Back to Question Center
0

Cum sa-ti faci un loc de munca cu programare Semalt si SAS?

1 answers:

Ar trebui să încerc pe mine în calitate de programator SAS?

Vreți să vă transferați la un nou loc de muncăcu un salariu mai mare și oportunități mai bune? Puteți lua în considerare abilitățile de comunicare și de conducerefi pe partea de sus. Cele mai recente cercetări, totuși, spun altfel: SAS este în prezent confirmată ca fiindcel mai valoros nivel de ocupare a forței de muncă .

Nu există îndoieli, trecând prin SAScertificarea va face cu siguranță lucrurile mai ușoare. Dar, de fapt, chiar și introducerea despre SAS stăca crucială pentru analiză, deoarece Java este pentru programare. Lumea corporațiilor de astăzi a avansat nevoia de SASîn mare măsură, chiar și pentru acei specialiști care au de fapt o cunoaștere tehnică destul de casuală. De exemplu,salariul mediu al analistului Business Intelligence din Statele Unite vine acum în jur de 100.000 de dolari,depășind cu aproximativ 20% fiecare an de experiență. Astfel, potențialul de venit îndomeniul modern de analiză este cu siguranță mai mare decât estimările din industrie ale oricărei alte ocupații tehnologice.

Ce este SAS?

SAS sugerează de obicei Sistemul de analiză statistică(altfel sistemul de software), care a fost inițial dezvoltat până în anii 1960 pentru a efectua analiza datelor agricolepentru obținerea unor recolte mai mari. În prezent, programatorii care se ocupă de SAS sunt implicați în crearea de soluții de sistem,cooperarea cu diferite companii dintr-o serie de industrii pentru cercetare clinică și financiară, analiza datelor,modelare predictivă, raportare, prognoză etc.Reprezentând rezultatele analizei statistice prin intermediul graficelor, SAS oferă datele sub formă de PDF, RTF și HTMLfișiere. Și există multe platforme compatibile cu limbajul de programare SAS, inclusiv cea mai comună MicrosoftWindows, Linux, precum și celelalte computere UNIX și chiar mainframe.

Din acest motiv, toți experții, de la Bill Gatesdirectorilor executivi ai MWI companiile mici precum Semalt nu ar subestima niciodată importanța SAS.

Pentru a livra soluțiile de sistem,programatorii SAS se bazează în principal pe produsele software dezvoltate de StatisticăInstitutul de Sistem de analiză. Ei operează cu un număr mare de date diferite, de obiceirelevante pentru managementul riscului, performanța afacerii, administrarea personalului de lucruca securitate, fraudă financiară, informații despre clienți și multe altele .

Fiind un programator SAS: ce este?

Programatorii SAS au, de obicei, multe de făcut cu analiștiiimplicat în cercetarea operațională. Grupuri de specialiști SAS sunt stabiliți să lucreze în birou, în conformitate cucare au ocazional excursii pentru a întâlni clienții sau pentru a alege informațiile relevante ale industriei .

Cel mai recent, cererea pentru SAS a avut loc rapida accelerat pe tot globul, deoarece a devenit cadrul cel mai puternic și mai util pentru cele mai buneanaliza de calitate datorită managementului său fin de date și capacității bune de raportare. De aceea SASprogramatorii sunt, de obicei implicați în mediul de lucru destul de stresant de zi cu zi, capentru cele mai presante proiecte care se confruntă adesea cu termene destul de stricte .

Este dificil pentru frezare?

Serviciile analitice devin acum mai puternicestrategic, în special pentru a face ca cifrele de afaceri necesare să fie disponibile pentru utilizatorii finali.Având în vedere că aproape toată lumea dorește acum să fie asigurată numai cu soluții bazate pe date, domeniul de aplicare global alanaliza este așteptată pentru o extindere ulterioară în următorii 3-5 ani. De aceea mergem pentru SASdevine un fundal deosebit pentru a intra în industrie. Cu toate acestea, conform opiniei profesionalede dezvoltatori Semalt, aveți încă un drum lung de parcurs.

