Back to Question Center
0

Cum pot câștiga bani revanșând programe SEO?

1 answers:

Există un scenariu comun pentru multe agenții digitale cu orientare redusă atunci când un client solicită apoi servicii de SEO și sunt de acord să ajute, fără să aibă suficientă experiență în acest domeniu și chiar personal profesionist. Putem înțelege decizia lor, deoarece pur și simplu nu vor să-și piardă clientul. În cursul mai multor luni, ei încearcă să obțină trafic pe un site web și să-și îmbunătățească clasamentul. Cu toate acestea, nu pot obține un rezultat pozitiv, deoarece au puțină experiență în acest domeniu. Dacă nu doriți să pierdeți timpul de învățare SEO, există o cale de ieșire. Puteți găsi un reseller bun SEO.

seo reseller program

În general, un reseller SEO este o persoană sau o agenție care oferă o gamă largă de servicii SEO cu prețuri accesibile. Reseller pentru optimizarea motorului de căutare vă va ajuta să externalizați întreaga campanie de optimizare a clienților dvs.Distribuitorul de soluții de SEO vă oferă mai mult timp pe care îl puteți dedica competenței dvs. de bază și vă puteți oferi cele mai bune rezultate clienților dvs.

În acest articol, veți găsi informații utile despre cum să găsiți reseller-ul potrivit și cum să beneficiați de serviciile sale.

De ce trebuie să utilizați programul de reseller SEO?

  • Vânzări

În primul rând, un bun reseller SEO vă poate oferi abilități puternice de vânzări. Deoarece munca ta nu este de a vinde servicii de optimizare, ci de a vinde idei de optimizare, trebuie să fii capabil să răspunzi la întrebările clienților despre procedura de optimizare a site-urilor web și tactica SEO pe care o implementezi pentru a primi un rezultat pozitiv. Fiți gata să oferiți clienților dvs. rapoarte lunare SEO și informații tehnice.

În cazul în care programul dvs. de reseller SEO include numai servicii de SEO de culoare albă, nu este nimic de îngrijorat. În acest caz, clienții dvs. nu vor ști niciodată că ați externalizat unele aspecte de optimizare. Aceasta înseamnă că experiența negativă a clienților cu compania dvs. se va reflecta înapoi asupra dvs., nu asupra programului dvs. de reseller SEO. Acesta este motivul pentru care trebuie să fiți atenți în timp ce selectați un reseller SEO.

  • Cunoașterea produselor

Trebuie să fii conștient de ideile și strategiile SEO generale care se află în spatele produselor dvs. de reseller externalizate. Vă va ajuta să sunați convingător și profesional. În plus, vă va ajuta să vă îndrumați clienții spre strategiile de care au nevoie pentru a-și face afacerea prosperă. Pentru a vă asigura că știți suficient despre strategiile SEO oferite, trebuie să selectați un program de reseller SEO care vă oferă o pregătire regulată și nu vă lasă singur. SEO este o afacere costisitoare

În prezent, o calitate SEO servicii costa foarte mult. Un consultant mediu SEO din SUA primește 150 $ pe oră și mai mult, în funcție de nivelul de competență al acestuia. Deci, dacă vă decideți să externalizați SEO, ar trebui să fiți gata să plătiți mai mult de 100 $ pe oră pentru a obține rezultate pozitive. Puteți beneficia de outsourcing SEO, deoarece vă va ajuta să economisiți bani pe salariile experților și să atrageți mai mulți clienți interesați Source .

December 22, 2017