Back to Question Center
0

Răspunsuri rapide la întrebările dvs. cele mai frecvente întrebări SEO

1 answers:

Pentru a face site-ul dvs. vizibil pe SERP, ar trebui să știți un pic mai mult decât o definiție a termenului de optimizare a motorului de căutare și modul în care acesta poate influența clasamentele dvs.Pentru a construi o campanie de optimizare câștigătoare sau pentru a monitoriza activitatea experților dvs. SEO, trebuie să obțineți cunoștințe mai profunde despre principiile și tehnicile de optimizare a site-urilor Web. Deci, haideți să vorbim despre lucruri SEO esențiale o mulțime de începători au întrebări despre pe drumul de dezvoltare a site-ului, dar nu știu cine să solicite clarificări.

seo frequently asked questions

Întrebări frecvente despre SEO

  • Care este diferența dintre căutare ecologică și plătită?

Rezultatele căutării Pais sau anorganice sunt cele care apar pe pagina TOP a paginii SERP și au nota "Anunțuri. "În unele cazuri, aceste rezultate pot apărea și în partea laterală a paginii SERP. Acestea sunt domenii pe care agenții de publicitate plătesc pentru a apărea în TOPul diferitelor motoare de căutare pentru interogări relevante ale utilizatorilor. Pentru a ajunge la căutarea plătită, nu este nevoie să efectuați o campanie de optimizare. Tot ce ai nevoie este să plătești pentru clicul fiecărui utilizator pe anunțul tău. Acest tip de anunț plătit este numit publicitate cu plata-pe-clic și este folosit pentru a atrage noi vizitatori din căutare și pentru a crește rata de clic.

Căutarea organică sau neplătită se referă la rezultatele organice care apar în motoarele de căutare prin optimizarea site-urilor de calitate. O sursă web care este plasată pe TOPul căutării organice se poate distinge prin relevanța, calitatea și prietenia cu SEO. Un site clasat pe site-ul TOP ar trebui să fie dezvoltat în conformitate cu toate standardele motoarelor de căutare. Prin conducerea în căutarea organică, vă creșteți șansele de a vă îmbunătăți gradul de conștientizare a mărcii dvs. și de a atrage trafic de calitate care se va transforma în vânzări.

  • Cât de mult ar trebui să plătesc pentru serviciile SEO?

Pretul serviciilor de optimizare pentru motoarele de cautare poate varia dramatic in functie de tipul de afacere, de nisa de piata si de marimea optimizarii (local, national, global). Mai mult, un preț depinde de autoritatea și reputația furnizorului de servicii de optimizare. Dacă este o agenție de marketing digitală bine cunoscută în lume, atunci cel mai probabil costul serviciilor va fi mai mare decât prețul mediu pe piață. Totuși, toate investițiile dvs. vor fi plătite în bătăi. De aceea, nu trebuie să fiți sceptici în ceea ce privește prețul campaniei de optimizare a calității.

Nu cad pentru companiile care oferă SEO la prețuri foarte accesibile. În cele mai multe cazuri, există o abordare neprofesională și o fraudă în spatele acesteia. De obicei, aceste companii utilizează tehnici SEO de negru pentru a obține un rezultat rapid. Cu toate acestea, poate duce la scăderea sancțiunilor și clasamentelor Google.

seo questions

  • Odată ce încep SEO, cât ar trebui să aștept pentru a verifica primele rezultate pozitive?

SEO este o procedură consumatoare de timp care necesită timp și eforturi. Nu poate fi implementat peste noapte. Este nevoie de 6 până la 9 săptămâni pentru a pune în aplicare toate strategiile SEO esențiale și câteva luni după ce toate amendamentele sunt dedicate actualizărilor de marketing. Motoarele de căutare din motorul de căutare necesită timp pentru a analiza și indexa modificările site-ului dvs. pentru a vă aduce site-ul în poziția superioară pe SERP. În funcție de nișa de pe piață, de dimensiunea site-ului și de calitatea optimizării, este nevoie de 6 până la 9 luni pentru a începe să observați primele rezultate SEO pozitive Source .

December 22, 2017