Back to Question Center
0

Ghidul de la Semalt: Nouă pași pentru planificarea conținutului site-ului

1 answers:

Este dificil pentru proprietarii de site-uri să planifice și să dezvolte conținut pentru utilizatorii lor,în timp ce colaborați cu alții. Cu toate acestea, este întotdeauna posibilă gestionarea eficientă a conținutului site-ului web

Max Bell, Managerul de succes al clienților din Semalt ,sfaturi după nouă etape ca ghid pentru obținerea și publicarea conținutului potrivit

1. Evaluați copia curentă

Înainte de orice altceva, o evaluare a copiei actuale este prudentă pe măsură ce se identificăerori sau lucruri care trebuie actualizate. Clasificarea conținutului și atribuirea unor obiective specifice pentru aceste grupuri face mai ușoarăasigurați-vă că site-ul furnizează numai materiale valoroase.

2. Identificați publicul țintă

O afacere ar trebui să știe cu cine vorbește înainte de a crea conținut - shakira logo name design. Înţelegeresau identificarea publicului vizat contribuie la clarificarea planificării. Ea măsoară dacă informațiile pe care intenționează să le includăeste suficient sau suficient de clar. De asemenea, identifică publicul primar, secundar și terțiar, pentru a se asigura că site-ul se ocupă de toatevizitatorii săi.

3. Utilizați Sitemap-uri

Sitemap-urile funcționează ca planuri. Fără aceasta, un site ar putea să nu-și atingă toate obiectivelesau să alocați conținut paginii sale relevante. Multe programe și suite de programe diferite există pentru a ajuta la proiectarea și organizarea informațiilor pe o rețeasite-ul web. Astfel de exemple sunt cum ar fi Schema organizatorică în Microsoft Word și instrumentele gratuite XMind cross-platform. Începeți cu vracconținut pentru a vedea dacă o singură pagină poate conține totul sau poate avea nevoie de subpagini. Făcând toate acestea, devine posibilă prioritizarea șirearanjați elementele de pe site.

4. Colaborarea cu alții

Implicarea altor persoane în revizuirea și editarea garanțiilor pe care le conține conținutulnu există erori gramaticale și are sens pentru ceilalți. Colaborarea permite altor părți să contribuie..Fișierele unice pentru toate conținuturile limiteazăeste posibil ca aceste interacțiuni și dezvoltatorii de conținut să fie evitate. Documentele Google și JumpChart sunt colaborări pentru conținutul site-urilor webinstrumente care permit mai multor utilizatori să furnizeze feedback.

5. Spunând versus vânzarea povestirii

Unii oameni simt că site-urile lor oferă șansa de a vorbi despre afacerile companieipoveste. Spre deosebire de aceasta, ar trebui să spună poveștile altor persoane care ar fi beneficiat de implicarea în produse sau serviciioferite pe site. Tot ce contează este dovezi și spuse într-o manieră înțelegătoare. Produsul sau serviciul trebuie să completeze un gol,cu puncte ușor de citit în ceea ce privește beneficiile acumulate de utilizator.

6. Scrie pentru oameni și motoarele de căutare

Afacerea nu ar trebui să introducă mai multe cuvinte cheie în conținut, până la punctul în care aceasta pierdesensul său sau devine de neciplinit. Includerea acestor termeni în întregul text asigură în mod natural că cititorii vor vedea conținutul. De asemenea,utilizarea cuvintelor cheie semantice pentru a înlocui cuvintele cheie nu modifică semnificația originală a materialului.

7. Faceți o copie orientată pe acțiune

La sfârșitul conținutului, ar trebui să existe un text care să spună vizitatorilor ce etapăei ar trebui să ia în continuare. O adresă de e-mail sau o legătură de pagină de contact permite o acțiune ușoară pentru consumatori, în timp ce afacerea se află încă la vârfdin mintea lor.

8. Apelul vizual

Includerea de imagini, diagrame și ilustrații de sprijin asigură copiaarata la fel de bun ca este util. Ruperea textului cu citate de mărire sau mărturii mai mari sau folosirea listelor cu gloanțe este utilă pentru utilizatoricare optează să privească texte. Tipul de text al copiei are un rol important în asigurarea lizibilității copiei.

9. Termene limită

Stabilirea unor termene concrete pentru persoane și echipe asigură realizarea de proiecterămân pe drumul cel bun. O modalitate de a face acest lucru este de a grupa crearea de conținut în bucăți relevante și de a lucra pe unul la un moment dat. Secțiunea desprear trebui să fie printre primii, deoarece stabilește tonul și identifică ce să se concentreze asupra progresului proiectului. Termenele limită ajută la stabilireacând să prezentați lucrările spre examinare cu părțile interesate și când să compilați întregul conținut pe site.

Concluzie

Planificarea site-ului necesită timp pentru planificarea și implementarea strategiei. Prinîn acest fel, devine mai ușor să prezentați conținut de calitate și fără erori pe un site.

November 27, 2017