Back to Question Center
0

Cum să îmbunătățiți clasarea cu optimizarea căutării web la nivel local?

1 answers:

Să începem cu a afla ce înseamnă optimizarea site-ului web de căutare (altfel, SEO local). Optimizarea motoarelor de căutare este cunoscută pentru lucrările de optimizare pentru fiecare informație publicată pe paginile dvs. web, pentru a le face mai atractive pentru crawlerele de căutare Google pentru o mai bună vizibilitate online pe lista SERP-urilor. Având în vedere optimizarea căutării pe web la nivel local, înseamnă că procesul de afacere online va fi afișat printre primele rezultate pentru solicitările de căutare locale. Cel mai frecvent, astfel de eforturi de optimizare a căutării pe web sunt adresate lucrului la citări de director și marketing de conținut localizat pentru a obține un impuls rapid de clasificare on-line pentru activitatea dvs. comercială. Mai jos am să fac o scurtă analiză pentru fiecare sferă de abordare a lucrărilor de optimizare a căutării pe web la nivel local.

web search optimization

Pasul 1

Printre cele mai importante probleme aici se află Pagina dvs. Compania mea pe Google și optimizarea căutării web. De ce ar trebui să vină în primul rând? Doar pentru că se crede că este sectorul prezenței dvs. online, care are cele mai mari șanse de a fi afișat direct printre primele cereri de căutare pentru întreprinderile regionale. În cazul în care nu ați mai vizitat niciodată pagina personală Google My Business, localizați-o sau începeți să o completați pe cea deja existentă. Iată lista elementelor pe care vi se recomandă să le acoperiți în formularul de optimizare a căutării web: specificați în întregime numele companiei, descrierea sumară a acesteia cu un program de lucru și numere de telefon, linkul paginii dvs. de destinație și câteva fotografii convingătoare ale proiectului dvs. comercial. În acest fel, puteți utiliza și Google Posts, alăturați-vă Google Plus și unor comunități moderne din cadrul acestuia. Și nu uitați să încurajați mai mulți utilizatori să lase unele recenzii pe site-ul dvs. de afaceri, în timp ce plasarea de conținut nou și actualizarea scrierile existente la timp.

Pasul 2

În continuare, asigurați-vă că campania dvs. de optimizare a căutării pe web se bazează bine pe citările directorului. Vă sugerăm să efectuați o verificare prin alegerea uneia dintre instrumentele de scanare directă pentru accesul direct. În acest fel, veți putea vedea cât de bine și în ce citări din directorul de afaceri este afișat site-ul dvs. Web. Cele mai multe dintre aceste înregistrări necesită aceiași pași și acțiuni similare, cum ar fi cele deja acoperite pe pagina Compania mea pe Google. Vă recomand să faceți o verificare dublă deoarece motoarele de căutare preferă să afișeze numai rezultate exacte, deci ar trebui să scăpați de orice date inexacte sau nepotrivite despre afacerea dvs.Nu este nevoie să vă distrați timpul și eforturile, deoarece lucrul cu aceste câteva lucruri este cel mai probabil să vă ofere un impact pozitiv aproape imediat asupra optimizării dvs. locale de căutare pe web, oferind astfel un impuls rapid pentru clasamentul dvs.

search optimization

Pasul 3

În sfîrșit, sfătuiesc să aibă o atenție corespunzătoare pentru profilurile sociale. Amintiți-vă, acestea contează, în special în ceea ce privește optimizarea dvs. de căutare locală pe web. Nu ezitați să faceți înregistrări despre anumite profiluri sociale, cum ar fi Facebook sau Twitter, având în vedere directoarele principale și linkurile care vă conduc către site-ul principal. În acest fel, asigurați-vă că mențineți recurența pentru activitatea dvs. de postare și acordați o atenție suficientă conținutului de calitate. Explorați opțiunile vaste ale marketingului social, fiind bine recunoscut de Google și de celelalte motoare, eforturile dvs. de aici vor avea un efect cu adevărat sănătos asupra optimizării căutării web în întregime Source .

December 22, 2017