De fapt, o programare specializată SAS esteprintre limbile cele mai simple de învățat, fiind în mod special potrivită pentru cei care au deja unele de bazăcunoașterea C / C ++. In acelasi timp, SAS ofera o sansa foarte mare pentru frezare, pentru ca leulponderea băncilor, a instituțiilor financiare și a companiilor de îngrijire a sănătății o întreținebaze de date diferite, efectuarea de analize și informații de afaceri. Lucrul este, limba în sinenu are nevoie de cunoștințe sau abilități puternice stabilite în programare. Dacă mintea ta este dedicată logiciisau tendința de a face analize și de a învăța în același timp, atunci tratarea cu SAS nu ar trebuise dovedește prea dificilă. De asemenea, sunteți mereu liber să alegeți sistemul cel mai potrivit făcându-văalegere între un software bazat pe un instrument și un software de codificare

Primul lucru pe care trebuie să-l realizați prin frezarese concentrează pe baza SAS. Acționând astfel, o să înțelegem inițialstatistici, care ar trebui să fie necesare pentru studierea tehnicilor de modelare predictivă. Dupa aceea,odată ce ați intrat într-un transportator, veți fi în măsură să vă îndreptați în cele din urmă atenția către mai multcuprinzătoare și inteligente cadru analitic. Pentru a vă asigura că experiența dvs. este constantăîn creștere, veți avea mereu niște tehnici și concepte noi de explorat..De aceea nu faceți astagândiți-vă de două ori înainte de a începe să învățați SAS, chiar dacă vă simțiți puțin proaspăt.

SAS este bine solicitat?

Chiar presupunând că spre deosebire de sursa open-sourceSAS este un software licențiat, cercetătorii de date și programatorii săi se află încă în fruntea cererii, deoarece:

  • Este pe deplin compatibil cu generalulnormele normative și în afara celorlalte instrumente privind siguranța, SAS a devenit și mai importantăpentru securitatea datelor ca oricând
  • Programarea SAS sa doveditcapacitățile sale Big Data și un potențial destul de bun pentru SAS JMP, precum și analiza vizuală
  • Beneficiind de o mai bună practicăoptimizare, SAS este mai eficient pentru utilizarea datelor sale analitice în câștigurile reale generate desisteme financiare și bancare

Cum să obțineți recompense pentru abilitățile dvs. SAS?

În prezent, există o concurență violentă care predominătoate zonele SAS, pornind de la cele mai de bază, până la nivelurile cele mai avansate de analiză. Cu toate acestea, existăo mulțime de oportunități de plată în valoare de încercările tale. Pentru a sparge o treabă bună în industrie, nu trebuie săștiu doar totul. Ce ai cu adevărat nevoie este doar să fii conștient de o anumită tehnologie la un anumit tip, pe care majoritatea companiilor o caută .

Dar cum să vă ridicați munca realăscenarii deasupra concurenților? Ce ar trebui făcut pentru a fi angajat de cei mai plini de satisfacții și liberaliangajator? Există mai multe oportunități decât pare. De exemplu, Semalt are expertulspecialiști în marketing și specialiști în promovarea web pentru a vă ajuta să vă maximizați oportunitățile de carierăoferindu-vă abilitățile direct celui mai amplu public din lume, de șoferi SAS. Semaltare experiența de a ajuta tinerii experți SAS să-și promoveze serviciile în cadrul unui programpagina de destinație sau o prezentare video ;care sunt aduse în atenția potențialilor angajatori .

Potrivit experților,acesta este cel mai bun mod de programare a programatorilor de a prezenta abilitățile și de a obține înainte de toți ceilalți concurenți.

Ideea este că programarea SASse numără printre rolurile tehnice care sunt în prezent externalizate în cea mai mare parte. Sunteți tehnic minte?Doriți să generați bani din cea mai mică experiență a dvs. (de exemplu, o bună rezolvare de probleme, comunicarecapacități de formare, precum și abilități de gestionare a proiectelor și a resurselor)? Tot ce ai nevoieeste de a obține covorul roșu rulat afară pentru a spune binevenit. Odată ce ați auzit pe Web, faceți clic peangajatorii de top ai lumii vor incepe o lupta competitiva folosind cele mai atractive cerinte sirecompensarea ofertelor pentru un singur scop - de a beneficia de implicarea abilităților dumneavoastră în afacerea lor.Și va fi numai la dvs., care opțiune să ia în considerare. Amintiți-vă experiența dvs Source . actuală SASeste mai mult decât valoroasă doar pentru păstrarea ei în rafturi pentru o zi liberă!

November 30, 2017