Back to Question Center
0

6 sfaturi cruciale SEO Semalt Fiecare antreprenor inteligent ar trebui să îmbrățișeze

1 answers:
Ivan Konovalov, Manager de succes al clientului Semalt Agenția digitală împărtășește experiența cu privire la modul de stabilire a uneiPractica SEO în compania dvs.

Unele dintre cele mai bune și mai de succes companii Fortune 500 din lumea de astăzi au un lucru major în comun: majoritatea acestoraau un site de rang înalt, ceea ce înseamnă că site-ul oficial apare în primele rezultate obținute de motoarele de căutaredintr-o căutare pe web, mai ales atunci când o locație este inclusă în expresiile de căutare. Cu toate acestea, aceste site-uri web nu au ajuns doar acolomagic. Au fost utilizate câteva expertize la nivel înalt, proceduri urmate și analize. Aceasta este descrierea sumarăa ceea ce facem în Semalt este.

În definiția sa, optimizarea motorului de căutare, care este denumită și marketing de căutare sau SEO, este procesul decreșterea sau îmbunătățirea vizibilității unui site online. Aceasta implică cercetarea cuvintelor cheie, optimizarea conținutului cu cuvinte cheie relevante,și utilizarea strategică a acestuia pe un site web, astfel încât să atragă mai multă interacțiune, rentabilitate și loialitate față de piața dvs. țintă sau cu intenția sapublic. Site-urile sociale sunt, de asemenea, foarte importante atunci când vine vorba despre SEO. Acest lucru este cazul, mai jos sunt cateva sfaturi importante SEOrecomandată de Ivan Konovalov ar trebui să știți ca un antreprenor inteligent.

1. Alegeți cuvintele cheie potrivite

Pentru oricine care are cel puțin un indiciu despre ceea ce SEO este, în general, este aproape evident că cuvintele cheie sunt extrem de importante. Suntapelanții filmați în campanii de SEO, mai ales atunci când sunt corect incluse în conținut. De fapt, motoarele de căutare genereazărezultatele căutării bazate pe combinația de cuvinte introduse de utilizatorul de internet atunci când caută informații pe web. Obținereacuvintele dvs. cheie implică includerea unor cuvinte cheie relative sau a sinonimelor acestora pe care piața dvs. țintă le-ar introduce la căutarepentru un serviciu sau un produs oferit de afacerea dvs..Unele creativități ar putea fi necesare aici, chiar dacă o agenție de SEO profesionistăpoate ajuta la formularea unei strategii de cuvinte cheie care să vă depășească concurența pe piață.

2. Utilizați imaginile și imaginile captivante în SEO

Cercetările sugerează că videoclipurile și imaginile sunt unul dintre cele mai bune instrumente de marketing. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt mai interactive șiatractiv în comparație cu textul simplu. Atunci când este folosit în conținut, videoclipurile și imaginile sunt o atenție deosebită. Ei, de asemenealăsați o amintire de durată în mintea pieței țintă. Cu toate acestea, acești copii ar trebui, de asemenea, să fie însoțiți de motorul de căutareoptimizat și conținutul textual bogat în cuvinte cheie, spun descrieri și informații care se referă la mesajul principal care este transmisîn campania specială de SEO. Un număr mare de cumpărători online și utilizatori de internet sunt influențați să ia măsuri prin atractivitateși video / imagini influente, pentru a vă asigura că folosiți cele mai bune rezultate.

3. Optimizați site-ul dvs. pentru diferite motoare de căutare

În calitate de antreprenor inteligent, nu ar fi greșit să presupunem că deja știți că este o lume mobilă în care trăim. Majoritatea utilizatorilor de internetdin această zi și de vârstă petrec mai mult timp pe dispozitive mobile, care include smartphone-uri și tablete, în comparație cu desktop-ulcalculatoare și laptopuri. În scopul de a nu pierde pe partea mai mare a tortului la concurența dumneavoastră, asigurați-vă că pentru a optimizasite-ul dvs. pentru adaptabilitate mobilă.

