Back to Question Center
0

Nu numai Google - Semalt Expert discută despre ce să optimizăm pentru alte motoare de căutare

1 answers:

Când faceți e-commerce, SEO este coloana vertebrală a clienților la nivel global și a crește conversia vizitatorilor către clienți. Cu toate acestea, în cele mai multe postări, vorbim despre Google singur atunci când vorbim despre optimizarea motorului de căutare. Mulți oameni ar trebui să învețe că SEO este un concept, nu o procedură, și se poate aplica la multe motoare de căutare. Experiența companiei noastre confirmă faptul că utilizarea exclusivă a Google ca motor de căutare pentru a optimiza este o greșeală teribilă. Din multe tablouri de bord, motoarele de căutare reprezintă doar o metodă de a obține clienții online, nu numai. Google este una dintre aceste motoare de căutare, care are cele mai mari rezultate - uriage eau thermale depiderm uriage.

În calitate de comerciant pe internet, preocuparea dvs. principală este atragerea clienților la nivel global prin utilizarea internetului ca mijloace. SEO este o tehnologie de marketing digital a cărei descoperire principală este numeroasele cuvinte cheie și metricile pe care le posedă. Acest fenomen înseamnă că Google nu este singura metodă de a aplica aceste concepte. Din analiză, Google se limitează, deoarece este cel mai mare motor de căutare și are o acoperire cuprinzătoare în ceea ce privește utilizarea.

Nik Chaykovskiy, Managerul de Succes al Clientului Senior al companiei Semalt Serviciile digitale explică de ce marketerii digitali ar trebui să se gândească mult dincolo de sfera motoarelor de căutare .

Există alte locuri?

Google nu este singurul loc în care puteți să vă listați articolele. Companiile mari precum Alibaba au învățat acest concept și l-au folosit. Ei au stabilit cu succes și au făcut o autoritate extraordinară în nișele lor..Ei au o prezență online puternică. Cu toate acestea, site-urile lor au un trafic direct care nu provine de la motoarele de căutare. Acest lucru înseamnă că utilizarea numai Google poate fi o limitare a eforturilor dvs. SEO. De exemplu, o persoană poate merge direct la Alibaba să caute un articol individual și să treacă prin Google. Pentru a utiliza acest concept, puteți utiliza:

Amazon și eBay.

Mulți cumpărători pot prefera să caute articole pe eBay. Acest trafic nu reflectă motoarele de căutare. Un bun marketer on-line va lista articolele pe aceste nise la fel de mult ca Google. Tehnicile Native SEO funcționează pe aceste site-uri web. De exemplu, numele produsului, imaginea și descrierea pot include cuvinte cheie. Amazon are un program afiliat, care poate da o comisie suplimentară de vânzări pentru bărbați care să câștige pe elementele pe care le vindeți.

Alte motoare de căutare

Când faceți SEO, există și alte nișe pe care le puteți utiliza pentru a ajunge pe alte piețe. De exemplu, mulți bloggeri au găsit folosirea lui Bing și Yahoo pentru a prelua clienții online. Nu toate persoanele se referă la interogările de căutare Google. Din tabloul de bord al majorității blogurilor, traficul altor motoare de căutare poate aduce unii dintre cei mai valoroși clienți.

Concluzie

De regulă, conținutul SEO indică Google. Mulți oameni se întreabă dacă este necesar să optimizați site-urile web numai pentru Google. Google singur nu este singurul motor de căutare cu capacitatea de a beneficia de site-ul dvs. În cele mai multe cazuri, Google este cel mai mare motor de căutare. Cu toate acestea, perspectiva de marketing digital este, de obicei, mai largă decât numai Google. Unul gândește dincolo de motoarele de căutare atunci când face marketing online. Aceasta înseamnă că SEO este un concept care poate fi tăiat pe mai multe platforme de internet.

November 27, 2017