Back to Question Center
0

5 Instrumente pe care Semalt le recomandă fiecărui început Blogger

1 answers:

Deci, ați început blogul. Felicitări! Poate vrei să-ți faci o viață,sau poate doriți doar să împărtășiți impresii de la ultima dvs. vacanță cu prietenii șifamilie. În orice caz, există multe modalități prin care puteți face blogul dvs. să arate minunat și profesional.Julia Vashneva, Managerul de succes al clienților Semalt Services Digital, recomandă uneltecare sunt esențiale pentru oricine dorește să lanseze un blog.

1. Proofreader

SpellCheck este frumos, dar nu este întotdeauna corect. În funcție de platforma dvs. de blogging(Blogger, Wordpress etc.), este posibil să nu aveți deloc o funcție de verificare a ortografiei. Și chiardacă credeți că scrierea și gramatica se află la egalitate cu lumea educată, cititorii vorobservați tot ce nu este perfect. În acest caz, vă recomandăm Gramatical. Grammarlyeste un plugin gratuit, care este conceput pentru scrierea practică. Verifică automat toatea scrisului dvs. pentru erori comune și avansate și apoi oferă sugestii privind modul de remediere a acestora.

2. Dicționar de imagine

Ar trebui să aveți sursa de unde puteți obține gratuit imagini frumoase. Noi trăimîntr-o societate vizuală și când oamenii citesc online, se așteaptă să vadă culorile șigrafică..Dacă te duci pentru primele lucruri pe care le găsești pe Google, vei avea risculîncărcarea lor ilegal. Vestea bună este că există site-uri care pot fi acoloAjutor! Fișierul Morgue și Commimedia Wikimedia sunt două locuri unde puteți descărcafotografii gratuite, fără permisiunea de siguranță a fotografului .

3. Calendar sau planificator

Oamenii ca blogurile actualizate periodic. Actualizările frecvente înseamnă o creștere și mai marededicat cititorilor, ceea ce înseamnă publicitate și succes pentru blogul dvs. Cel maiexperții recomandă actualizarea blogului dvs. cel puțin trei sau patru ori pe săptămână - dardacă nu vă planificați posturile înainte de timp, veți rămâne fără idei! nistebloggerii preferă calendarele tradiționale de tip "pen-and-paper", în timp ce alții fac binefoi de calcul de pe computer. În orice caz, asigurați-vă că puteți spațiu toatescrisul dvs. pentru următoarele câteva săptămâni, astfel încât să nu rulați conținut scăzut!

4. Cuvânt cheie Cercetător

Cuvintele cheie, SEO și etichetele pot suna ca mumbo-jumbo la noii bloggeri, darînvățarea acestora poate catapulta blogul dvs. în partea de sus a rezultatelor motorului de căutare.Ideea de bază în spatele SEO (optimizarea motorului de căutare) este alegerea carecuvintele pe care oamenii le vor căuta dacă caută blogul tău. De exemplu,acest articol ar avea cuvinte cheie precum "blogging", "blog optimization", etc.Este o idee bună ca aceste cuvinte să fie repetate în articolele dvs., astfel încât să căutațimotoarele le pot găsi mai ușor. În timp ce cele mai multe platforme de blog includ modalități de aintroduceți propriile cuvinte cheie, instrumente cum ar fi Planificatorul de cuvinte cheie Google poate arăta cât de multeoamenii caută cuvintele dvs. cheie pe o bază zilnică, astfel încât să puteți găsi cele mai populare.

5. Analytics

Din nou, cu partea tehnică a lucrurilor, vor fi prezentate instrumente analitice precum Google Analyticscât de mulți oameni au vizitat astăzi blogul dvs. sau săptămâna trecută sau orice altceva. De asemeneaarată cum cititorii au găsit site-ul dvs. și ce termeni de căutare sunt cei mai populari, voipot afla, de asemenea, care posturi primesc cea mai mare atenție. În timp ce analizele suntdestul de tipic pe platforme de blogging astăzi, asigurați-vă că ați înțeles toate funcțiiledin acest instrument, astfel încât să puteți urmări cititorul dvs. și să aflați ce face blogul dvs. să iasă în evidență.

Blogging-ul poate fi marele dvs. hobby și profesie profitabilă, dar rulează un blog,într-adevăr, necesită multe eforturi. Din experiența Semalt , instrumente corecteva reduce în mare măsură timpul dvs. de învățare și de eroare, astfel încât veți merge mult mai ușor în partea de sus Source .

November 27, 2017