Back to Question Center
0

4 Tactica digitală de marketing persuasivă pentru a vă îmbunătăți performanța - Semnal Expert

1 answers:

Marketingul digital implică publicitate prin e-mail, SEO, publicitate online, social mediași designul site-ului web. Acest lucru reprezintă o provocare pentru proprietarii de afaceri locale, care doresc doar să atragă mai multe ochi pe site-urile lor. De obicei, acesteaantreprenorii sunt prea ocupați în cercetarea celor mai bune abordări de marketing pentru afacerile lor.

În această privință, Nik Chaykovskiy, Managerul de Succes al Clienților Senior din cadrul Semalt ,elaborează strategii importante de marketing digital pe care orice întreprindere le poate adopta în 2017. Proprietarii de afaceri locale, cum ar fi avocații, dentiștii,medicii și restaurantele vor găsi strategiile extrem de utile.

1 - buy vps usa. Rețineți că site-ul dvs. este un "mustang" convertibil.

Fiecare aspect al marketingului digital trebuie să conducă traficul SEO la internetsite-ul de afaceri. Acest lucru trebuie considerat foarte important. Multe site-uri web au fost create cu un design care nu răspunde, ceea ce înseamnă că suntprovocând navigarea pe dispozitive mobile, cum ar fi ciudat. Cercetările arată că peste 43% din traficul clienților apar din mobiledispozitive cu cifra proiectată să crească. Astfel, un site de afaceri trebuie să fie atrăgător cu o navigare ușoară pe gadget-uri mobile. Vizitatoriar trebui să poată să facă clic pe o adresă de e-mail sau pe un număr de telefon pentru a contacta proprietarul sau conducerea companiei. În plus, dacă clienții aupentru a nota contactul, atunci este posibil ca o companie să-i piardă la concurenți cu site-uri optimizate pentru dispozitive mobile. Ideea, prin urmare,este de a converti vizitatorii în hrana unui e-mail, telefon sau un walk-in.

2. Executați "răspunsuri bogate" pe site.

Oamenii schimba acum modul în care utilizează Google. Vizitatorii nu mai doresccăutați informații, dar preferați Google să răspundă la întrebările lor. Ca companie, Google a investit în această ocazie prin introducerea"răspunsuri bogate" la algoritmul de căutare și îmbunătățirea experienței SEO. Acest lucru oferă rezultate mai precise. În acest sens, orice afacere localăproprietarul are întrebări comune pe care le răspund adesea de la clienți. Astfel, ar fi minunat să implementați răspunsuri bogate pe un site de afaceriastfel încât acestea să apară mai întâi când Google este pus întrebări.

3. Utilizați cu prudență mediile sociale.

Se pare că majoritatea întreprinderilor locale se blochează atunci când decid asupra canalelor socialesă folosească și cum trebuie făcut postarea. O regulă importantă este înțelegerea bazei dvs. de clienți. Social media nu este un concept nou. A acordaclienții dvs., începeți cu alți experți în domeniul social media. Mai mult decât atât, postarea pe social media este pur și simplu crearea unei voci pentru afacerea dinîn plus față de comunicarea cu clienții fideli. Astfel, un antreprenor ar trebui să fie atent pentru a evita supraîncărcarea site-ului cu promoții și specialități.

4. Rămâneți concentrat pe marketingul prin e-mail.

Cu câțiva ani în urmă, marketingul prin e-mail a fost lăsat deoparte pentru a deschide calea socialămedia marketing. Cu toate acestea, pentru majoritatea afacerilor locale, marketingul prin e-mail este o tehnică ieftină și excelentă de comunicare cu clienții. Instagramși Facebook arată post numai la o fracțiune de adepți. Ei trebuie să plătească pentru a ajunge la mai mulți oameni. Un antreprenor poate trimite elemente de meniu noi,informații despre evenimente și specialități gratuite prin utilizarea e-mailului. Utilizarea MailChimp permite unui proprietar al companiei să trimită mesaje la 2.000 de contacte care sunto platformă eficientă de marketing.

În concluzie, proprietarii de afaceri locale ar trebui să se uite constant la afacerea lorpentru a vă asigura că informațiile de contact sunt operaționale. Alte strategii de marketing digital pot fi apoi implementate pentru a genera trafic cătresite-ul.

November 27, 2017