Back to Question Center
0

Cele mai tari tendințe SEO în 2017: Insight From Semalt

1 answers:

În 2017, au apărut noi tendințe de optimizare a motoarelor de căutare. Această schimbare urmeazăanunțarea noilor criterii de algoritm dezvoltate de Google. Principiul acordă mai multă importanță aspectelor SEO, cum ar fi calitatea conținutului șirelevanță, precum și inițiative prietenoase pentru mobilitate. În același timp, tactici vechi, cum ar fi umplutura de cuvinte cheie, au fost considerate pălării negreinstrumente care provoacă penalități.

Nik Chaykovskiy, expertul din Semalt Serviciile digitale oferă câteva idei SEO, care pot face ca site-ul dvs. să se situeze rapid în acest an - rivelatori fughe gas normativas.

1. Așteptați un accent continuu pe mobil

Google include site-uri prietenoase pentru dispozitive mobile. În ultimele două decenii,telefoanele mobile au înlocuit lent desktop-urile în navigarea pe internet. Din anul 2015, Google a anunțat că site-urile mobile mobilear fi criterii pentru ca Google să clasifice site-urile web. În plus, site-urile web care nu au o interfață mobilă de interfață primesc un serviciupedeapsa de a obține niveluri scăzute. Google a făcut de asemenea clar că va împărți în curând indexarea site-urilor web pentru dispozitive mobile și desktop. Pentruacest motiv, site-urile personale de construcție ar trebui să le facă prietenos mobil, să optimizeze căutările mobile și să sporească capacitatea de reacție a utilizatorilorSite-ul. Indicele mobil va face astfel de site-uri să aibă un rang înalt.

2. Așteptați mai multe site-uri pentru a prelua paginile mobile accelerate (AMPs)

Din 2015, AMP a fost tendința în ceea ce privește optimizarea paginilor webpentru browserele mobile. De la trecerea inițiativei mobile, AMP este una dintre modalitățile de a vă asigura că un site web are un WEO..AMPs se încarcă de până la 5 ori mai rapid și, în același timp, conservă utilizarea datelor de până la 8 ori mai mare decât modul normal de utilizare a site-urilor Web.

3. Importanța optimizării experienței utilizatorilor (UEO) va crește

Google sfătuiește marketerii online și constructorii site-urilor web să pună mai mult accentpe site-urile de calitate ale clădirilor. Google se bazează pe factori precum simplitatea, ușurința în utilizare, navigația și accesibilitatea. Un site ar trebui să deautilizatorul o experiență bună de navigare pentru ca acesta să se afle pe primul loc în motoarele de căutare.

4. Căutare vocală este în creștere

Căutarea vocală este una dintre metodele de efectuare a căutărilor.Software-urile precum Siri, Cortana și Google Now utilizează comenzi vocale pentru a plasa interogări de căutare în motorul de căutare. Dezvoltatorii web ar trebui să se aventurezeîn acest nou domeniu, în special cu creșterea dispozitivelor care utilizează internetul, cum ar fi televizoarele inteligente.

5. Conținutul este acum căutat intenționat

SEO a vizat cercetarea cuvintelor cheie. Cu toate acestea, Google este acum orientat spre căutare.Google va clasifica conținut care are un interes ridicat în rândul publicului. Parametrii, cum ar fi rata de respingere, timpul de angajare și paginile vizitatevor fi unii dintre factorii care se poziționează mai bine pe paginile cu rezultatele motorului de căutare Google (SERP).

Concluzie

În calitate de marketer digital, trebuie să fii vigilent și gata să ții pasul cuschimbări. Pentru acest an, majoritatea motoarelor de căutare au făcut mai multe modificări. Din modificările AMP la cea mobilă - prima SEO. Aceste schimbariau făcut mai multe tendințe pentru a schimba practica tradițională a motorului de căutare. Urmând sfaturile menționate mai sus, puteți fi gata pentrumodificări care rezultă în primirea unei poziții bune pe motoarele de căutare.

November 27, 2017