Back to Question Center
0

5 out-of-the-Box moduri de a vă îmbunătăți SEO cu social media - Insight From Semalt

1 answers:

Doriți să vă îmbunătățiți clasamentul în motoarele de căutare?

Aveți un interes în utilizarea rețelelor sociale pentru a vă mări performanța SEO?

Mass-media socială are beneficii substanțiale asupra rezultatelor dvs. de căutare, și ao dominare socială puternică poate îmbunătăți poziția de căutare.

În această scriere, Jason Adler, Managerul de succes al clienților companiei Semalt Serviciile digitale oferă cinci modalități prin care puteți utiliza media socială pentru a vă îmbunătăți clasamentul de căutare.

# 1: Stabilirea de legături cu rețelele dvs. sociale

Anterior, clasamentul Google a fost bazat pe construirea de link-uri, indiferent decalitatea legăturilor pe care un individ o analiza. Ulterior, Google a început să ia în considerare calitatea link-ului după ce a realizat că oameniimanipulau clasarea prin folosirea unor link-uri false - black fascinator next.

Deoarece site-urile sociale se bazează pe o autoritate web, link-urile de pe aceste site-uri suntadesea considerate a fi de calitate superioară. Chiar și în cazul în care aveți o pagină de Facebook nouă, va fi, probabil, poziționată înaltă datorităAutoritatea completă a Facebook.

# 2: Creșterea numărului de adepți

Site-urile cu un număr foarte mare de adepți de înaltă calitate sunt mai bine căutațimotoare. Adepții foarte bine clasificați se află pe platformele dvs. sociale și un număr semnificativ dintre acești oameni interacționează sau se angajeazăunele moduri.

Conversația poate fi sub formă de repetare a conținutului dvs.,scrierea recenziilor pe Google+ sau chiar trimiterea unui tweet..Ca atare, asigurați-vă că numărul adepților dvs. crește constant.

# 3: Asigurați-vă că conținutul dvs. este accesibil și căutat

O platformă socială, cum ar fi Pinterest, face ca informațiile dvs. să fie partajabile șicăutat. Platforma inspiră în mod semnificativ participarea. Utilizatorii posta pini de interes pentru a consiliilor lor și difuza-l la alțiiFanii Pinterest.

De exemplu, puteți face ca mesajele dvs. pe Facebook să poată fi căutate în căutaremotoare prin accesarea fișei de confidențialitate Facebook și permițând altor motoare de căutare să se conecteze la cronologia dvs.

# 4: Asigurați-vă că postările dvs. utilizează cuvinte cheie

Cuvintele cheie sunt vitale pentru site-ul dvs., pentru campaniile publicitare plătite și pentru blog,nu trebuie să vă surprindă faptul că cuvintele cheie sunt semnificative cu conținutul dvs. social.

Pe Pinterest, modalitatea sigură de a se poziționa într-o poziție mai bună în motoarele de căutareeste de a vă asigura că plăcile sau pini dvs. au cuvinte cheie. În mod similar, efectuarea de cercetări pentru videoclipuri YouTube poate crește traficul pe blog,canalul și site-ul Web, dacă acestea sunt evidențiate în profilul dvs.

Utilizarea cuvintelor cheie pe posturile dvs. de pe Facebook poate avea ca rezultat și o clasare mai bună.

Cuvintele cheie asigură că conținutul dvs. poate fi căutat și când utilizatorii cautăpentru acele cuvinte, conținutul dvs. va fi primul care va apărea.

# 5: Faceți listări locale

Asigurați-vă că compania dvs. are o listă personalizată pe Google +, care are dvs.datele și adresa relevante. Acest lucru va permite clienților dvs. să vă revizuiască direct organizația pe Google.

Concluzie

Folosirea site-urilor sociale ca intervenții de marketing este foarte recomandabilă, daraceasta poate fi chiar îmbunătățită în continuare prin utilizarea ei pentru a spori SEO.

Se poate asigura că site-urile sociale pot îmbunătăți clasamentul.

November 27, 2017