Back to Question Center
0

Optimización Del Sitio Multilingue Para Diferente Regiuni: La Guía De Semalt

1 answers:

Sistemul de marketing digital, la optimizarea motorului de căutare (SEO), este esențial în promovarea internetului. Mulțumesc că sunteți în căutarea unui site care să vă ofere un site web de comerț electronic și să vă bucurați de numeroasele beneficii de la cele mai multe oportunități de pe Internet. Personajele de la care se dorește căutarea SEO se va face în mod special la clasificări. Está claro que un sitio web multilingüe puede atraer mais tráfico, embargo păcat, también puede funcionar en su contra .

El SEO dirigido es una tecnica que puede ayudarlo a alcanzar mejores resultados. Pornește, de asemenea, configurat un site web multilingu, care va conduce un demo de prezentare specială. El experto de Semalt , Ross Barber, partenerul de afaceri al SEO-ului, se confruntă cu o configurație multilinguală de ieșire a site-ului, care este mai bine dezvoltată de SEO.

1. Evită contenido duplicado

De asemenea, un rol important în promovarea diverselor limbi străine. Para un motor de búsqueda, esto aparece como contenido duplicado. El contenido duplicado aparece en varias URL, que esencialmente luchan por la misma posición disminuyendo la autoridad de su página. Google a impus reducerea duplicatului la clasificarea unui site web. Como resultado, Google recomendă utilizarea anotaciones "rel = alternatehreflang" en las pareri, care apare in en varios idiomas. Înregistrează-te, separă URL-ul separat de diferențele dintre mediile de lucru, pe care le-ai selectat și pe care le-ai selectat din lista de selecții. Uno puede usar una URL diferente como mi sitio web.de para indiciar paraziti similares en varios idiomas.

2. Geotargeting

Esta tecnica ayuda a la orientación de contenido que encuentra en una región en particular. Las Herramientas para webmasters de Google pentru opțiunea de segmentare internațională a tablei. Es esențial utilizar un dominio de nivel superior genérico (TLD) como .com, .org, .net..etc. Embargoul asupra păcatelor, pe de o parte, este un lucru deosebit de important în ceea ce privește:

    Subdominios específicos del país. (26)
  • Domeniul de nivel superior al codului de regiune (ccTLD).
  • Usando subdirectoare. Vă rugăm să vă amintiți, atunci când l-ai citit asta. Vă rugăm să vă amintiți, atunci când l-ai citit asta.

3. Páginas adaptables à la configuración regional

Într-adevăr, o persoană interesată de contenido personalizată, mai mult decât atât, ar trebui să se gândească la o abordare a vizitelor geografice. În cazul în care vă aflați într-un singur loc în China, vă rugăm să vizitați site-ul nostru de unde provin din China. Roboții de roboți și resursele de la Google folosesc un singur IP și un singur ubuntu personal. Como resultado, puede incluir contenido dinamico en su sitio web .

4. Administrar versuri multilingües

Google recomandă utilizarea URL-ului. Si tiene un site web, este necesar sa folosesti una sau mai multe separata para cada idioma. De exemplu, Google nu a reușit să creeze un conținut duplicat de comunicare de tip "palabras clave" .

CONCLUZIA

Muchas se conectează în mod dramatic. Configurează site-ul web al comerțului electronic, care are un număr de abonați de la un utilizator la altul. O medita care se conectează este foarte importantă, deoarece eficacitatea SEO este mai mare decât logica de marketing pe Internet. Păcatul embargoului, unicul enfrentar el de configurat un site web multilingu, în special uno, care nu este perjudic al SEO. En este artículo, se encuentran disponibles différentes forma de configuración y administración de sitios multilingües geo-orientados. Puede aprender alguno enfoques para crear sitios web multilingues y mejorar sus esfuerzos de SEO Source .

November 27, 2017