Back to Question Center
0

De ce și cum să vă stimulați SEO cu conținut de marketing și social media - Tactici de la Semalt

1 answers:

Cand vine vorba de imbunatatirea SEO-ului, nu este un secret ca continutul este rege. Tasite-ul web trebuie să fie relevant, informativ și angajat pentru motoarele de căutare să ia în considerare îmbunătățirea rangului site-ului dvs. De-a lungul anilor,cu toate acestea, mass-media sociale a intrat, de asemenea, în imagine, iar semnalele sale sunt acum folosite pentru a ajuta la îmbunătățirea clasament motor de căutare.Este clar pentru a vedea că SEO, marketingul conținutului și mass-media sociale sunt toate de lucru de mână în mână pentru a îmbunătăți statutul site-ul companiei dvs.

Doar pentru a face acest lucru mai clar, există top 5 sfaturi, explicat de Andrew Dyhan,Managerul de succes al clienților din Semalt ,pentru a vă ajuta să îmbunătățiți SEO cu conținut de marketing și social media.

1 - tipos de buscadores. Conținutul pe Twitter contează

Nu numai conținutul site-ului dvs. web îi ajută pe Google să indexeze site-ul dvs.Cu cât mai mult vă tweet și cu cât mai multe persoane vă împărtășesc tweets, cu atât sunt mai mari șansele de a vă deplasa până la nivelul indexului. Marea natură aWorld Wide Web înseamnă că procese extinse sunt utilizate pentru a strânge toate informațiile și a pune într-un sistem care este de fapt accesibil.Crawlerele Google sunt esențiale pentru a ajuta la această indexare și acum iau în considerare conținutul din conturile Twitter. Prin urmareprofita din plin de Twitter și tweet departe!

2. Dezvoltați-vă platformele sociale pentru a obține legături bune

Deoarece motoarele de căutare încearcă să aducă informații relevante oameniloratunci când au nevoie de ea, ei se bazează pe mijloacele de comunicare socială pentru a ajuta. Cu cât există mai multe legături pe care le are un site web, cu atât arată mai mult că oamenii găsesc acest siterelevante. Din păcate, o mulțime de oameni au abuzat de acest lucru în trecut și s-au angajat în tehnici de negru-hat-SEO pentru a spori clasamentul site-ului lor.Acest lucru a determinat motoarele de căutare să se îndrepte către ajutorul social media pentru ajutor..Astăzi motoarele de căutare se uită la semnalele sociale precum Facebook, Tweets,Google + 1s pentru a vedea cât de bine funcționează site-ul dvs. și cum să îl clasificați corespunzător.

3. Utilizați medii sociale pentru a vă spori credibilitatea

Motoarele de căutare de astăzi nu doar caută conținutul site-ului sau al blogului.Ei se uită la platformele dvs. de social media, de asemenea. Modul în care oamenii se angajează cu conținutul dvs. și, de asemenea, numărul de persoane care leagăinapoi la tine. Cât de mare este și o audiență și o influență pe care o aveți, luați în considerare, de asemenea, petreceți timp dezvoltându-vă și impactulcum vă creșteți audiența.

4. Postați zilnic pe Google+

Dezvoltați-vă profilul Google+, postați în fiecare zi și Google va fi mulțumit de dvs.Alăturați-vă comunităților și postați conținut relevant, împărtășiți-vă profilul, trebuie să fiți activi în profilul dvs. Google+. Asigurați-vă că sunteți în conținutdistribuirea pe Google+ este conținutul pentru care doriți să fie indexat.

5. Consolidarea și potrivirea jocului dvs. SEO

Când vorbim despre SEO și conținut, lucruri precum cuvinte cheie, meta descrieri, altetichetarea imaginilor și numărul de cuvinte din postările dvs. de blog toate contează. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat putin in timp. Motoarele de căutare suntacum mai preocupat de relevanța conținutului dvs. Nu este vorba doar de umplerea cuvintelor cheie, ci de modul în care puteți răspunde în mod eficientîntrebări pe care le întreabă oamenii. SEO revoluționează tipul de conținut care apare în rezultatele dvs. Prin urmare, asigurați-vă că dvs.conținutul este adecvat și implicat cât mai mult posibil.

Concluzie

SEO, marketingul conținutului și mediile sociale nu sunt independente. În caz contrar, eise înrăutățește din ce în ce mai mult pe măsură ce anii trec. Toate acestea ajută la îmbunătățirea clasamentului site-urilor SEO și site-urilor și ar trebui luate în considerareîmpreună într-o strategie de marketing pe site-uri web.

November 27, 2017