Back to Question Center
0

În cazul în care consumatorii on-line începe călătoria lor de cumpărături? Semalt Expert oferă investigații valoroase

1 answers:

Literatura la fiecare element pe care o vrea un consumator mediu poate fi achiziționat online. Această mediecumpărătorul este răsfățat pentru alegerea fiecărui element, cu mii de vânzători concurenți care oferă produsul online în același timp.

Managerul de succes al clienților din Semalt Serviciile digitale, Frank Abagnale, explică unde cumpărătorul online începe să deconecteze acest sfârșit liber.

De unde să încep

În 2016, un studiu online privind consumatorii realizat de Power Review a stabilit că majoritateacumpărătorii online încearcă să caute un articol preferat atât pe Amazon, cât și pe Google - go to peru. Aceștia din urmă au înregistrat 35% din toți cumpărătorii care au fost anchetați cu cei de la începutluând o porțiune de 38%. În mod similar, 21% dintre cumpărători preferă să înceapă căutarea în site-urile de comerț electronic cu amănuntul asociate cu anumite mărci.Pe de alta parte, eBay poarta 6% din acest grup ca pe piata lor de alegere. Constatările au creat entuziasm în piață, după ce au fostlansat de o firmă de renume care se specializează în recenzii valoroase, ratinguri și servicii de întrebări și răspunsuri. Raportul lor a câștigat în specialinterese de la jucători de comerț electronic, cum ar fi comercianții digitali.

Precizia concluziilor evaluărilor Power a fost justificată mai târziu în același ancomScore a realizat un studiu amplu al comportamentului consumatorilor. Acest sondaj nu numai că a fost luat în considerare în călătoria de căutare pentru cumpărătorii online, ci șiconsumatori offline. În concluziile lor, 27% dintre cumpărători s-au întors spre Amazon pentru prima lor călătorie de cumpărături..Motoarele de căutare legitime au obținut 15%ca prima oprire pentru cumpărători. Interesant este faptul că 13% dintre respondenți au apelat la anumite puncte de vânzare cu amănuntul pentru a cumpăra articole preferateun alt 14% se îndreaptă către anumite site-uri cu amănuntul. Aplicațiile mobile pentru comercianții cu amănuntul s-au reflectat și în sondaj la 4%. Millennialii aveau un mod constanto preferință mai mare pentru cumpărăturile online decât cumpărătorii mai în vârstă. Singura diferență notabilă dintre cele două sondaje este scorul scăzut din căutaremotoarele de aici.

Cu toate acestea, ajungem la concluzia optimizării motorului de căutare natural șiAmazon ca platforme principale pentru marketingul digital, creând interes și transformând traficul în vânzări. Este, de asemenea, locul pentru tăiat-gâtconcurență sub formă de războaie de marketing și vânzări de mare amploare. Încă pe numere, întreprinderile capabile să exploateze aceste două platformepot ajunge cu ușurință și pot influența până la 73% din segmentul de piață vizat în fiecare produs. Un prim exemplu ar fi un pantof de înaltă clasă pentru bărbațipe Google. Acest site poate crea cu ușurință interes pentru 35% dintre cumpărători online pe Google și încă 38% pentru Amazon. Aceste cifrereprezintă milioane de dolari în afaceri și, în consecință, profituri.

Verdictul

Practicile SEO vor ajuta companiile online să-și optimizeze clasamentul pe Amazonși căutări naturale. Obiectivul cheie aici este de a intercepta și apelați cumpărătorii online chiar de la începutul călătoriei lor online de cumpărături. Larealizați acest lucru, aveți nevoie de pagini de produs detaliate complete cu conținut de calitate, cu descrieri de produse suficiente și corecte. Conținutul esterege în SEO, astfel încât să nu puteți compromite calitatea datelor și descrierilor pe care le utilizați.

Încă în conținut, încorporați cuvintele cheie în consecință și cuvintele utilizate în produsdescrierea reflectă acele fraze pe care clienții dvs. le folosesc pentru a descrie marca sau produsul dvs. De asemenea, puteți face vizibile prețurile, experiențele clienților și recenziilepentru a ajuta la conversia vânzărilor. Aceeași strategie se aplică și pentru site-urile de comerț electronic, deși se poate îmbunătăți și arhitectura,infrastructura și experiența utilizatorului de pe site.

November 27, 2017