Back to Question Center
0

Cum să gestionați dezvoltarea Web și SEO în cel mai bun mod?

1 answers:

Atunci când promovarea dvs. online pe site-ul dvs. pariază mai mult pe traficul ecologic ca putere de locomotivă, trebuie să luați în considerare următoarea scurtă discuție. Cred că fiecare campanie de promovare a clasamentului on-line trebuie să se bazeze întotdeauna pe dezvoltarea corectă a web-ului și a SEO-ului, atât la îndemână. Să recunoaștem - Optimizarea motorului de căutare este mai mult despre cercetarea de cuvinte cheie, susținută de o strategie de marketing adecvată a conținutului. Dar există în continuare prea multe aspecte tehnice care vin adesea în spatele scenei. Dar în special acele probleme tehnice determină fiecare clasare a paginilor web în lista SERP-urilor. Vreau să spun că atunci când faci SEO-ul tău, trebuie să ții cont mereu de procesul corect de codare pentru fiecare pagină web a ta, de la bun început.

seo development

Fii binevenit pentru indexare

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci atat pentru pagina web, fiecare secțiune a site-ului dvs. este cel puțin accesibilă pentru indexare, adică nu există nimic care să împiedice roboții de accesare cu crawlere să "citească" fiecare piesă din datele dvs. de conținut. Acționând astfel, vă recomandăm să utilizați comanda "Fetch" din secțiunea Crawl din Consola de căutare Google pentru a verifica aspectul inițial al site-ului dvs. web, din punctul de vedere al motoarelor de căutare. Există doar o sugestie de bază aici - încercați să păstrați totul în format HTML, pur și simplu evitați utilizarea Flash sau Silverlight pentru paginile dvs. web de importanță majoră. Dacă totul pare potrivit și site-ul dvs. este cel puțin indexabil, mai jos veți vedea câteva sfaturi scurte pentru o experiență mai bună a utilizatorilor, precum și o clasare potențial superioară care va fi acordată de motoarele de căutare.

Aveți URL-uri curate

Adresele URL ale paginii dvs. web sunt elemente de importanță majoră, atât în ​​ceea ce privește dezvoltarea Web și SEO,. Asigurați-vă că URL-urile dvs. sunt cât se poate de ușor să fie "înțelese" de către roboții de căutare, precum și citiți de utilizatorii reali. Scapa de orice date URL inutile, ceea ce poate aduce confuzie fie Google, fie persoanelor care vizitează paginile dvs. web. Pe de o parte, dacă nu ai nicio optimizare pentru adresele URL, vei face mai puțin probabilitatea ca utilizatorii să facă clic, să nu spună că le distribuie. În același timp, motoarele de căutare se pot confrunta cu anumite dificultăți atunci când "înțeleg" relevanța acestora pentru un anumit cuvânt cheie.

website development

Având în vedere o pagină web adecvată și o dezvoltare SEO, obțineți adresele URL optimizate de următorii parametri:

    Adresa URL a paginii trebuie să fie cât mai scurtă și mai informativă posibil. Vă recomand să încorporați adresele URL numai cu cuvinte cheie sau expresii corecte și potrivite, care să se potrivească perfect cu subiectul site-ului dvs. Web.
  • Niciodată nu aveți URL-urile exagerate cu cuvintele cheie, păstrați calea de indexare cât mai clară cu putință. Procedând astfel, nu uitați să excludeți cu orice preț cuvintele stop (cum ar fi cele mai frecvente: "a,", "," "," ",", etc.)
  • Utilizați întotdeauna cratime pentru a separa secvența de redactare în adresele URL. Uitați de sublinieri, deoarece motoarele de căutare le recunosc greu. Aceasta, în mod natural, aduce dificultăți accentuate în ceea ce privește accesarea cu crawlere și indexarea.
  • Mențineți ordinea potrivită a cuvintelor-cheie, punând cuvintele dvs. cheie de importanță mai aproape de începutul fiecărei adrese URL. Amintiți-vă că, în conformitate cu logica lor, motoarele de căutare dau un accent mai mare pe acele cuvinte-cheie care ar putea fi începute.

Apropo, ar exista un alt motiv pentru tine de a păstra URL-urile dvs. cât mai scurte posibil, i. e. , menținerea și creșterea ponderii totale a cuvintelor dvs. cheie în adrese URL. În același timp, însă, remodelați-vă adresele în mod natural, ca și cum ar fi fost doar niște piese din conținutul dvs. scris. În acest fel, veți avea probleme de conținut spam sau de calitate scăzută reduse la minim Source .

December 22, 2017