Back to Question Center
0

Dvs. de afaceri online Vs. Noii concurenți - 3 sfaturi minunate de la Semalt

1 answers:

Deschiderea unui magazin online este o sarcină simplă. Deschiderea unui magazin fizic poate fi aprovocare dificilă. Ea implică proceduri cum ar fi păstrarea inventarului, comandarea consumabilelor cumpără rafturi și plata pentru spațiul de vânzare cu amănuntul. In orice caz,acest lucru nu este cazul comerțului electronic online. Orice persoană cu o cunoaștere simplă de bază poate stabili o pornire și poate câștiga un venit decentvasta resursă de internet - viscose jersey meterware stoffe.

Ținând seama de aceste cunoștințe, este clar că orice întreprindere inițială sau mijlociecare există deja, se pot confrunta cu o concurență rigidă din partea noilor companii de pornire online. Majoritatea acestor noi concurenți investesc foarte mult pe SEO și au plătit anunțurisă câștige o cotă de piață pe o nișă individuală.

Afacerile de comerț electronic, care au o stabilire pe termen lung, pot concura cu astfel de întreprinderi noi,urmând sfaturile oferite de Nik Chaykovskiy, Managerul Senior pentru Succesul Clienților din cadrul Semalt .

1. Utilizați metode de marketing creativ

.

Metodele tradiționale de marketing includ publicitatea banner, anunțurile PPC și chiar produsulplasarea pe magazine de succes, cum ar fi Amazon și eBay. Cu toate acestea, întreprinderile mari utilizează metode creative cum ar fi recomandările cu plată. De exemplu,o companie poate organiza un concert, unde invită un client să participe. În această participare, clientul poate avea opțiunea de a cerealtul pentru o reducere. Aceste trimiteri conduc la mai multe vânzări decât anunțurile PPC plătite.

Tehnici de marketing de conținut, cum ar fi videoclipuri video pentru a încuraja clienții existenți..Marketingul social media și e-mail-ul, după ce permiteți partajarea. Schimbul este bun pentru SEO, precum și obținerea de clienți direcți. În majoritatea cazurilor, oamenipartajați conținutul persoanelor care devin instantaneu clienți.

2. Furnizați servicii clienților stelari.

Oferirea de servicii de top pentru clienți nu este directă pentru noii concurenți. În calitate de comerciant cu amănuntulcare a fost în afaceri de mult timp, acesta este domeniul în care experiența ta intră în vigoare. De exemplu, cineva are șansa de a oferi cliențilorexperiență excepțională a clienților. În anumite situații, puteți solicita clientul ca pe social media sau chiar să revizuiți pe Google. Stelarclienții pot să conștientizeze pe urmașii lor și să vă câștige niște vizitatori noi.

3. Oferiți oferte unice.

În majoritatea cazurilor, clienții care merg la un nou concurent sunt clienții vechi. SEOimplică partajarea volumului de căutare care nu atrage mai mulți cercetători. Ca rezultat, aveți nevoie de o strategie pentru a vă întoarce vechea bază de clienți.Un marketing pe bază de e-mail apropiat poate fi o strategie bună. Se poate începe prin a mulțumi foștilor clienți și de a oferi o afacere la un preț scăzut.În unele cazuri, includeți o ofertă gratuită pentru elementul pe care îl cumpără. Odată ce ați câștigat clienții, puteți reveni la tehnicile de marketing mai vechi.

Concluzie

Mulți antreprenori care desfășoară o afacere online se confruntă cu o concurență rigidăde la începuturi. Oamenii care se aventurează la marketing online fac tone de tehnici SEO, precum și atunci când un nou concurent strălucitor arată până la scena,există o scădere a traficului care venea pe site-ul dvs. Web. Acest fenomen face ca întregul proces SEO să coboare în calitate de concurentocupă un loc în rezultatele SERP, câștigând o parte din traficul dvs. Cu toate acestea, se poate întoarce afacerea obișnuită, și astfel competiția poateprăbuși. Cu sfaturile de mai sus, puteți să vă recuperați clienții și să vă recâștigați poziția de top.

November 27, 2017