult trafic și vânzări ca proprietar de afaceri online, asigurați-vă că ați verificat unele dintre cele mai importante standarde SEO de astăzi. Site-ul dvs. are nevoie de o vizibilitate online mai bună și de mai multe clicuri? Apoi, să explorăm câteva din cele mai bune practici moderne ale Optimizării pentru motoarele de căutare:

seo standards

SEO local este zona principală pentru dvs. dacă afacerea dvs. pariază pe local listarea și concentrarea pentru a fi marcate, de exemplu, în conformitate cu Google Maps. În conformitate cu cele mai recente standarde SEO în optimizarea locală, vă recomandăm să mergeți la:

  • Citări. Aveți un control dublu pentru a avea informații exacte despre afacerea dvs., incluse în cât mai multe liste de renume pe Internet, pe cât posibil. Începeți doar cu înregistrarea Google în sine. Punctul cheie aici este consistența voastră, vreau să spun că fiecare listă a dvs. ar trebui să fie unificată, e. g. , dacă ați decis să utilizați ceva de genul "Str. "Pentru o interpretare mai scurtă a" Stradă "pe pagina dvs. din Google Locații, aveți grijă ca celelalte anunțuri să fie afișate în mod similar.
  • Google Locații. Mentinerea SEO pentru site-ul dvs., puteți face cu ușurință aceleași lucruri pentru pagina dvs. Google Locații. Optimizați-o bine prin includerea categoriilor care se potrivesc exact. De asemenea, dacă este cazul, asigurați-vă că ați stabilit o conexiune corectă între pagina dvs. și o pagină Web de destinație specifică orașului.
  • O prezență online mai puternică. Cel mai frecvent, există numai recenzii Google afișate în lista sa de SERP-uri. Deci, puteți construi o prezență online mai puternică pentru afacerea dvs., având mai multe recenzii din alte surse, cum ar fi Superpages, Trip Advisor, Yelp și așa mai departe.

basic seo

Următorul lucru este de a se potrivi perfect cu standardele moderne de SEO care lucrează în domeniul Social Media. Să ne confruntăm cu asta - acele momente în care căutarea în sine și mijloacele de social media au venit separat au trecut mult timp în urmă. Astăzi, clasarea online a fiecărui site este puternic dependentă de diferite semnale sociale, cum ar fi place pe Facebook, acțiuni pe Twitter etc.În plus, acum rezultatele căutării au devenit și mai personalizate pentru fiecare utilizator. De aceea, lucrul la Social Media Marketing este un MUST.

La urma urmei, făcând optimizarea pentru cuvintele dvs. cheie și expresii cheie, încercați să gândiți mai mult despre persoanele vii decât pe crawlerele de căutare. Amintiți-vă, cercetarea corectă a cuvintelor cheie a fost întotdeauna o coloană vertebrală a standardelor globale SEO. În ceea ce privește realitatea modernă, cu toate acestea, conținutul și cuvintele cheie ale site-ului dvs. web ar trebui să fie chiar mai receptive la utilizatorii reali decât oricând. De aceea, trebuie să vă opriți să vă gândiți la cuvintele cheie exact ca la date tehnice. Făcând o cercetare plictisitoare, ține cont de intențiile oamenilor vii care vor folosi cuvintele dvs. cheie relevante pentru cele mai frecvente solicitări de căutare Source .

December 22, 2017