Back to Question Center
0

Cum se face estimarea pentru serviciile de SEO ale companiei?

1 answers:

Să începem de la căutarea celor mai rezonabile servicii de SEO ale companiei. În mod obișnuit, primul trimestru al campaniei de marketing pe Internet este mai mult decât critic. Cât de mult sunteți dispuși să finantați din bugetul de marketing? Deoarece există prea multe agenții digitale care își oferă serviciile pe web și timpul este esențial. În timp ce încă mai veniți la decizia corectă de petrecere a săptămânilor (sau chiar a lunilor) de a efectua apeluri telefonice sau, eventual, conversații prin e-mail, concurenții dvs. vor merge mai departe, mai departe și mai departe. Deci, este o idee bună să obțineți cât mai curând posibil câteva servicii SEO ale companiei. Cu toate acestea, prețul lor ar trebui să fie suficient de rezonabil, pentru a nu distruge, de obicei, bugetul strict de marketing al perioadei de pornire timpurie.

Acum vom încerca să vedem problema din punctul de vedere al motoarelor de căutare, care este necesar pentru a înțelege preferințele și modelele de comportament atunci când recompensează site-urile cu clasamente mai mari. În primul rând, să încercăm să ne punem câteva întrebări critice:

Ce vă așteptați de la a avea servicii SEO companie?

  • Te gândești SEO la fel ca toată lumea?
  • Poate departamentul de marketing pur și simplu insistă să îl rulați?
  • Sau sunteți sigur (ă) în această privință, vizează ridicarea clasamentului site-ului dvs. și furnizarea unui flux de venit mai mare pe termen lung?

Să aducem o analogie simplă: angajarea companiilor servicii SEO arată mult ca și cumpărarea unei mașini. Da, serios, alegerea dvs. va depinde în mod firesc de nevoile dvs., corelată cu estimarea totală a prețului în ceea ce privește raționalitatea și accesibilitatea bugetului curent de marketing. Strategia optimă pentru SEO începe cu stabilirea obiectivului dvs. global și a nevoilor clienților potențiali. Pornind de la contrariul, serviciile de optimizare a motoarelor de căutare ieftine arată adesea ca o afacere de negociere. Da, puteți încerca să economisiți niște bani. Cu toate acestea, nu vă vor aduce nici mai mult.

În același timp, nu există un standard unic în ceea ce privește alegerea pachetului adecvat de servicii de SEO ale companiei. Cea mai importantă sugestie este că SEO nu are legătură fie cu fixarea lucrurilor, fie cu aducerea lor la ordine. Observând-o ca pe un remediu rapid pentru a vă readuce vânzările și traficul la viață, este abordarea greșită. În acest fel, veți ajunge doar să vă risipiți banii. Lucrul este că un SEO eficient trebuie să vă aducă un ROI rezonabil: nu este vorba doar de câștigarea unei poziții mai bune în SERP și de pomparea unui trafic mai mare. De fapt, obiectivul final este de a transforma clienții dvs. încă nedezvoltate într-un flux masiv de clienți plătitori.

Deci, în ce mod veți obține o îmbunătățire a afacerii cu serviciile companiei SEO de mare calibru?

  • În primul rând, trebuie să vă ajute să vă concentrați asupra celor mai importante intenții, nevoi și probleme ale potențialilor clienți;
  • Diagnosticați cele mai tipice rezultate așteptate de public pe site-ul dvs. de afaceri;
  • Ajută la identificarea și îmbunătățirea valorii paginii dvs. de destinație;
  • Descoperă toate domeniile de rentabilitate în industria în care este implicată afacerea dvs.;
  • Obțineți experiența utilizatorilor fiecărui vizitator cât mai personalizat posibil, pentru ai transforma în cumpărători.

seo cost

Astfel, costul serviciilor SEO se bazează pe rezultatele cantitative pe care doriți să le obțineți, calitatea acestora, precum și perioada de durată. Aparent, a avea cel mai ieftin acord înseamnă a obține progrese modeste. Rețineți, pentru ce investiți nu este ceea ce vă prețuiți. ROI-ul dvs. definește în mod natural SEO Source . Nu există îndoieli, că o creștere de 5, 10 sau chiar de 20 de ori a veniturilor nete față de ceea ce ai cheltuit este un motiv bun pentru a spune că nu te-a luat nimic!

December 22, 2017