Back to Question Center
0

Cât de importantă este vârsta domeniului pentru SEO?

1 answers:

Există o corelație reală între o anumită vârstă a domeniului și eficiența SEO în promovarea clasamentului Google? Această întrebare privind optimizarea motorului de căutare și modul în care poate fi corelată cu data înregistrării unui domeniu este o chestiune importantă, discutată frecvent de webmasterii experților, precum și de mulți proprietari de afaceri online.

domain age seo

Cel mai adesea, guru-ii din industrie concluzionează că o vârstă a domeniului și rezultatele SEO sunt oarecum acționate manual. În mod implicit, opiniile lor curente despre cât de mare este vârsta domeniului pentru SEO sunt destul de diferite, deși încă mai au un sens în felul lor:

 • vârsta de domeniu nu are nicio influență asupra SEO și, prin urmare, pe Google
 • vârsta domeniului este doar un factor individual printre miridele celorlalte calități incluse în algoritmii Google de clasificare sofisticată
 • vârsta domeniului joacă un rol foarte important pentru a ocupa poziția de vârf în cadrul SERP

  • , luând în considerare logica pe care spamatorii o folosesc puneți noile domenii într-un registru și le abandonezi rapid, numele nou înregistrate sunt mai des folosite de site-urile spam
  • prin logica inversă, un nume de domeniu vechi ar însemna că site-ul este bun și vrednic, - cei stabiliți folosesc aceleași domenii de ani de zile

  Ei bine, vedem o mare nesiguranță aici. Dar un lucru vă pot spune cu siguranță - vârsta domeniului are importanță atunci când este luată în considerare cu cei care o dețin. Vreau să spun că atunci când un proprietar de domeniu a obținut o stare îndelungată și curată în înregistrările Google, acesta nu vă va aduce cel puțin un impact negativ, dacă decideți să cumpărați un nume de domeniu existent și deja folosit. Pe de altă parte, însă, există multe domenii "rele", identificate anterior ca spam sau chiar penalizate de Google cândva înainte.

  Pentru a preveni un astfel de eveniment nefericit de la întâmplări, experții recomandă luarea în considerare doar a acelor domenii de vânzare, care au primit informațiile publice. Da, escrocii ar putea avea și o protecție a vieții private, de exemplu cu interogări Whois, ar trebui să recunosc. Cu toate acestea, acest lucru ar aduce cu siguranță suspiciuni în jurul lor.

  domain age

  În acest fel, vă recomand să aveți un dublu control al vârstei domeniului și a istoricului său înainte de a încheia o afacere. Și există multe cadre utile disponibile în acces liber pentru a verifica când a fost înregistrat un nume de domeniu individual. De exemplu, puteți încerca instrumentul Netcraft pentru a afla când a fost indexat domeniul de către Google pentru crawling bot pentru prima dată. În acest fel, puteți identifica cele mai promițătoare nume de domeniu evaluate ca fiind de încredere, deoarece acestea au fost acordate pentru rezultatele lor de durată de lungă durată și, prin urmare, s-au clasat bine în cadrul SERP.

  Rețineți însă că sugestia mea nu înseamnă deloc că un nume de domeniu nou creat va pierde inevitabil lupta împotriva concurenților mai în vârstă, având astfel o probabilitate mai slabă de a urca în partea de sus a rezultatelor căutării. "Mai veche este numele domeniului pe care îl ai, clasamentul mai mare pe care îl vei primi" - care nu poate fi 100% valabil oricum. Rețineți că o perioadă de activitate bună are impact asupra autorității domeniului, ar trebui să recunoaștem. La urma urmei, cu toate acestea, o vârstă de domeniu cu SEO poate conduce în continuare site-ul clasament în felul lor, atât pozitive, cât și adverse Source .

December 22, 2017