Back to Question Center
0

5 motive pentru care nu reușesc să stimuleze traficul cu SEO sezonier

1 answers:
Documentul

Traficul sezonier este variația interacțiunii popoarelor cu motoarele de căutare pe parcursul anului. Aceste abateri pot fi rezultatul modelului de vânzări, al traficului prealabil și vacanței, al traficului sezonului literal și al tendințelor, evenimentelor și ocaziilor speciale.

Julia Vashneva, Managerul de Succes al Clienților Senior Semalt , clarifică motivele pentru care dispare traficul sezonier și căile de optimizare a situației.

 1. Nu analizați modelele de trafic ale site-ului dvs.

Informațiile lunare despre clasamente, trafic și conversii sunt importante pentru marketing. Prin urmare, verificarea statisticilor de trafic pe parcursul unui an pentru a identifica modele repetitive și comportamentul publicului - foot controller for ipad. Acest lucru va ajuta la înțelegerea cauzelor variațiilor; tipul de trafic sezonier pe care îl experimentați.

 1. Ignorați zonele de oportunitate

În funcție de modelele existente și cu vedere la posibilitățile posibile, vă puteți pierde traficul sezonier. Efectuarea unei liste a evenimentului sezonier poate fi o mare descoperire pentru această problemă. Se pot face alerte pe calendarul Google pentru alte evenimente regionale și de afaceri..

 1. Nu utilizați cuvinte cheie sezoniere

Optimizarea motorului de căutare nu se încheie la finalizarea calendarului dvs. de informații, spre deosebire de mulți webmasteri care ignoră căutarea cuvintelor cheie sezoniere. Prin urmare, crearea unei liste de cuvinte cheie sezoniere este o strategie minunată. Aceasta presupune următorii pași:

 • Căutați cuvinte cheie sezoniere în Consola de căutare Google
 • Brainstorming termenii și verificarea acestora în Google Trends
 • Extinderea și analizarea ideilor de cuvinte cheie utilizând Rank Tracker

 1. Creați o pagină nouă pentru SEO sezonieră

Crearea unei alte pagini pentru promoțiile dvs. SEO sezoniere nu este recomandabilă, deoarece există riscul dublării conținutului și este nevoie de mult timp. Pentru a reduce această greșeală, este necesar să optimizați paginile de destinație veșnic verzi.

Următoarele sunt modalități de a restabili conținutul evergreen existente pentru a capta marele trafic sezonier

 • Optimizarea paginilor de destinație pentru cuvinte cheie sezoniere
 • Actualizarea videoclipurilor, a imaginilor și a contextului: aceasta poate fi o creștere a numărului de informații limitate pe site

 1. Nu vă urmăriți concurența

Fără a vă urmări concurența, nu veți înțelege niciodată de ce concurenții dvs. continuă să bată site-ul dvs. în SEO periodic. Pentru a optimiza această greșeală, este relevant să analizăm concurenții sezonieri SEO. Următoarele sunt modalități de a fi la curent cu planurile SEO și realizările competiției:

 • Crearea de alerte pentru cuvintele dvs. cheie și mențiuni sezoniere vizate: deoarece actualizarea cu mențiuni semnificative este o prioritate, este necesară primirea de notificări cu privire la orice conținut cu cuvinte cheie relevante.
 • Urmărirea clasamentului concurentului pentru cuvinte cheie sezoniere: acest lucru vă va avertiza asupra oricăror activități de optimizare pe care sunt în desfășurare.
 • Abonarea la actualizările de e-mail ale concurenților: aceasta vă va permite să acționați în legătură cu tranzacțiile și informațiile pe care le împărtășesc cu utilizatorii lor.

Concluzie

SEO sezonier nu este o modalitate ușoară de a acumula trafic și vânzări pe site-ul dvs., mai ales atunci când există o competiție nebună și începeți târziu. Pentru a vă apăra luptele, trebuie să vă respectați progresul și să acordați mult timp investigației și optimizării.

November 27, 2017