Back to Question Center
0

Semalt Expert: Google SEO Vs. Bing SEO

1 answers:

Google este considerat un campion SEO cu majoritatea companiiloroptimizarea pentru acest motor de căutare. Cu toate acestea, strategia SEO folosită de Google tinde să emuleze cea adoptată de Bing șiprin urmare, ridicarea întrebării dacă organizațiile trebuie să se optimizeze și pentru Bing SEO. Yahoo și Bing domină aproximativ30% din cota de piață și, prin urmare, acestea nu pot fi subestimate în ceea ce privește optimizarea. SEO parametrii de clasificare pentruGoogle și Bing au diferite diferențe și asemănări de interes.

Următorii factori sugerați de Alexander Peresunko, Managerul de succes al clienților din cadrul Semalt Serviciile digitale, diferențiați Google de Bing:

De ce este Bing o problemă de care să obosesc?

Optimizarea pe Bing vă va oferi o margine concurențială, deoarece majoritateacompaniile consideră optimizarea numai pentru Google - chile tour guide. Bing și Yahoo domnesc în prezent 30% din căutări și, astfel, vă dau unpentru a dobândi potențiali clienți, pe care concurenții dvs. le ignoră .

Utilizarea Bing și Yahoo pot, de asemenea, să permită o abordare demografică a luioameni care, din diverse motive, au mai puțin probabilitatea să utilizeze Google. Acest lucru depinde de publicul țintă, de părți ale țăriica gospodării. Întrucât Google efectuează frecvent actualizări în mod regulat, afacerea este întotdeauna în măsură să-și difuzeze conținutulla o audiență largă pe Yahoo și Bing, deoarece încearcă să se alinieze la actualizările Google .

Cum diferă Google SEO de Bing SEO?

Trecând printr-o recentă analiză SearchMetrics, mai jos sunt câțiva dintre factorii importanți ai Bing SEO:

  • În general, companiile de top sunt clasate mai înalt ca în cazul Google
  • Semnalele sociale sunt strâns legate de poziții mai mari
  • Numerele backlink arată asociații apropiate cu un rang mai înalt
  • Calitatea și conținutul relevant sunt critice în ceea ce privește clasamentul de căutare
  • Parametrii tehnici ai unei pagini au roluri importante..

Expertul de la Semalt furnizează, de asemenea, o explicație a celor de mai susfactori în plus față de alții pe care ar trebui să le contempliți atunci când optimizați pentru Bing .

1. Tipul de site și parțialitățile mărcii

Spre deosebire de Google, Bing nu are dificultăți cânddiferențiind mărcile de concurenții afiliați. De asemenea, Bing favorizează platforme vechi cu etichete de domeniu oficiale, cum ar fi .edu sau .govimplicând faptul că Bing se concentrează asupra rezultatelor considerate relevante .

2. Indicatori sociali

În comparație cu Google, Bing subliniază pe indicatorii social mediarezultând în mai multe tweet-uri, acțiuni și aprecieri pentru rezultate poziționate strategic. Google nu are încă de integrare a platformelor socialerezultatele lor de căutare cu succes.

3. Backlinks

Spre deosebire de Google, pentru ca o pagină să-și păstreze clasamentul în indicele lui Bing,este necesar să aibă cel puțin o legătură externă cu ea.

4. Locația și conținutul

Calitatea și relevanța conținutului au ca rezultat un rang superior pentru ambele Bingși Google, dar primul este mai bine angajat să recunoască site-urile care aplică flash, care nu există în Google. Bing se întoarce, de asemenearezultatele companiilor mici, în timp ce Google se concentrează pe companii bine stabilite.

5. Parametrii tehnici

În ceea ce privește depășirea paginilor interne, Bing are o relație puternică cuîn comparație cu Google. De asemenea, Bing depinde de cuvintele cheie din meta tag-uri și titluri de pagini, în timp ce Google este mai instinctualcu privire la perspectiva unei pagini.

Concluzie

Ar trebui să luați în considerare diferențele dintre factorii de clasificare Google și Bingînainte de a lua decizii orientate spre îmbunătățirea rangului site-ului dvs. pe ambele motoare de căutare.

November 30, 2017