Back to Question Center
0

Unde se află explicația SEO potrivită, având în vedere marketingul motorului de căutare?

1 answers:

Pot auzi adesea răspunsuri ciudate de la mulți lideri de afaceri și chiar de manageri de succes, inteligenți și inteligenți. Toți se plâng că sunt confundați cu termenii marketingului motorului de căutare (SEM) și cu explicația SEO adecvată. De fapt, ambele concepte sunt vaste și, prin urmare, sunt de obicei raportate interschimbabil de către operatorii din industrie. Să recunoaștem - majoritatea sunt prea departe de a fi cu adevărat exacte, ci doar să aducă multă confuzie.

Să facem clar lucrurile în cele din urmă. Da, Search Engine Optimization (SEO) și Search Engine Marketing (SEM) sunt într-adevăr adresate motoarelor de căutare. Dar o fac în 2 moduri diferite, cel puțin pentru a folosi câteva cuvinte diferite. Vreau să spun, marketingul și optimizarea au definiții foarte cuprinzătoare și ample, fără a spune aplicarea lor generală. Îți sugerez să cauți o scurtă listă a celor mai importante diferențe dintre ele, să înțelegi corect SEM, completat în întregime cu o explicație SEO clară.

 seo explanation

Să avem o analogie bruta pentru a vedea diferența odată. Imaginați-vă că marketingul dvs. digital este un automobil. Pentru o funcționare corectă, autovehiculul dvs. trebuie să aibă grijă de motorul său, în conformitate cu menținerea, de exemplu, a alimentării cu combustibil recurent. Luând în considerare aceste metafore, ar putea fi o simplă comparație. Da, comparația mea îndrăzneață este departe de orice observație precisă, dar trebuie să o facă, cel puțin pentru moment.

Manipularea întreținerii motorului ar fi paralelă cu procesul de Search Engine Optimization. Acesta acoperă aspecte diferite, cum ar fi verificarea presiunii, a uleiului, a nivelului apei, precum și implică multe alte lucrări diferite pentru a menține funcționarea motorului. Pentru o performanță mai bună, puteți obține întotdeauna unele părți suplimentare sau înlocuiți cele existente cu cele noi. Astfel, veți obține cea mai eficientă experiență de conducere pentru fiecare zi. Aceasta este ceea ce cred că este cea mai simplă explicație SEO. Pentru a face această analogie și mai convingătoare, o putem compara cu ușurință cu acest aspect cu adevărat neplăcut al proprietății automobilelor, urât de ponderea leului de către șoferi, voi recunoaște.

Pe de altă parte, marketingul motorului de căutare poate fi comparat cu o necesitate inevitabilă și recurentă de a introduce gaz proaspăt în rezervorul de combustibil al autovehiculului. Folosind referința anterioară la lucrări de întreținere la fel de costisitoare pentru o explicație SEO simplificată, devine evident că aproape orice lucrări de întreținere și reparații pot fi minimizate la un anumit grad de bază. Făcând acest lucru (de ex. g. , manipularea site-ului dvs. web numai cu eforturile SEO extrem), veți putea să amânați cele mai multe dintre cheltuielile prea mari pentru destul de mult timp, dar păstrați-vă vehiculul în funcțiune, cel puțin la nivelul de jos-jos. Reaprovizionarea cu combustibil pentru SMM, pe de altă parte, este încă indispensabilă, rămânând astfel singura modalitate de a vă folosi motorul, conducându-vă unde vreți și când aveți nevoie de tot timpul.

seo marketing

Concluzii

SEO și SEM funcționează în același câmp. Adică să aduc mai mulți vizitatori la platforma dvs. online. Pentru explicații explicite SEO, rularea unui site comercial optimizat și menținut vă va aduce trafic organic mai bun. Este o investiție pe termen lung și laborios, care vă liniștește fluxul stabil de clienți reali și, prin urmare, veniturile. Pariul SEM pe căutarea plătită, pe de altă parte, trebuie în mod constant să fie alimentat cu bani. Aceasta conduce imediat traficul, rezultând rezultate imediate, dar în felul său Source .

December 22, 2017