Back to Question Center
0

Link Building și Calitatea Legăturii de expertul Semalt Ivan Konovalov

1 answers:
Editorii notează: Ivan Konovalov este managerul de succes al clientului la Semalt. Compania are peste 10 000 de clienți de succes și continuă să progreseze cu cele mai bune tehnologii SEO.
Motoarele de căutare fac o treabă bună de site-uri de clasament mai mari, care au o valoare mai mare pentru interogarea de căutare a unui vizitator.

Pe măsură ce motoarele de căutare pot trimite pe site-ul dvs. cât mai mult 60% din traficul liber , nu există niciun motiv să nu creați link-uri către site-ul dvs. trafic.

Subiectul construirii legăturilor este vast în sine, și o veți învăța cu timpul și pe măsură ce veți continua să experimentați.

Cu toate acestea, există câteva informații care sunt esențiale pentru a învăța să începeți și pentru a evita capcanele mai frecvente.

De ce Link Building este important

Dacă doriți să obțineți ceva de genul unui frigider, ce ați face într-un astfel de scenariu?

Probabil că veți găsi un magazin în care puteți cumpăra produsul, fie că este vorba prin comercianți offline sau online.

Singura posibilitate de a merge la un magazin și de a cumpăra un frigider fără a cere nimănui recomandarea lor este atunci când știi cum să ia o decizie în cunoștință de cauză.

Veți alege o opțiune bazată pe experiența dvs., preferințele dvs. sau, eventual, printr-o recomandare a unui prieten sau a unui membru al familiei. Cu toate acestea, dacă cumpărați un frigider pentru prima dată în viața dvs. și doriți să luați o decizie în cunoștință de cauză, ce ați face? Cel mai probabil, veți căuta recomandări de la cineva care are cunoștință de cumpărarea unui frigider. Veți avea încredere în judecata acelei persoane și veți continua cu achiziția dvs., nu?
World Wide Web este un loc imens. Când motoarele de căutare trebuie să răspundă la o întrebare a unui vizitator, aceștia caută pe web rezultate potrivite. Deoarece există o mulțime de site-uri web care pot oferi aceleași informații, este greu pentru motoarele de căutare să clasifice cele mai bune site-uri ridicate în ordinea rezultatelor căutării. Într-un astfel de scenariu, link-urile ajută.
Să presupunem că aveți un site web pentru călătorii și locuri de cazare în diverse hoteluri din întreaga țară. Acum, dacă aveți link-uri către site-ul dvs. de la unele dintre companiile aeriene sau hoteluri de top, veți beneficia în mare măsură de site-ul dvs. web și vă veți ajuta să obțineți un rang mai ridicat pe site-urile SERP (Search Engine Results Pages) în comparație cu alte site-uri similare a ta. Legăturile sunt echivalente cu încrederea..
Când două site-uri sunt similare în conținut, cel care primește clasamentul mai mare este cel care a construit cea mai mare încredere cu motoarele de căutare .

Atunci când creați legături către alte site-uri web, vă împărtășiți experiența și aveți încredere una în alta pe subiect. Motoarele de căutare iubesc legătura.

Legături de intrare și ieșire

Linkurile inbound sunt acele linkuri care sunt primite de la alte site-uri web, în ​​timp ce link-urile de ieșire se referă la cele care trimit un vizitator de pe site-ul dvs. către un alt site de internet.
Link-urile inbound arată cât de mult credeți celălalt site web și link-urile de ieșire arată cât de mult aveți încredere pe celălalt site .

Calitatea link-ului

Calitatea este întotdeauna importantă pentru oameni, și este, de asemenea, ceva pe care motoarele de căutare plasează valoare.

Scopul lor este de a prezenta cele mai relevante și importante rezultate pentru interogarea unui utilizator în timpul tăierii buruienilor sau a intermediarilor ciorchinilor.

Aceasta înseamnă că ei se asigură că obțineți în orice moment rezultatele potrivite din locurile potrivite .

Care este calitatea legăturilor

Acesta este un factor important care ajută motoarele de căutare să determine calitatea și încrederea unui site web.

Atunci când construiți legături către site-ul dvs., este important ca acestea să provină din site-uri de înaltă calitate și de înaltă calitate .

Deoarece există site-uri web nesfârșite pe un anumit subiect pentru ca site-ul dvs. să se lege și să obțină link-uri în schimb și, în cele din urmă, să obțină un rang înalt pe paginile cu rezultatele căutării, este vital ca aceste linkuri să fie din locurile de top categorie.

Legăturile semalt de pe site-urile de înaltă calitate reprezintă un semn că astfel de site-uri au încredere în dvs. și aceste linkuri de sosire le spun motoarelor de căutare că site-ul dvs. Web ar putea avea, de asemenea, ceva util pentru un consumator să se uite.

Acesta este tipul de recomandare pe care ați căuta-o atunci când cumpărați un frigider, așa cum sa discutat mai sus.

Evaluați numai recomandările pentru un subiect individual de către cineva care este o autoritate în acest subiect.

Cu cat mai multe link-uri de inalta calitate pe care le puteti aduce pe site-ul dvs Source ., cu atat va fi mai bine clasamentul!

November 27, 2017