Back to Question Center
0

5 moduri de la semalt despre cum să preia controlul asupra conținutului dvs. de marketing

1 answers:

Crearea conținutului poate fi luată în considerare din diferite puncte de vedere. nistedin dezvoltatorii de conținut web creează conținut pentru publicul în timp ce alții creează conținut de dragul motoarelor de căutare. Necesitateapentru că conținutul nu poate fi accentuat suficient în sectorul online. Conținutul atrage un număr mare de vizitatori pe site-ul dvs., construieșteîncredere față de audiență, răspunsuri la întrebări și așa mai departe .

În ceea ce privește marketingul de conținut, calitatea ar trebui să fie prioritizată mai degrabădecât cantitatea - cheap vps unmetered. Conținutul este produs în principal pentru beneficiul utilizatorului. Când vă produceți conținutul, luați în considerare păstrarea originalului,și proaspete. Conținutul dvs. ar trebui să fie, de asemenea, relevant pentru a atrage mai multe acțiuni și linkuri. Înainte de a crea conținut, înțelegeți utilizatorii șiceea ce au nevoie pentru a le păstra intacte. Mențineți un nivel ridicat de originalitate a conținutului dvs., permițându-i să aibă un flux.

Următoarele 5 sfaturi, furnizate de Ryan Johnson, directorul de vânzări de la Semalt Serviciile digitale vă vor ajuta să analizați și să preluați controlul asupra marketingului conținutului dvs.

1. Conținut de sus

Fiind un dezvoltator de top de conținut web vine cu puțină experiență și luarecontrolul marketingului de conținut în general. Pentru a păstra utilizatorii interesați, trebuie să creați conținut pe paginile cu rate de ieșire ridicatesau ratele de respingere. Ratele de respingere ajută la măsurarea numărului de utilizatori sau de vizitatori care au vizitat o anumită pagină și au rămas fărăverificând orice altă pagină. Ratele de ieșire ajută la măsurarea numărului de utilizatori care au vizitat pagina respectivă, apoi au părăsit site-ul web, dar au avuto șansă de a naviga în alte pagini înaintea paginii respective.

Optimizarea conținutului conținut în paginile cu timp mediu reduspe pagină, iar vizitele înalte țin întotdeauna utilizatorii interesați. Căutați întotdeauna tendința conținutului din paginile de sus pentru a obține ideipe ce să dezvolte conținut, mai ales subiectul să se concentreze pe un anumit moment.

Înainte de a crea conținut, vă recomandăm să verificați paginile de sus pentru a avea o ideea ceea ce este trending într-un anumit interval de timp .

2. Pagini de destinație

Vizitatorii joacă un rol-cheie în conversie după ce au vizitat aterizareapagini. Paginile de destinație sunt locul în care utilizatorii dvs. încep aventura site-ului dvs. Cu toate acestea, conținutul de top nu trebuie ignorat. Raportdespre paginile de destinație este conținut în paginile de destinație, o pictogramă care se află sub comportament..

Pagina de destinație ajută dezvoltatorii de conținut web să învețe principiile conținuteîn paginile cu performanțe superioare și pentru a aplica practicile învățate în paginile de performanță inferioare. Vizitați paginile cu rate reduse de conversiesau rate ridicate de respingere și remediați problemele pe care le puteți găsi în acele pagini. De asemenea, evaluați barele laterale cu conținut independent șiconținutul conținut în paginile cu rate ridicate de respingere.

Pentru a fi în siguranță, rupeți traficul în jos de către sursă înainte de a începe evaluareapaginile de sus și de jos. Măriți ratele de conversie pentru paginile care generează deja trafic și veți obține victorii rapide încampania dvs. de SEO.

3. Pagini de ieșire

Crearea de conținut în diverse subiecte poate să nu fie valoroasă pentru dvs.site-ul. De exemplu, un vizitator poate vizita site-ul dvs., cum ar fi conținutul dintr-un anumit cuvânt cheie, trece prin următorul produs, faceți clic pe el șipărăsiți site-ul. Acest lucru va depăși site-ul dvs., chiar dacă acesta ar fi fost pe primul loc pentru un anumit cuvânt cheie.

Raportul Exit Pages (Pagini de ieșire) ajută un dezvoltator să găsească paginile care evită traficul.Crearea unui conținut strâns legat îi ajută pe cineva să descopere conținut atractiv pentru utilizatori și cel care le îndepărtează. Dacă prinoricare ar fi șansa ca paginile dvs. de ieșire de top și paginile de destinație de top să fie identice, puteți să vă îmbunătățiți conversiile pe site-ul dvs.

4. Fluxul de vizitatori

Fluxul de vizitatori este foarte categoric și conține câteva coloane. Primulcoloana fluxului vizitatorului indică locul în care un utilizator a intrat pe site. A doua coloană prezintă pagina de destinație. Diferite blocuri defluxul vizitatorului este legat de linii albastre, unde grosimea liniei albastre reprezintă numărul de vizitatori care urmeazăcale. De asemenea, fluxul vizitatorului conține o linie roșie care indică un punct în care utilizatorul a renunțat.

Pentru a crește conversiile, identificați punctul în care vizitatorii scadoff și produce conținut care poate fi reprodus cu fluxul vizitatorului. De asemenea, luați în considerare legarea paginilor proeminente cu alte paginiconstrui experiența utilizatorului și un flux mai bun. Întotdeauna petreceți ceva timp pentru a monitoriza modul în care utilizatorii dvs. interacționează cu paginile de pe site-ul dvs.și conținutul pentru a avea o campanie SEO eficientă.

5. Instrumentul Penguin

Instrumentul Penguin este utilizat pe scară largă în compararea actualizărilor algoritmului Googleși datele Google Analytics. Suprapunerea instrumentului Penguin cu alte actualizări ajută la indicarea cauzei fluctuațiilor potențiale aletrafic pe site-ul dvs. Actualizările Panda vizează obiective duplicate și de calitate scăzută. În plus, actualizarea Panda vă va măsuranivelul de progres al site-ului dvs.

Dezvoltatorii de conținut Web ar trebui să creeze conținut pentru utilizatori și vizitatori,mai degrabă decât de dragul Google. Generați conținut care va aduce valoare publicului țintă, clienților și cititorilor. Cele discutate mai susvă va ajuta să aveți o campanie eficientă de SEO și să preluați controlul asupra conținutului dvs. de marketing .

November 27, 2017