Back to Question Center
0

Cum combinați designul site-ului și optimizarea motorului de căutare?

1 answers:

Cel mai frecvent, atunci când lansează un nou cadru pentru practic orice afacere online, cota leului este luată în considerare în mod frecvent pe site-ul web și în Search Engine Optimization (SEO). Să ne confruntăm cu acest aspect - având un design web atrăgător, ușor de utilizat și profesionist, sunt chestiunile cheie atunci când vine vorba de asigurarea accesului ușor și accesibil al vizitatorilor. Dar dacă spun că toate aceste lucrări dure pe designul site-ului pot deveni pur și simplu risipite? Ce se întâmplă dacă utilizatorii de Internet nu vor observa niciodată de către Google un astfel de site afișat în lista de vârf a SERP? De aceea mai jos am să discut importanța preeminentă de a avea cea mai strânsă colaborare pentru lucrările dvs. pe designul site-ului web cu Search Engine Optimization, care vine întotdeauna manual.

website design search engine optimization

Visual SEO

Fiecare optimizare a motorului de căutare pentru site-uri web începe cu a vă pune întregul conținut vizual în concordanță cu algoritmii de căutare. Vreau să spun că etichetele alt pentru fiecare imagine pe care o plasați pe paginile dvs. web. Lucru este că majoritatea motoarelor de căutare (precum și Google în sine) nu sunt în măsură să "citească" conținutul vizual decât dacă fiecare imagine este încorporată cu descrierea necesară în scris. Mai mult decât atât, dacă site-ul dvs. este supraîncărcat cu imagini prea mari, va încetini cu siguranță viteza de încărcare globală, ceea ce va face rău pentru clasamentul dvs. superior în SERP. De aceea este atât de important să reduceți conținutul vizual în timp ce vă amintiți de liniile directoare SEO atunci când alegeți numele pentru imagini și încorporați-le cu cuvintele cheie potrivite pe care potențialii clienți dvs. vor fi cel mai probabil să le includă în interogarea de căutare.

Design-ul de site-uri responsabile îmbunătățește optimizarea motorului de căutare

În zilele noastre dispozitivele portabile sunt utilizate pentru navigarea pe Internet din ce în ce mai frecvent. Având în vedere că numărul tot mai mare de potențiali cumpărători caută produsele sau serviciile de care au nevoie prin intermediul telefoanelor inteligente și al comprimatelor, designul web prietenos pentru mobil este acum acordat cu rangul superior în cadrul SERP. Astfel, Google a început să penalizeze acele site-uri care rulează fără un set adecvat de funcții adaptate pentru o experiență de navigare mai bună prin intermediul dispozitivelor portabile. De aceea este o idee rezonabilă întotdeauna să păstrați designul optim al site-ului dvs. care să mențină lucrările de optimizare a motorului de căutare în același timp. Acționând astfel, nu uitați să vă asigurați că și conținutul dvs. răspunde la cererile de voce. În plus, este recomandat de către experți să aibă câteva secțiuni de întrebări optimizate bine integrate în fiecare pagină web a dvs.Rețineți că astfel de servicii au devenit deja TREBUIE să răspundă nevoilor cererilor curente de căutare vocală bazate pe întrebări.

website design

Lucrul la adresele URL

Aici vine o opțiune suplimentară pentru a aduce o îmbunătățire mai mare designului site-ului dvs. și Search Engine Optimization. Vreau să spun că ar trebui să plătiți o atenție precisă atunci când alegeți numele de domeniu. Având în vedere că ați obținut deja unul, vi se recomandă să solicitați numele prietenos cu Google pentru fiecare pagină a site-ului dvs. web. Fiecare pagină URL și titlul paginii trebuie remodelate astfel încât să poarte descrierea relevantă bogată cu cuvintele cheie și frazele țintă. În acest fel, veți obține o îmbunătățire excelentă a utilizării site-ului dvs., optimizarea motorului de căutare fiind mai atractivă pentru o indexare mai bună de către motoarele de căutare Google Source .

December 22, 2017