Back to Question Center
0

5 Secretele de creștere a traficului de bloguri de la Semalt

1 answers:

Crearea de articole care devin virale este prioritatea cea mai importantă pentru toți cei care au lansat un blog. De fapt,ea necesită acțiuni consecvente gândite, care sunt întotdeauna interdependente. De la crearea de calitățiconținut la dezvoltarea strategiei corecte de social media, fiecare pas este indispensabil. Ivan Konovalov,Managerul de Succes al clienților Semalt Serviciile Digitale partajează sfaturi utile cu privire la creșterea traficului pe blog .

1. Creați conținut viral

Scrie articole interesante și interesante, care vor atrage atenția cititorilor. Titlul articoluluieste cel mai important lucru la scrierea conținutului viral. Vino cu titluri atractive care vorcapta atenția vizitatorilor pe internet. În cazul în care titlul dvs. este incriguing, atunci veți cel mai multprobabil veți obține rezultate maxime pentru postarea dvs. Pe lângă crearea unor titluri bune, scrieți articole informative lungi.Intrați în detaliile subiectului dvs. și explicați-vă într-un mod interesant. Un proces elaboratpost va atrage vizitatorii dvs. de blog pentru a citi întregul articol. Introduceți imagini frumoase în dvs.post pentru a ajuta cititorii să vă înțeleagă mai clar articolul. În consecință, cititorii dvs. vorvizitați din nou blogul dvs. pentru a citi următorul articol.

2. Trimiteți articolul dvs. mai mult decât o dată

Dacă doriți să creșteți traficul pe blogul dvs., trebuie să vizați mai mulți vizitatori. Unii cititori acceseazăinternetul în timpul zilei și altele în timpul nopții. Creșteți traficul spre blog prin partajarearticol dvs. de mai multe ori în timpul unei zile sau o lună. Principalele platforme media sociale care vă pot ajutapentru a realiza acest lucru sunt Facebook, Twitter, Pinterest și Google+. Alăturați-vă grupurilor și comunitățilorcare sunt legate de industria dvs. și partajați feedul..

3. Instalați tema potrivită

Există mii de teme pe piață. Cu toate acestea, multe dintre ele nu vor fi compatibile cu dvs.blog. Aceasta înseamnă că trebuie să selectați cu înțelepciune și să instalați cea potrivită. O temă bună ar trebui să fie pe deplinreceptiv, care vă va asigura că blogul dvs. este accesibil pe diferite dispozitive, inclusiv pe desktopuriși afișaje mobile. De asemenea, trebuie să selectați o temă de încărcare rapidă. Atunci când tema dvs. se încarcă rapid,face vizitatorii să rămână în jurul blogului dvs. și să citească mai multe postări. În plus, alegeți o temă care aredesign frumos și atractiv .

4. Adăugați butonul de distribuire

Butonul de partajare vă ajută să utilizați puterea platformelor media sociale pentru a ajunge la o audiență mai largă.Cititorii sunt întotdeauna dispuși să împărtășească un post interesant. Prin urmare, adăugați butonul de distribuire la postarepentru a vă permite ca conținutul să devină viral. Aceasta înseamnă că cititorii dvs. vor putea să vă împărtășească postările de blogprietenii și fanii lor. Ca urmare a acestei partajări, blogul tău va obține mai mult trafic.

5. Comentariu în alte bloguri

Comentariile au devenit un instrument puternic, care vă ajută să obțineți backlink și trafic. Ai grijă lablogurile populare și comentariile pe teme și forumuri. Comentariile semnificative vor atrage atenția,și, cel mai probabil, veți primi răspunsuri care vă oferă backlink. Comentariile vă vor stabili ca pe unexpert și vă va ajuta să atrageți mult trafic pe blogul dvs.

Expertul la seminar Ivan Konovalov dovedeste faptul ca implementarea consecventa a strategiilor mentionate mai sus conducela creșterea traficului pe blog. O astfel de practică a fost adoptată cu succes de către clienții noștri și a fost confirmatăeficiența sa Source . De acum înainte, puteți utiliza aceste sfaturi, precum și servicii profesionale de Semalt pentru a-ți lua blogul la nivelul următor

November 27, 2017