Cu alte cuvinte, site-ul dvs. Web ar trebui să fie accesibil de pe un dispozitiv mobil fără complicații sau inconveniente. În acest fel, dvs.publicul sau piața țintă este capabilă să obțină informații critice sau să achiziționeze produsele / serviciile dvs. în mișcare. Nu este nevoie de cinevaașteptați până când sunt în birou, astfel încât să poată comanda o anumită pizza, presupunând că aceasta este linia de afacere. Atât cât este mai multa unei probleme de design web, având o versiune mobilă a website-ului dvs. SEO, vă va recompensa cu amabilitate.

4. Du-te mobil

Atâta timp cât nu există nicio îndoială că Google este regele motoarelor de căutare, un număr mare de oameni preferă și alte opțiuni precum Bing și Yahoo,doar pentru a menționa câteva. Nu doriți să vă puneți toate ouăle într-un coș. Pentru a obține beneficii mai bune pe investiția dvs. SEO, asigurați-vă că ați prezentatsite-ul dvs. și celorlalți jucători din industria de motoare de căutare, atât pentru anunțurile organice, cât și pentru cele plătite..În acest caz, ar fi înțelept săaflați un lucru sau două despre modul în care diferitele motoare de căutare clasifică site-urile Web.

5. Țineți-vă ochiul pe SEO local

În timp ce caritatea începe la domiciliu, o afacere abia o va face pe piața online fără o strategie câștigătoare pentru SEO local, în specialdacă este o pornire. În calitate de antreprenor înțelept, este important să rețineți că piața dvs. locală poate determina dacă dvs. de risc vasau nu va avea succes online peste granițe. Este vorba în special de generarea unui număr cât mai mare de trafic organic pe site-ul dvs. Webdin căutările locale, ceea ce este extrem de important în ceea ce privește clasarea motorului de căutare.

Pentru a profita la maximum de eforturile dvs. de optimizare a motoarelor de căutare, este timpul să luați în considerare utilizarea directoarelor de afaceri locale. Autoritatesite-uri de director, cum ar fi pagini galbene, Yelp, și alte site-uri de director poate fi, de asemenea, la îndemână. Este important să asigurăm întotdeauna acest lucruinformațiile despre afacerea dvs. pe listele locale rămân consistente și exacte, în special urmărirea modului în care contactele afacerii dvs. șidetaliile adresei sunt afișate pe diferite platforme locale.

6. Nu așteptați până când conținutul site-ului este depășit

Da, este posibil să fi încărcat în trecut pe site-ul dvs. câteva articole de fantezie și conținut de pagini web; dar asta nu înseamnă neapărat actualizărinu vor fi necesare până la sfârșitul timpului. Orice persoană cu o educație de bază va fi de acord că unele informații devin irelevantecu timpul. Mai ales când vine vorba de audiența online și de cumpărătorii de web, nu doriți să le lăsați fără legătură. Încărcarea unor informații proaspete,conținutul și datele importante, din când în când, vă va menține afacerea în joc, mai ales când vine vorba de traficul web și motorul de căutareclasamente. Asigurați-vă că întotdeauna oferiți conținut semnificativ și interesant că piața dvs. țintă sau publicul va găsi ajutor și angajament.Crede-mă, conținutul este rege și nu vei regreta eforturile tale SEO.

Chiar dacă nu este bine înțeleasă de mulți, SEO este un element-cheie al succesului pentru orice afacere cu operațiuni online. Cu o căutare clară și organizatăstrategia de optimizare a motorului, vine mai mult trafic, topuri Google mai mari, mai multe vânzări și mai multă creștere pentru afacerea dvs., în special din domeniul său onlineoperațiuni. SEO poate deveni prea tehnic și consumatoare de timp la un moment dat, deci ar fi bine să doriți să investiți într-o agenție SEO profesionistă pentru a obține cele mai bune rezultatedin afacerea dvs. online Source .

November 27, 2017