Back to Question Center
0

Care sunt instrumentele pentru analiza concurenților?       Semalt furnizează răspunsurile

1 answers:

Dacă doriți să îmbunătățiți traficul pe site-ul dvs., ar trebui să începeți prin a luaatent la ceea ce fac concurenții dvs. pentru a obține noi vizitatori pe site-urile lor. Prin cunoașterea cuvintelor cheie SEO care sunt în marecererea, puteți crea o strategie SEO care vă îmbunătățește competitivitatea cu alte site-uri, aceasta include utilizarea anumitor cuvinte cheie șiabținerea de la ceilalți - scholl schoes. Analiza competitorilor SEO vă ajută să înțelegeți performanța site-ului dvs. față de concurenții dvs. și să venițicu idei noi pentru a obține mai mult trafic prin îmbunătățirea eșecurilor concurenților dvs.

Lisa Mitchell, Managerul de succes al clienților companiei Semalt Servicii digitale, a subliniat instrumentele și pașii pe care îi puteți utiliza pentru a dezvolta o analiză utilă a concurentului SEO.

Identificați cuvintele cheie pentru a analiza cine sunteți împotriva

Majoritatea oamenilor nu știu că datele concurentului SEO sunt disponibile și ușor de verificat.Există multe instrumente pe care le puteți utiliza, cum ar fi SimilarWeb, SEMRush și SpyFu, pentru a afișa cuvintele cheie utilizate de concurentul dvs. pentru a se clasifica.Doar introduceți URL-ul site-ului dvs. de concurență și aveți totul, de la cuvinte cheie utilizate, poziția concurenților dvs. în clasamentul motorului de căutare,volumul de trafic și alte informații.

SEMRush este cel mai bun instrument pentru că este accesibil și oferă cele mai exacte date.

Găsiți concurenți SEO

Cel mai bun instrument pentru a găsi site-uri clasament cel mai mare în rezultatele motorului de căutare pentrucuvintele cheie specifice este Cloud-ul AWR. Acest instrument vă oferă, de asemenea, o listă de site-uri cu tendințe și conținutul clasamentului. Ce mai e? Instrumentul permitesă exportați datele care includ cuvintele cheie și adresele URL într-un document .xls pentru analiză.

Site-uri de top

Odată ce ați găsit site-urile de top, trebuie să efectuați o examinare profundă a site-uluiprin utilizarea acestor caracteristici SEO cheie:

  • Identificați etichetele titlu pentru a vedea cum concurenții dvs. folosesc cuvinte cheie SEO în cadrultitlurile și subcapitolele paginilor
  • Identificați tipurile de conținut, adică tipul de conținut de pe site, paginile de vânzări, aterizareapagini, pagini de produse și articole de blog.
  • Definiți legătura internă pentru a afla dacă paginile clasificate sunt legate depagina de pornire sau alte pagini de pe site.
  • Aflați cum este structurat conținutul, și anume dacă site-ul are un conținut lung,modul în care folosesc liste cu marcatori sau paragrafe scurte.

Știind cum sunt structurate site-urile concurenților dvs. vă permite să găsiți punctele forteși punctele slabe ale concurenților dvs.

Verificați legăturile concurenților dvs.

Obținerea altor site-uri pentru a vă conecta la a ta este o practică comună de SEO. Verificați-văsite-urile concurente pentru a vedea cum se leagă cu alte site-uri este o modalitate eficientă de îmbunătățire a propriilor backlink.

Instrumentul Majestic SEO are cel mai mare indice al tuturor instrumentelor de cercetare disponibile,și puteți să-l utilizați pentru a verifica tipul de conținut de pe site-urile concurenților dvs., să urmăriți fluxul de încredere, fluxul de citare și textul de ancorare .

Puteți, de asemenea, să utilizați Moz pentru verificarea autorităților de domeniu și a autorităților de pagină pentru site-urile de top.

Concluzie

SEO este mereu în continuă schimbare, mai ales când motoarele de căutare își actualizează în permanențăalgoritmi. Acest lucru va ridica concurența și nu va fi ușor de clasat. Cu toate acestea, puteți îmbunătăți performanța site-ului dvs. web și SEO prinstudiind concurenții dvs. utilizând analiza concurenților.

Instrumentele vă vor permite să studiați punctele forte și punctele slabe ale concurenților dvs.pentru a ști unde trebuie să îmbunătățiți sau să reduceți. De asemenea, vă permite să urmăriți modificările și să ajustați site-ul dvs.

November 27, 2017